Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8892387 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8892387

Odpowiedzi 37317

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No tak tylko gdzie jest ten obóz

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No tak tylko gdzie jest ten obóz
nad swiątynia sniacego.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Może i retoryka jest liczona od nowszych wersji ale niby ją wbiłame i pojawiły się nowe opcje dialogowe/wmawiające do czegoś (2 monety za jedną starą, wmawianie ,że sie  nie okradło, pamiętnik vatrasa za fri).

To która wersja jest najmniej zbugowana czy tam stabilna i czy save będą działać razem z retyryką wyuczoną na obecny poziom?

Najnowsza, a jaka  :facepalm: nie nie będą działać Twoje sejvy WCALE.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Rozdzial 3 szukam kogos kto nauczy mnie kuszy do 90%. Jest jakis nauczyciel? Dragomir nauczyl mnie tylko do 75%

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy wykonałem tego questa na przyniesienie listu temu Nag Shor'owi to moge ich tam zapierdolic wszystkich czy bd potrzebni do czegos?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam pytania odnośnie gry na trudnym poziomie.
Czy zmęczenie możemy zregenerować jedynie przez sen?
I czy procent przy wodzie kiedy mamy 100% jest wyswietlany jako 0%?(wypiłem wode z tej beczki na farmie lobarta i z 60 zrobilo sie nagle 0)
Schodzi mi caly czas zdrowie majac 50% zmeczenia.Od jakich procentow w tych 3 statystykach(glod,pragnienie,zmeczenie) zaczyna ono spadac?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
I czy procent przy wodzie kiedy mamy 100% jest wyswietlany jako 0%?(wypiłem wode z tej beczki na farmie lobarta i z 60 zrobilo sie nagle 0)
Schodzi mi caly czas zdrowie majac 50% zmeczenia.Od jakich procentow w tych 3 statystykach(glod,pragnienie,zmeczenie) zaczyna ono spadac?

1 Zmęczenie możesz regenerować przy ognisku wybierając ostatnią opcję (30%) a także pijąc wodę Adanosa tą którą nabierasz do butelek na pustyni Adanosa (50%)
2 Bo o to chodzi nie mozesz mieć 100% pragnienia bo wtedy bezi jest spragniony, to działa tak samo jak ze zmęczeniem musisz zmniejszać procent
3  Jak zmęczenie, pragnienie albo głód będzie miał 100% wtedy zacznie ci spadać Hp :) Ewentualnie masz nałożony jakiś status krwawienie , choroba trucizna

:D

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Zmęczenie możesz zniwelować snem albo siedzeniem przy ognisku.
2. Kiedy mamy 100%, to jest wyświetlany jako 100%, a woda z beczki niweluje pragnienie.
3. Zdrowie schodzi, kiedy masz 100% głodu albo pragnienia, w przypadku zmęczenia po prostu nie regeneruje Ci się wytrzymałość.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najnowsza, a jaka  :facepalm: nie nie będą działać Twoje sejvy WCALE.

A potrzebuje patcha czy musi być cała instalka które znajdę gdzie tak czy siak??

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czy w modzie pojawią się jakieś mutageny ulepszające te eliksiry ?
- Eliksir Wytrzymałości (1pkt),
- Eliksir ochrony przed magią (1pkt),
- Eliksir Siły 1(2)pkt,

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy w modzie pojawią się jakieś mutageny ulepszające te eliksiry ?
- Eliksir Wytrzymałości (1pkt),
- Eliksir ochrony przed magią (1pkt),
- Eliksir Siły 1(2)pkt,

Do wytrzymałości i siły tak do ochrony przed magią nie

Jak się nauczyć walki dwoma mieczami mam 100% walki bronią dwuręczną a Tiamant gada ze nie jestem gotowy? Co jest wymagane

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko co do wątku Świątyni Śniącego itp.
Poszedłem do Ur Thralla, porobiłem zadania, zabiłem demona na bagnach, wysłał mnie do kopalni, tam też zabiłem demona i teraz wysłał mnie do Świątyni Śniącego. Wszystko jest dobrze? Czy najpierw powinien mnie wysłać do Doliny Cienia, a później do Świątyni Śniącego?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Musisz zrobić część zadań dla nich.

@xendix
Można jeszcze  raz dziennie palić bagienne ziele(-10%) i pić wodę święconą (-30%).

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanko co do wątku Świątyni Śniącego itp.
Poszedłem do Ur Thralla, porobiłem zadania, zabiłem demona na bagnach, wysłał mnie do kopalni, tam też zabiłem demona i teraz wysłał mnie do Świątyni Śniącego. Wszystko jest dobrze? Czy najpierw powinien mnie wysłać do Doliny Cienia, a później do Świątyni Śniącego?
Dobrze jest.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którym dokładnie budynku są skrzynie które muszę spalić dla Ur-Karrasa?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone

Już zrobiłem dla nich jakieś 90% zadań aktualnie jestem przy zadaniu dar losu więc już pod koniec wątku asasynów a dalej jak próbuję przeczytać ten list z nauką walki dwoma broniami pisze że nie jestem gotowy?

Ten ograniczony sen na hardzie jest uciążliwy w lesie asasynów co trochę mam czekać w jakimś zadaniu do następnego dnia przez co muszę kilkanaście minut stać w miejscu by czas zleciał :/

Post połączony: 2017-05-24, 21:02

Tam gdzie misa barona i miecz Harta, gdy zbliżysz się do skrzyń będziesz miał napis zapasy paladynów

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone

Już zrobiłem dla nich jakieś 90% zadań aktualnie jestem przy zadaniu dar losu więc już pod koniec wątku asasynów a dalej jak próbuję przeczytać ten list z nauką walki dwoma broniami pisze że nie jestem gotowy?

Ten ograniczony sen na hardzie jest uciążliwy w lesie asasynów co trochę mam czekać w jakimś zadaniu do następnego dnia przez co muszę kilkanaście minut stać w miejscu by czas zleciał :/

Post połączony: 2017-05-24, 21:02

Tam gdzie misa barona i miecz Harta, gdy zbliżysz się do skrzyń będziesz miał napis zapasy paladynów

W takim razie jak to podpalić? Mam w ręku pochodnie, ale nie mam z co z nią zrobić. (Jedyne co, to jest stos podświetlany jako paladyn, ale też nic nie mogę z tym zrobić)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
no podchodzisz i naciskasz ctrl + w , na środku stos jest

Nowyfan

Nowyfan

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Gdzie można znaleźć dobrom  broń dwuręczną w 3.roz
2.gdzie są bryłki rudy i czy opłaca się kuć broń z magicznej rudy?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Dobrą można znaleźć... w kamiennej fortecy, od demona na bagnach, u asasynów.
2. Pewno w kopalniach - grałeś w 1? :F

0 użytkowników
Do góry