Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8823925 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8823925

Odpowiedzi 37317

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To może inaczej. Który wątek zrobić najpierw ze względu na trudność ? Pustynia, Dolina Cieni, Las Asasynów, Jaskinia Bólu czy jakiś inny ? Gdzie jest naprościej i w jakiej kolejności robić kolejne wątki ? Może lepiej najpierw osiągnąć 4 rozdział ??
Z tych wszystkich pustynia prawdopodobnie najprostsza gdyz jedynie co jest tam trudnego to szkielety magowie co maja 4k hp ale szybko spadaja i oczywiscie te jebane azmule? czy jak im tam

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nekromanta , kopalnia orków - da się jakoś zabić tego demona ? xd

ledwo co daje mi się go drapać moim kosturem , zabieram mu 1/4 hp i za każdym razem pojawiają się szkielety ;/

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś podpowie gdzie szukać piątej notatki myśliwego dziadka Bena?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Roman Reigns
Nie wiem czy ten demon jest dalej zbugowany, ale by wygrać z tym demonem to trzeba się trzymać blisko środka areny. Te przyzywanie szkieletów to po to by nie można go było z odległości zabić.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakimś dziwnym cudem zniknął mi z ekwipunku czarny kryształ potrzebny do zadania opiekunów, proszę bardzo o kod na niego, bo nie mam pojęcia co się z nim stąło.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pustynia potem wydaje mi sie ze las assasynow z gonzalesem nie zapomnij o nim bo on czysci wszystkich assasynow z luku ty tylko tankujesz
Jedyny problem to dwaj nieumarli na samym koncu ale to jedyny problem w lesie (mozesz sobie kupic peta cieniostwora od orkow i poprostu przywolujesz jednego save i load robisz i znowu przywolujesz w ten sposob masz z 7 cieniostworow i ci dwaj nieumarli nawet sie ruszyc nie moga )

POTEM DEMON NA BAGNACH . KOPALNIA ORKOW . SWIATYNIA SNIACEGO . DOLINA CIENI . NWM JASKINIA BOLU BYLA WEDLUG MNIE NAJLATWIEJSZA LATWIEJSZA OD 2 jaszczuroczlekow xd

ALE CZEMU NIE MOGE CARLA DO OBOZU ZAPROSIC

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Jak, albo raczej czym, uzywac tego pieca od Thekli na farmie Onara? Mam komunikat "Nie posiadasz niezbednego przedmiotu". Przepisow sie nauczylem ;/

Athashin

Athashin

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: Czy jest możliwość wytwarzania magicznych bełtów?

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nauczysz sie robic strzaly u nicolasa to u ignaza mozesz sie nauczyc robic belty magiczne

Ponawiam pytanie jak zaprosic carla do obozu lub czy jtos mial taki zam problem ze nie mial z nim opcji dialogowej

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Jak, albo raczej czym, uzywac tego pieca od Thekli na farmie Onara? Mam komunikat "Nie posiadasz niezbednego przedmiotu". Przepisow sie nauczylem ;/

Idz do tej babki co stoi na środku farmy Onara jest handlarka i córka Onara nie pamiętam imienia będzie miała odpowiedni przedmiot który jest wymagany do używania pieca.

Zapraszam na mój kanał!

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się ten mag ognia, który ma te manuskrypty Xardasa? Z solucji wyczytałem, że w jakiejś jaskini za Martwą Harpią, obskoczyłem wszystkie pobliskie jaskinie i nigdzie go nie ma : /

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Idz do tej babki co stoi na środku farmy Onara jest handlarka i córka Onara nie pamiętam imienia będzie miała odpowiedni przedmiot który jest wymagany do używania pieca.

Thank You!

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się ten mag ognia, który ma te manuskrypty Xardasa? Z solucji wyczytałem, że w jakiejś jaskini za Martwą Harpią, obskoczyłem wszystkie pobliskie jaskinie i nigdzie go nie ma : /
musisz pogadać najpierw z tym magiem co jest koło paladyna w klasztorze, a jaskinia to ta koło maetwej harpi na peawo od jaskini z teleportem

Post połączony: 2017-06-08, 14:52
nekromanta , kopalnia orków - da się jakoś zabić tego demona ? xd

ledwo co daje mi się go drapać moim kosturem , zabieram mu 1/4 hp i za każdym razem pojawiają się szkielety ;/

OK więc opiszę jak ja go ubiłem, stoisz na zewnątrz areny z grupą orków i używasz 1 raz najsilniejszego czaru zasięgowego jaki masz na bosie ( u mnie był to szpon beliara ok 1k dmg) automatycznie spawnują obok ciebie 2 kosiciaki, z którymi rozprawiają się orkowie, i tak w kółko, trzeb apamiętać aby za każdym razem uderzyć czarem tylko raz wtedy się boss nie zagruje. Noi i trzeba pamiętac aby co jakiś czas zbierać trupy szkieletów i rzeczy po nich bo będzie ich tak dużo po pewnym czasie, że każdy komp się zlaguje na amen ;). To strategia długa ale 100% bezpieczna:). Sejwuj co jakiś czas aby coś się nagle nie wydarzyło, np. orki  zagrowały się na bossa.

Post połączony: 2017-06-08, 14:54
Powtarzam i będę powtarzał, że mod ten przynajmniej dla magów polega na bugacgh i wyszukiwaniu schematów działania (czytaj niedopatrzeń moderów) na każdym bosie.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra teraz to juz przesada, wyczyściłem tą swiatynie masyiafu i jak przeszedłem przez portal to sie az załamałem... 2 guardiany po 5k hp gdzie ja im nic nie robie a jeszcze w tym pieprzonym lesie nie działa marvin... to chyba zakonczyłem gre na tym etapie gdyz nie jestem w stanie tego przejsc :/ nie wie moze ktos jak jest tam na 0066.2 bo gram na 0066.1 i nie do zrobienia...

Athashin

Athashin

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy jeśli jestem w III Rozdziale (Ignaz nie żyje), to nie nauczę się tworzyć magicznych bełtów/ognistych strzał?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie ten durny Engor zgubił ten swój klucz?

Zapraszam na mój kanał!

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, otoz nauczylem sie robienia zlotych sztab ale nie moge przerobic ich na monety pomocy! Bezi mowi tylko ze nie ma czym.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra teraz to juz przesada, wyczyściłem tą swiatynie masyiafu i jak przeszedłem przez portal to sie az załamałem... 2 guardiany po 5k hp gdzie ja im nic nie robie a jeszcze w tym pieprzonym lesie nie działa marvin... to chyba zakonczyłem gre na tym etapie gdyz nie jestem w stanie tego przejsc :/ nie wie moze ktos jak jest tam na 0066.2 bo gram na 0066.1 i nie do zrobienia...
kim grasz?
pisałem metodę przejścia dla nekro trochę wyżej, jeżeli nie masz nekro to może chociaż masz w wkeipunku ten czar Obsesja

Post połączony: 2017-06-08, 19:44
Czy ktoś użył z powodzeniem czaru guru pt. Fala sejsmiczna?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kim grasz?
pisałem metodę przejścia dla nekro trochę wyżej, jeżeli nie masz nekro to może chociaż masz w wkeipunku ten czar Obsesja

Post połączony: 2017-06-08, 19:44
Czy ktoś użył z powodzeniem czaru guru pt. Fala sejsmiczna?
Najemnik... oni nie sa do zrobienia

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jesli masz peta to przywolaj go zrob save potem load i tak z 7 moze 8 razy i z luku zaatakuj jednego z 7 cieniostworami on sie nawet nie ruszy one bija mu po 5 ale w miare szybko padnie .przy ostatnim bosie wybij pierw demony da sie potem zagadaj do bosa jak nie masz peta to znajdz savw przed lasem kup go i zrob las od nowa jak znasz zadania to jest 1h roboty

JAK ZAPROSIC CARLA DO OBOZU MAM ZADANIE A NIE NAM OPCJI DIALOGOWEJ .
GDZIE ZNAJDE BRON 1h nwm z 350 ataku . od opiekunow jest jakas? Wiem ze za przejscie questa w. Portale tym co jest obok komnaty z krukiem jest chyba miecz 300 atk . mam szpon beliara ale on ma 240 atk a ten atak magiczny to tak srednio dziala.

Edit i czemu nie dropi mi czaszka demona przeczytalem pulpit w jaskini bolu czy to dopiero na irdorath dropi ?

0 użytkowników
Do góry