O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8886689
Odpowiedzi 37317
marv0oo
Morty
rumiun1994
Gdzie jest ed? ten co ugotuje zupę dla rybaka
@marv0oo Z tego co pamiętam to musisz iść tam gdzie zginął Lothar i znaleźć jakiś pierścień i wtedy iść do Vatrasa.
michalqq1
paulpolska
Na bank nie gra magiem
Hearthstone
jaka była ta książka dla Hush nara? <miasto orków>
kurzel131
A gdzie on zginął? W dzienniku nie jest napisane. Czy mam do kogoś jeszcze o to miejsce zagadać?
Cytat: Loop w 2017-05-19, 20:47Na bank nie gra magiem hmm xD to gdzie srebrny miecz 1h można zdobyć ?
hmm xD to gdzie srebrny miecz 1h można zdobyć ?
chodzi ci o edde chyba, ona jest w dzielnicy portowej za sklepem rybnym.
Miszczep
Cytat: marv0oo w 2017-05-20, 20:58A gdzie on zginął? W dzienniku nie jest napisane. Czy mam do kogoś jeszcze o to miejsce zagadać?grób trzeba znaleźć, koło orlana jest cmentarz na którymś grobie leży ring
Panowie jestem idiotą spieprzyłem jedną rzecz na początku gry i mam teraz WIELKI problem. Mianowicie odrzuciłem propozycje Vipera (węża) i teraz nie moge sie nauczyć wytapiać sztab z magicznej rudy, przez co nie moge zrobić run 3 kręgu. Prosze powiedzcie mi jak moge sie tego nauczyć, może być cheat.Edit: Jak nie macie rozwiązania to prosiłbym o kod na te lepsze runy albo na sztabe rudy magicznej.
Cytat: kurzel131 w 2017-05-20, 21:23Cytat: marv0oo w 2017-05-20, 20:58A gdzie on zginął? W dzienniku nie jest napisane. Czy mam do kogoś jeszcze o to miejsce zagadać?grób trzeba znaleźć, koło orlana jest cmentarz na którymś grobie leży ringPrzeszukałem cały cmentarz, znalazłem nagrobek Lotara (nw czy to na pewno jego bo nie ma "h"), przekopałem groby, ale tego pierścienia nie ma. Może trzeba z kimś jeszcze pogadać?
Cytat: Miszczep w 2017-05-20, 21:31Panowie jestem idiotą spieprzyłem jedną rzecz na początku gry i mam teraz WIELKI problem. Mianowicie odrzuciłem propozycje Vipera (węża) i teraz nie moge sie nauczyć wytapiać sztab z magicznej rudy, przez co nie moge zrobić run 3 kręgu. Prosze powiedzcie mi jak moge sie tego nauczyć, może być cheat.Edit: Jak nie macie rozwiązania to prosiłbym o kod na te lepsze runy albo na sztabe rudy magicznej.Co do wytapiania sprawdź jeszcze u Hildura kowala w kopalni orków, też miał jakąś opcję wytapiania ale nie wiem czy rudyPost połączony: 2017-05-20, 21:41Cytat: marv0oo w 2017-05-20, 21:39Cytat: kurzel131 w 2017-05-20, 21:23Cytat: marv0oo w 2017-05-20, 20:58A gdzie on zginął? W dzienniku nie jest napisane. Czy mam do kogoś jeszcze o to miejsce zagadać?grób trzeba znaleźć, koło orlana jest cmentarz na którymś grobie leży ringPrzeszukałem cały cmentarz, znalazłem nagrobek Lotara (nw czy to na pewno jego bo nie ma "h"), przekopałem groby, ale tego pierścienia nie ma. Może trzeba z kimś jeszcze pogadać?A jakie zadanie robisz? Jeśli z zabójcą Lothara to pierścień jest pod drewnianym mostem przy południowej bramie Khorinis
Maciuś
Khaled ma do sprzedania kilka łuków wymagających siły. Czy do takich łuków będzie się dodawał dmg z siły czy z zręczności?
Jest gdzieś do kupienia/znalezienia kusza która wymaga 35 % w kusznictwie? Mam takie które wymagają 30% i 40%.