Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8897244 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8897244

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1.Gdzie można znaleźć dobrom  broń dwuręczną w 3.roz
2.gdzie są bryłki rudy i czy opłaca się kuć broń z magicznej rudy?

1. Jaskinia bólu w skrzyni (357 dmg po naostrzeniu) , Z ciała bossa maga z wieży na pustyny adanosa (319 dmg po naostrzeniu)
Kolejny miecz wypada ze starżnika sfery w zatopionej wieży Xardasa , ewentualnie możesz w zadaniu z zabójcą Lothara wybrać miecz jako nagrodę (300dmg+15 od ognia) , miecz w kamiennej fortecy ale ten również chroniony przez bossa

2. Opłaca się ale tylko do czasu aż zdobędziesz szpon beliara/ Uriziel

:D

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no podchodzisz i naciskasz ctrl + w , na środku stos jest

No właśnie to nie działa. Mam dwie różne pochodnie w eq. Jedną mogę wyjąć jak normalną pochodnie, a druga ma opis 15 na podpalenie (tryb walki) tylko nie mogę jej ubrać.

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z którego demona dropi zwykła esencja ?

Nowyfan

Nowyfan

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak wypełnić zadanie z zabójcą lothara  i  mam dopiero 200 siły

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
no podchodzisz i naciskasz ctrl + w , na środku stos jest

No właśnie to nie działa. Mam dwie różne pochodnie w eq. Jedną mogę wyjąć jak normalną pochodnie, a druga ma opis 15 na podpalenie (tryb walki) tylko nie mogę jej ubrać.

6 na numpadzie naciskasz, i wtedy

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.Gdzie można znaleźć dobrom  broń dwuręczną w 3.roz
2.gdzie są bryłki rudy i czy opłaca się kuć broń z magicznej rudy?
Dobrą#. Co do bryłek rudy, to zrób zadanie dla Vipera, tego w karczmie Kardiffa, po jego ukończeniu rudy będziesz miał pod dostatkiem.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powie mi ktos jak zainicjowac watek gildi zabojcow... wyknałem qest gerbranda z tym spotkaniem w tawernie...i cos w nocy mam przyjsc chyba do gornego miasta ale nie wiem, bo nic sie nie dzieje xd wiem ze ten watek byl tu juz poruszany z 20 razy ale nie moge znalesc ;(

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Kto nauczy mnie w 3 rozdziale walki kuszą do 90%? Dragomir nauczył mnie tylko do 75...

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
powie mi ktos jak zainicjowac watek gildi zabojcow... wyknałem qest gerbranda z tym spotkaniem w tawernie...i cos w nocy mam przyjsc chyba do gornego miasta ale nie wiem, bo nic sie nie dzieje xd wiem ze ten watek byl tu juz poruszany z 20 razy ale nie moge znalesc ;(
Bierzesz zadanie od Galahada, później zadanie od Gerbranda, idziesz tej samej nocy do karczmy, wracasz, wypytujesz Gerbranda o człowieka z karczmy, tej samej nocy idziesz za dom sędziego i zakradasz się spoglądając na Asmala i Wambo.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Walka z bagiennym smokiem jest  zbugowana , cały czas lata nie mogę go trafić , a nawet gdy jest na ziemi jakimś magicznym sposobem moje ataki nie zadają mu żadnych obrażeń jakbym bił powietrze na dodatek fpsy spadają mi do 10 podczas walki? Do tego ciagle umierają mi ci dwaj najemnicy

Jak działają zwoje wskrzeszenia ? Ciągle umiera mi jeden z najemników

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
NPC musi mieć coś w ekwipunku. Nakierowujesz na niego i wciskasz shift + numpad 9. I tyle.

A smoki najlepiej się zabija z kuszy, tak wzsystkie zabiłem.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
NPC musi mieć coś w ekwipunku. Nakierowujesz na niego i wciskasz shift + numpad 9. I tyle.

A smoki najlepiej się zabija z kuszy, tak wzsystkie zabiłem.

Już go ubiłem po prostu wczytałem zapis i nie zabierałem ze sobą tych najemników :)

Jak zakończyć zadanie smocze jaja bez oddawania Benetowi wszystkich jaj jak mu oddaje jedno zadanie się nie zalicza :/ Dopiero zalicza się jak oddam mu wszystkie jaja a tego nie zamierzam bo jaj potrzebne do Embarla Firgasto

Nowyfan

Nowyfan

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cały czas coś odejmuje mi życie ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Antidotum/Czysty Alkohol

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Antidotum/Czysty Alkohol
Lub woda święcona.

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka znowu. Mam problemik otoz aby zostac straznikiem swiatynnym musze zdobyc Mlot Tarrakota. Tutaj zaczyna sie moje pytanie, gdzie on wlasciwie jest? Nie ma go w jaskini z golemami tam gdzie jest boss. Pomocy

Nowyfan

Nowyfan

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
antidotum piłem i nic spróbuje z tym alkoholem

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siemka znowu. Mam problemik otoz aby zostac straznikiem swiatynnym musze zdobyc Mlot Tarrakota. Tutaj zaczyna sie moje pytanie, gdzie on wlasciwie jest? Nie ma go w jaskini z golemami tam gdzie jest boss. Pomocy
Jest tam, przynajmniej na wersji 0066. Jak dobrze pamiętam, to miał go przy sobie właśnie boss.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest ale w skrzyni za królową pełzaczy (czyli nie odnoga z golemami , tylko ta 2 ) :)

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki chlopaki. Mam jeszcze 1 pytanie: Kto uczy walki bronia orkow?

0 użytkowników
Do góry