Gdzie znajduje się ten mag ognia, który ma te manuskrypty Xardasa? Z solucji wyczytałem, że w jakiejś jaskini za Martwą Harpią, obskoczyłem wszystkie pobliskie jaskinie i nigdzie go nie ma : /
musisz pogadać najpierw z tym magiem co jest koło paladyna w klasztorze, a jaskinia to ta koło maetwej harpi na peawo od jaskini z teleportem
Post połączony: 2017-06-08, 14:52
nekromanta , kopalnia orków - da się jakoś zabić tego demona ? xd
ledwo co daje mi się go drapać moim kosturem , zabieram mu 1/4 hp i za każdym razem pojawiają się szkielety ;/
OK więc opiszę jak ja go ubiłem, stoisz na zewnątrz areny z grupą orków i używasz 1 raz najsilniejszego czaru zasięgowego jaki masz na bosie ( u mnie był to szpon beliara ok 1k dmg) automatycznie spawnują obok ciebie 2 kosiciaki, z którymi rozprawiają się orkowie, i tak w kółko, trzeb apamiętać aby za każdym razem uderzyć czarem tylko raz wtedy się boss nie zagruje. Noi i trzeba pamiętac aby co jakiś czas zbierać trupy szkieletów i rzeczy po nich bo będzie ich tak dużo po pewnym czasie, że każdy komp się zlaguje na amen ;). To strategia długa ale 100% bezpieczna:). Sejwuj co jakiś czas aby coś się nagle nie wydarzyło, np. orki zagrowały się na bossa.
Post połączony: 2017-06-08, 14:54
Powtarzam i będę powtarzał, że mod ten przynajmniej dla magów polega na bugacgh i wyszukiwaniu schematów działania (czytaj niedopatrzeń moderów) na każdym bosie.