Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862003 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862003

Odpowiedzi 37317

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problema... w lesie asasynow trzeba okraść jednego ziomka aby wrobic go w zabojstwo... mimo ze nie mam wyuczonej kradziezy kieszonkowej mam opcje zeby go okrasc, to plusik dla ruskich, ale i tak nie moge tego zrobic bo jak próbuje to on mnie atakuje....dałem rade wycisnąc tam 45 dexa ale i tak lipa, bo mysle ze to przez to... problem w tym ze z tej lokacji nie da sie wyjsc abym mogl sobie isc i zwiekszyc zrecznosc;/ , jakies rady??

Trzeba mieć 100 zręczności bodajże
no dzieki za info, ale tak jak tlumaczylem mam 45, i nie moge wyjsc z lokacji, jak to obejsc ?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę lepsze 1h dla woja na 3 rozdział ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problema... w lesie asasynow trzeba okraść jednego ziomka aby wrobic go w zabojstwo... mimo ze nie mam wyuczonej kradziezy kieszonkowej mam opcje zeby go okrasc, to plusik dla ruskich, ale i tak nie moge tego zrobic bo jak próbuje to on mnie atakuje....dałem rade wycisnąc tam 45 dexa ale i tak lipa, bo mysle ze to przez to... problem w tym ze z tej lokacji nie da sie wyjsc abym mogl sobie isc i zwiekszyc zrecznosc;/ , jakies rady??

no dzieki za info, ale tak jak tlumaczylem mam 45, i nie moge wyjsc z lokacji, jak to obejsc ?
Niestety nie istnieje inne wyjscie bez zabrania to amuletu, ja tak zrobiłem bo zapomniałem i niestety nie ma innej drogi musiałem wracać 2h gry i przed oddaniem questa z workiem złota trzeba oddac inaczej nie dostaniesz misji na zabicie Hasima a bez tego nie idzie skonczyc wątku

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy znalazł ktoś metodę na demona w orkowej kopalni grając magiem? Oczywiście Twórcy moda musieli i tutaj zrobić magom pod górkę, gdyż przyzwane demony nie atakują bossa. Na prawdę ci co robili te poprawki zakładają, że mag będzie i tak bił wręcz, a zważywszy na to że podwoili wymagania na manę wszystkich przedmiotów to po prostu ich pogieło.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy znalazł ktoś metodę na demona w orkowej kopalni grając magiem? Oczywiście Twórcy moda musieli i tutaj zrobić magom pod górkę, gdyż przyzwane demony nie atakują bossa. Na prawdę ci co robili te poprawki zakładają, że mag będzie i tak bił wręcz, a zważywszy na to że podwoili wymagania na manę wszystkich przedmiotów to po prostu ich pogieło.
ten mod ma wiele niedorzecznosci... moim zdaniem gra jest za trudna, wiele momentow polega tylko na tym czy uda ci sie zbugowac moba, widac ze gra, nie była testowana jesli chodzi o balans potworow, po prostu poziom trudnosci byl ustawiany na podstawie statystyk i liczb a nie realnego pojscia i zmierzenia sie z danym potworem, takie mam przynajmniej wrazenie w niektorych momentach,(gram na hard)

Post połączony: 2017-06-06, 18:11

Niestety nie istnieje inne wyjscie bez zabrania to amuletu, ja tak zrobiłem bo zapomniałem i niestety nie ma innej drogi musiałem wracać 2h gry i przed oddaniem questa z workiem złota trzeba oddac inaczej nie dostaniesz misji na zabicie Hasima a bez tego nie idzie skonczyc wątku
zobacze czy marvin dziala w tej lokacji , bo jak gralem na 0065 to nie dzialal, a teraz na 0066 jestem.
ok nie dziala... czyli jestem w dupie

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Serio nikt nie wie gdzie mogę dostać dobrą 1h ? To się robi już męczące. Bronie 2h same wpadają do EQ a 1h jak na lekarstwo

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok znalazłem sposób jako mag na tego demona z kopalni :). Napiszę może jak jakiś mag spyta ;), a tak przy okazji nie wie ktoś gdzie mogę znaleźć essencję arcydemona ? mam słabą i silną ale nie mam zwykłej.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ten mod ma wiele niedorzecznosci... moim zdaniem gra jest za trudna, wiele momentow polega tylko na tym czy uda ci sie zbugowac moba, widac ze gra, nie była testowana jesli chodzi o balans potworow, po prostu poziom trudnosci byl ustawiany na podstawie statystyk i liczb a nie realnego pojscia i zmierzenia sie z danym potworem, takie mam przynajmniej wrazenie w niektorych momentach,(gram na hard)

Post połączony: 2017-06-06, 18:11

zobacze czy marvin dziala w tej lokacji , bo jak gralem na 0065 to nie dzialal, a teraz na 0066 jestem.
ok nie dziala... czyli jestem w dupie
Ale jakim cudem nie masz 60 zrecznosci na tym etapie gry, przeciez nawet z samych pierscieni i pasow masz 15. tak bo potrzeba 50+ zrecznosci aby to ukrasc A i dodatkowo mikstury do dexa dostaje sie wiec nie wiem dlaczego nie posiadasz tej zrecznosci

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Serio nikt nie wie gdzie mogę dostać dobrą 1h ? To się robi już męczące. Bronie 2h same wpadają do EQ a 1h jak na lekarstwo

Piramia przy wykopaliskach magow wody. Sa tam dwa szkielety ale mozna je odlurowac az do Saturasa wiec no problem. Staaty to bodajze 140 ataku i 130 sily(??). Przed tym uzywalem, Rubinowego Ostza i wiadomo, El Bastardo. A ktos zna dobra 2h? Wlasnie koncze jarkendar i przesiadam sie na dwu reke.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktoś podzieli się poradą jak zabić demona z bagien grając nekromantą ?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Piramia przy wykopaliskach magow wody. Sa tam dwa szkielety ale mozna je odlurowac az do Saturasa wiec no problem. Staaty to bodajze 140 ataku i 130 sily(??). Przed tym uzywalem, Rubinowego Ostza i wiadomo, El Bastardo. A ktos zna dobra 2h? Wlasnie koncze jarkendar i przesiadam sie na dwu reke.

Pisałem wcześniej, że mam 3 rozdział. Dzięki za fatygę ale szukam czegoś powyżej 220 DMG mam obecnie 190/209 ale to jest już strasznie słabe. Słabe na Pustynie Adanosa i na Las Asasynów także więc stoje w czarnej dupie. Niby się mogę podexpić dotrenić ale co to da jak broń się nie zmieni

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktoś podzieli się poradą jak zabić demona z bagien grając nekromantą ?
pisałem pare postów wyżej:)

Post połączony: 2017-06-06, 23:58
Ktoś może wie co robi specjalna umiejętność Call of Darkness, czy ją się aktywuje czy co ? dostałem ją gdy ulepszyłem szatę nekromanty duszą senyaka.

Post połączony: 2017-06-07, 00:09
LOL już wiem, ale masakra :D

Post połączony: 2017-06-07, 00:09
to najlepsza szata jaka jest :)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Co trzeba zrobić by dostać najlepsza szatę guru mam 5 rozdział i najlepsza mam z demona cor caloma, kogo  trzeba jeszcze zabić z misji dark order zabiłem 3 palladynow a pod miastem w korinis klucza nie mam do katakumby wiec co dalej.. i czy mozna zdobyć lepszy kostur niż ten z 4 kręgu w 5 rozdziale?

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jak pójdziesz w dolinie górniczych w kierunku Kamiennego smoka to po lewej stronie góry na którą się do niego wchodzi, zaraz za stadem zębaczy i jaszczuroludzi jest myśliwy, zleca Ci on zabicie harpii na górze, jeżeli dasz radę zabić królową harpii (nie jest mocna) to da Ci topór 2h 130/195

Post połączony: 2017-06-07, 01:21
Co trzeba zrobić by dostać najlepsza szatę guru mam 5 rozdział i najlepsza mam z demona cor caloma, kogo  trzeba jeszcze zabić z misji dark order zabiłem 3 palladynow a pod miastem w korinis klucza nie mam do katakumby wiec co dalej.. i czy mozna zdobyć lepszy kostur niż ten z 4 kręgu w 5 rozdziale?
co do kosturów to lekko lepszy jest orkowy 120 int ale musisz umieć używać broni orków.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
A czy da się zrobić z tych części różczki co wypadaja z bosów w 5 rozdziale mam 3x czesci

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No naprawde nikt nie wie jak zaprosic carla do obozu .
A dobry 1h to szpon beliara 3 sfery sa latwe do zdobycia a 4 jest w orkowej koplani bierzesz ja i tepasz sie i przyzywasz senyka kolo saturasa i reszty magow
Denona na bagnie da sie zbugowac na wersji 0.66 o ten piedestal co stoja 2 szkielety przy krawedzi

ale jak zaprosic carla do obozu help 

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jak pójdziesz w dolinie górniczych w kierunku Kamiennego smoka to po lewej stronie góry na którą się do niego wchodzi, zaraz za stadem zębaczy i jaszczuroludzi jest myśliwy, zleca Ci on zabicie harpii na górze, jeżeli dasz radę zabić królową harpii (nie jest mocna) to da Ci topór 2h 130/195

Znowu 2h ? Dzięki ale nie skorzystam a poza tym jest to broń słabsza od tej którą posiadam. Szukam czegoś powyżej 220 dmg pod jednoręke. Przecież musi gdzieś coś być. Nie możliwe, że ktoś grając na 1h grał takim czymś bo w tym wątkach asasynów czy na pustyni jest to broń za słaba. Posiadam obecnie Warblade 190/209 ale tak jak mówię o ile Szkielety, Pełzacze czy Drakonoidy łatwo tym się sieka to gdy przyjdzie do starcia z nowymi mobami z tamtych lokacji to przebijam za 8-15 pkt to jakiś koszmar. Nie dałem rady również skończyć Jaskini Bólu bo już na wstępie spotykam szkieleta z 4k HP któremu zabieram po 70-120 hp

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Problemix 195 to mnie tak sredni urzadza, bo halabarda najemnika ma 180 i bardzo duzy zasieg.  Mam porcje kolejnych pytan:
- Hanna. Siedzi w wiezieniu, rozmawialem z Hakonem ktory wspomina o pierscieniu. W hotelu ani sladu pierscienia, z zadnym npc nie ma opcji dialogowych na ten temat(okoliczni kupcy, Coragaon, Kardiff)
- Kruk, kiedy bedzie jakas wzmianka na jego temat? Rozmawialem juz ze zlotym smokiem.
- Propos zlotego smoka, sa tam 2 skrzynie z ciekawa zawartoscia. Po otwarciu spada na mnie odpowiednik ognistego deszczu tylko od magow wody :D Jakos idzie te "pulapki" przetrwac/ominac/dezaktywowac?
- Na ekranie zobaczylem "Akt 2" jednak nie pojawily sie nowe potwory. Cala reszta dziala(np. Gritta zostala porwana przez bandytow i Oni sa na swoim miejscu itd)
- Jak cos soibe przypomne to dopisze :)

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Znowu 2h ? Dzięki ale nie skorzystam a poza tym jest to broń słabsza od tej którą posiadam. Szukam czegoś powyżej 220 dmg pod jednoręke. Przecież musi gdzieś coś być. Nie możliwe, że ktoś grając na 1h grał takim czymś bo w tym wątkach asasynów czy na pustyni jest to broń za słaba. Posiadam obecnie Warblade 190/209 ale tak jak mówię o ile Szkielety, Pełzacze czy Drakonoidy łatwo tym się sieka to gdy przyjdzie do starcia z nowymi mobami z tamtych lokacji to przebijam za 8-15 pkt to jakiś koszmar. Nie dałem rady również skończyć Jaskini Bólu bo już na wstępie spotykam szkieleta z 4k HP któremu zabieram po 70-120 hp
Ziomus jest w wiezy mgieł ta od Creola w ukrytym pomieszczeniu srebny 230dmg jak dobrze pamietam, czy trzeba az tak spamic :/

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
- Hanna. Siedzi w wiezieniu, rozmawialem z Hakonem ktory wspomina o pierscieniu. W hotelu ani sladu pierscienia, z zadnym npc nie ma opcji dialogowych na ten temat(okoliczni kupcy, Coragaon, Kardiff)
- Kruk, kiedy bedzie jakas wzmianka na jego temat? Rozmawialem juz ze zlotym smokiem.
- Propos zlotego smoka, sa tam 2 skrzynie z ciekawa zawartoscia. Po otwarciu spada na mnie odpowiednik ognistego deszczu tylko od magow wody :D Jakos idzie te "pulapki" przetrwac/ominac/dezaktywowac?
- Na ekranie zobaczylem "Akt 2" jednak nie pojawily sie nowe potwory. Cala reszta dziala(np. Gritta zostala porwana przez bandytow i Oni sa na swoim miejscu itd)
- Jak cos soibe przypomne to dopisze :)

1.Joe go ma albo coragon, ale musisz porozmawiać z kilkoma postaciami. Kieruj się dziennikiem
2.Nie będzie o nim żadnej wzmianki, spotkasz go z czasem, kiedy będziesz wykonywał poszczególne wątki
3.Musisz to przetrwać.

0 użytkowników
Do góry