@rybeek tak jak powiedzial psimgoth,podczas kucia rob cofnij i wyciagnij bron podczas zakonczenia animacji. Dostajemy automatycznie 1 stalowy rozgrzany pret i 1 stalowy pret. Mozna bugowac do nieskonczonosci
To jest bug using. Vipesowi ppowiedzialem, ze 100 brylek rudy to za malo. Powiedzial, ze wiecej mii nie moze zaoferowac i nie ma chyba misji z ruda. On nauczyl mnie przetapiac rude ale snipesa nigdzie nie ma ;/
Czy żeby zostać najemnikiem trzeba oczyscic te krypte gdzie jest szkielet z 1000hp?
Wlasnie tej krypty sie otworzyc nie da w 2.0. Ta misje jest poyebanana. Wyczyscilem cala okolice do powiedzmy dystansu renderowania x2 a i tak dostalem opierdziel od Onara*. Ale najemnikiem zostalem.
Wracajac, powie mi ktos gdzie jest snipes, bo znalazlem jedno zloze zelaza ale niestety nie mam opcji wydobywania go.
Wykulem do tej pory jakies 15 mieczy(iks de), u handlarzy juz nie ma wiecej pretow :(
Jakas dobra 2reka na start? Podczas kilku podejsc do tej gry nigdy w zyciu nie wybieralem tego oreza, mam teraz jedynie 2 reke porownywana do "ruby blade", czyli chyba rubinowego ostrza, o ile sie nie myle.
Edit; Jeszcze jedno pytanie, jak w 2.0 odpalic konsole? Niesety, nie moge tego zrobic nawet na latwym. Sprzedalem wszystkie blyskotki Halvorowi i nie moge skonczyc questa ze skarbami Grega. Potrzebuje srebrnej misy ktorej nie potrafie znalezc ani w gornym miescie, ani u Onara. Ew. jakies inne pomysly gdzie tego szukac?