Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8841492 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8841492

Odpowiedzi 37317

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
mam. Czym uleczyć tego orka?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Gdzie moge zdobyc "magic root" oraz "tear pepper" do eliksiru z tych dwoch książek  shadow of death?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę dobrą broń 1h 3 rozdział. Obecnie mam 190/209

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
jak uleczyc orka tego kolo latarni Jacka?

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Idziesz do Salandrila i kupujesz zwój uleczania od niego. Nie pamiętam jak się nazywa, ale na pewno się domyślisz, co masz kupić. Masz na to chyba 10 minut od momentu wzięcia zadania od tego orka.

Mógłby mi ktoś napisać kogo mogę zwerbować do mojego obozu?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@chowder123

W Solucji ktoś wypisał wszystkich.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Idziesz do Salandrila i kupujesz zwój uleczania od niego. Nie pamiętam jak się nazywa, ale na pewno się domyślisz, co masz kupić. Masz na to chyba 10 minut od momentu wzięcia zadania od tego orka.

Mógłby mi ktoś napisać kogo mogę zwerbować do mojego obozu?
Nie 10 minut, tylko do drugiego rozdziału.

Te składniki to prawdopodobnie "magiczny korzeń" i "czerwony pieprz".

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ja pytam o to gdzie je moge ogolnie znalesc. Bo nazwe to sam sobie tez spolszczylem... a ten magiczny korzeń to gdzie moze byc? Bo to nie jest ognisty korzen od many. Jakies sugestie?

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
mam 12 lvl i zdobyłem miecz paladyna 100 siły 200 dmg. Niestety jak założe ten miecz to mnie zabija ogień. ktoś wie jak to idzie pominąć? Może karmy mam za mało? Btw gdzieś są jakieś miecze jednoręczne na tym etapie? bo mam El bastardo 121 dmg po naostrzeniu i mistrz 1h. Poziom hard.

Post połączony: 2017-06-04, 22:56
nie mistrz tylko expert 64 :)

Post połączony: 2017-06-04, 22:59
dodam że na razie wykonałem troche misji w miescie i dalej niz farma akila jeszcze nie byłem.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ashgardin
Tak, można zostać paladynem.

Jest miecz w jaskini za wieżą Dextera, są tam nieumarli.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dopiero zaczalem przygode z 2.0, zostalem czeladnikiem i wbilem jakis lvl jednak wsttrzymuje sie z wyborem gildii. Gdzie znajde kogos, kto nauczy mnie dobrze wydobywac zloza? Niestety, pretow jest strasznie malo ;/ Pozatym plan jest zeby walczyc 2h w gildii najemnicy/straz swiatyna. Gdzie lepiej? Jak wyglada magia w returningu 2.0 w strazy swiatynnej, jak nauczyc sie kuc bronie 2h?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Gdzie moge zdobyc "magic root" oraz "tear pepper" do eliksiru z tych dwoch książek  shadow of death?

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
@rybeek tak jak powiedzial psimgoth,podczas kucia rob cofnij i wyciagnij bron podczas zakonczenia animacji. Dostajemy automatycznie 1 stalowy rozgrzany pret i 1 stalowy pret. Mozna bugowac do nieskonczonosci

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy żeby zostać najemnikiem trzeba oczyscic te krypte gdzie jest szkielet z 1000hp?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rybeek tak jak powiedzial psimgoth,podczas kucia rob cofnij i wyciagnij bron podczas zakonczenia animacji. Dostajemy automatycznie 1 stalowy rozgrzany pret i 1 stalowy pret. Mozna bugowac do nieskonczonosci
Na jakiej wersji sprawdzales czy działa?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie jak się ulepsza togę nekromanty? podobno trzeba jakieś księgi, znalazłem jedną vol 1 ale nie wiem gdzie są pozostałe.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

To jest bug using. Vipesowi ppowiedzialem, ze 100 brylek rudy to za malo. Powiedzial, ze wiecej mii nie moze zaoferowac i nie ma chyba misji z ruda. On nauczyl mnie przetapiac rude ale snipesa nigdzie nie ma ;/

Czy żeby zostać najemnikiem trzeba oczyscic te krypte gdzie jest szkielet z 1000hp?

Wlasnie tej krypty sie otworzyc nie da w 2.0. Ta misje jest poyebanana. Wyczyscilem cala okolice do powiedzmy dystansu renderowania x2 a i tak dostalem opierdziel od Onara*. Ale najemnikiem zostalem.

Wracajac, powie mi ktos gdzie jest snipes, bo znalazlem jedno zloze zelaza ale niestety nie mam opcji wydobywania go.
Wykulem do tej pory jakies 15 mieczy(iks de), u handlarzy juz nie ma wiecej pretow :(

Jakas dobra 2reka na start? Podczas kilku podejsc do tej gry nigdy w zyciu nie wybieralem tego oreza, mam teraz jedynie 2 reke porownywana do "ruby blade", czyli chyba rubinowego ostrza, o ile sie nie myle.

Edit; Jeszcze jedno pytanie, jak w 2.0 odpalic konsole? Niesety, nie moge tego zrobic nawet na latwym. Sprzedalem wszystkie blyskotki Halvorowi i nie moge skonczyc questa ze skarbami Grega. Potrzebuje srebrnej misy ktorej nie potrafie znalezc ani w gornym miescie, ani u Onara. Ew. jakies inne pomysly gdzie tego szukac?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
Jak nie masz questa od Vipera to nie znajdziesz Snipesa, bo go nie będzie. Możesz iść do Grimesa w GD.

Tego szkieleta trzeba było zwabić do najemników, to by cię Onar nie opieprzył.

Najlepsza broń 2h na początku to halabarda/topór w ukrytej jaskini koło wykopalisk Magów Wody w Khorinis.

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
na każdej wersji działa bugowanie ze stalą :) wystarczy kuć (animacja) i robisz cofnij i w tym samym czasie klikasz "1" żeby postać wyciągnęła broń.

Post połączony: 2017-06-05, 17:27
bo tak na prawdę to ja Psimgoth. Tylko czemu simen ciągle daje mi bana? ja się zmieniłem.

0 użytkowników
Do góry