@tldr Jedynie wzrasta za naukę wytwarzania run, lecz jeszcze nie sprawdzałem czy działa to ze zwojami, lecz za kręgi też nie daje (gram nekromantą na legendarnym mam 4 rozdział 4 krąg) a mam 9% bo mam wyuczone 9 run
Lecz dzięki za pomoc
o kurwa, jak tam na legendarce sie gra?
No powiem Ci, że ten poziom trudności jest dla ludzi, którzy mają przesku*wysyńską cierpliwość i nerwy, nekromantą jeszcze jakoś ujdzie, ale nie wyobrażam sobie gry na tym poziomie Łowcą Smoków lub jakąś inną postacią walczącą w zwarciu, która zadaje obrażenia pojedynczym celom, atak z dystansu naprawdę ratuje dupę niemożebnie, a jeśli chodzi o exp to ani nie chcę komentować, jestem w 4 rozdziale (jeszcze przed smokami i miastem orków, ukończone mam: Świątynie Adanosa, Jarkendar, Dolinę Straconych i jestem w trakcie wątku Łoża Masjafa ) to mam 44 lvl (jeszcze orków wokół zamku wybijałem 2 razy) a jeszcze na 1 lvl leci jedynie 10LP więc ekonomia to jest kluczowa cecha, szczególnie dla nekromanty
Parafrazując: Jeśli nie chcesz się wku*wiać i przechodzić gry +- 250h - nie graj na tym poziomie