Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8890662 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8890662

Odpowiedzi 37317

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie: Co mam zrobić w zadaniu z mordercą Lothara po tym jak dostałem mroczny zwój od Hodgesa? W solucji jest, że mam iść do Vatrasa, ale on nie ma żadnej opcji dialogowej? Jeszcze nie odzyskałem uszkodzonego oka innosa, jeśli to coś zmienia.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@marv0oo Z tego co pamiętam to musisz iść tam gdzie zginął Lothar i znaleźć jakiś pierścień i wtedy iść do Vatrasa.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ed? ten co ugotuje zupę dla rybaka
chodzi ci o edde chyba, ona jest w dzielnicy portowej za sklepem rybnym.

Post połączony: 2017-05-20, 20:54

Post połączony: 2017-05-20, 20:55
gdzie jest papier dla tego mistrza assasynow co ma mi napisac list dla głownego mistrza assasynow ze to on mi kazał zabic 1 asasyna xd wyczytałem ze mialem dodstac klucz do ich sladu podczas misji z tym jaskiniowym trolem... ale nic nie mam i nie moge otworzyc drzwi... a to jedyne miejsce ktorego nie przeszókałem. po za tym w lesie assasynow nie działa marvin wiec mam nadzieje ze to nie bug.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0oo Z tego co pamiętam to musisz iść tam gdzie zginął Lothar i znaleźć jakiś pierścień i wtedy iść do Vatrasa.

A gdzie on zginął? W dzienniku nie jest napisane. Czy mam do kogoś jeszcze o to miejsce zagadać?

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jaka była ta książka dla Hush nara? <miasto orków>

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Na bank nie gra magiem :D

hmm xD to gdzie srebrny miecz 1h można zdobyć ? :D

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
jaka była ta książka dla Hush nara? <miasto orków>

Kunszt południowców czy jakoś tak, książkę znajdziesz w starej wieży Xardasa

:D

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A gdzie on zginął? W dzienniku nie jest napisane. Czy mam do kogoś jeszcze o to miejsce zagadać?

grób trzeba znaleźć, koło orlana jest cmentarz na którymś grobie leży ring

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Na bank nie gra magiem :D

Są dwa jeden słabszy , drugi mocniejszy, jeden jest w tej kopalnii która łączy Khorinis i GD a drugi w skrzyni w sekretnym pokoju w wieży Creola(wieża Mgieł)

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

jak się idzie do górniczej doliny chyba przez kopalnie jak się idzie

Post połączony: 2017-05-20, 21:28
chodzi ci o edde chyba, ona jest w dzielnicy portowej za sklepem rybnym.

Nie wiem, pisze ed poszukałem w mieście i się zaszyłem na miesiąc w kopalni żelaza

to nie wiem w takim razie czegoś nie mam skoro nie mam z nią opcji dialogowej.

PS jak się nazywa retoryka w tej grze ?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Miszczep

Miszczep

Użytkownicy
posty27
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie jestem idiotą spieprzyłem jedną rzecz na początku gry i mam teraz WIELKI problem. Mianowicie odrzuciłem propozycje Vipera (węża) i teraz nie moge sie nauczyć wytapiać sztab z magicznej rudy, przez co nie moge zrobić run 3 kręgu. Prosze powiedzcie mi jak moge sie tego nauczyć, może być cheat.

Edit: Jak nie macie rozwiązania to prosiłbym o kod na te lepsze runy albo na sztabe rudy magicznej.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
To zadanie z kilofem dla tego niewolnika w kopalni orków nie da się wykonać już próbowałem na różne sposoby, polecam nie brać od niego tego zadania :/

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Przeszukałem cały cmentarz, znalazłem nagrobek Lotara (nw czy to na pewno jego bo nie ma "h"), przekopałem groby, ale tego pierścienia nie ma. Może trzeba z kimś jeszcze pogadać?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Panowie jestem idiotą spieprzyłem jedną rzecz na początku gry i mam teraz WIELKI problem. Mianowicie odrzuciłem propozycje Vipera (węża) i teraz nie moge sie nauczyć wytapiać sztab z magicznej rudy, przez co nie moge zrobić run 3 kręgu. Prosze powiedzcie mi jak moge sie tego nauczyć, może być cheat.

Edit: Jak nie macie rozwiązania to prosiłbym o kod na te lepsze runy albo na sztabe rudy magicznej.

Co do wytapiania sprawdź jeszcze u Hildura kowala w kopalni orków, też miał jakąś opcję wytapiania ale nie wiem czy rudy

Post połączony: 2017-05-20, 21:41

Przeszukałem cały cmentarz, znalazłem nagrobek Lotara (nw czy to na pewno jego bo nie ma "h"), przekopałem groby, ale tego pierścienia nie ma. Może trzeba z kimś jeszcze pogadać?

A jakie zadanie robisz? Jeśli z zabójcą Lothara to pierścień jest pod drewnianym mostem przy południowej bramie Khorinis :)

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Co do wytapiania sprawdź jeszcze u Hildura kowala w kopalni orków, też miał jakąś opcję wytapiania ale nie wiem czy rudy

Post połączony: 2017-05-20, 21:41

A jakie zadanie robisz? Jeśli z zabójcą Lothara to pierścień jest pod drewnianym mostem przy południowej bramie Khorinis :)

Tak o to chodziło. Dzięki wielkie :)

Miszczep

Miszczep

Użytkownicy
posty27
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone jestem na poczatku 3 rozdzialu i potrzebuje nowych run, moglbym mi sprawdzic kod na tą sztabe? Nie jestem w stanie jeszcze zajrzeć do orków.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Khaled ma do sprzedania kilka łuków wymagających siły. Czy do takich łuków będzie się dodawał dmg z siły czy z zręczności?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Khaled ma do sprzedania kilka łuków wymagających siły. Czy do takich łuków będzie się dodawał dmg z siły czy z zręczności?

Raczej zręczność, używałem łuku pod siłę i bił żałosne obrażenia w przeciwieństwie do kuszy :) Jeśli grasz wojem to tylko kusze

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jest gdzieś do kupienia/znalezienia kusza która wymaga 35 % w kusznictwie? Mam takie które wymagają  30% i 40%.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jest gdzieś do kupienia/znalezienia kusza która wymaga 35 % w kusznictwie? Mam takie które wymagają  30% i 40%.

Raczej nie jestem już w czwartym rozdziale kusz mam masę ale żadnej która by wymagała 35%

0 użytkowników
Do góry