Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8890707 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8890707

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
misja z hotelem to ta z Abigail ta ? to juz zrobilem,gdzie jest ich ta skrytka ?

Po wykonaniu zadania z hotelem hanna dała ci mieszek z kluczem, płyniesz na wyspę obok khorinis do miejsca gdzie gildia złodziei trzyma skarby i masz tam skrzynie w której są narzedzia matteo

:D

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ruda żelaza jest w jaskini z bandytami po lewo od bramy targowej, pod dróżką do latarni... A teraz ja mam pytanie...

1. Od czego zacząć w górniczej dolinie?
2. Gdzie zdobędę quest na ulu  mulu?
3. Jakiś super ultra sposób na podbudowanie siłę, 15 pn za 5 to trochę dużo.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ruda żelaza jest w jaskini z bandytami po lewo od bramy targowej, pod dróżką do latarni... A teraz ja mam pytanie...

1. Od czego zacząć w górniczej dolinie?
2. Gdzie zdobędę quest na ulu  mulu?
3. Jakiś super ultra sposób na podbudowanie siłę, 15 pn za 5 to trochę dużo.
1. Zamek xD
2. Podejdź do świątyni śniącego, przed samo wejście. Dalej już będziesz wiedział.
3. Po prostu farm wszystko, co się da. Ewentualnie poczytaj na rosyjskim forum o bonusach, zostają jeszcze tabliczki i eliksiry siły.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Da radę w 2 rozdziale zdobyć lepszą broń dwuręczną od zaostrzonego starożytnego topora 198dmg?
2. Można gdzieś znalezć dwuręczny odpowiednik srebrnego miecza?
3. Jest coś co można zrobić tylko w 2 rozdziale, czy mogę spokojnie rushować do 3 po zbroje paladyna i lepsze bronie?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kowalstwa się ucze wykuwając broń 10 sztuk to 1 do kowalstwa?
a co z retoryką jak wygląda to wyłganie z kradzieży bo zawsze chcą złoto za próbę kradzieży, i są inne sposoby na rozwijanie jej?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Da radę w 2 rozdziale zdobyć lepszą broń dwuręczną od zaostrzonego starożytnego topora 198dmg?
2. Można gdzieś znalezć dwuręczny odpowiednik srebrnego miecza?
3. Jest coś co można zrobić tylko w 2 rozdziale, czy mogę spokojnie rushować do 3 po zbroje paladyna i lepsze bronie?
1. Tak w GD
2. W GD kopalnia z pełzaczami gdzie udała się ekipa Silvestro
3. Chyba nie ale na twoim miejscu zrobiłbym to co się da w 2 rozdziale

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2h był w kopalni u z grupą silvestra ale chyba go przeniesli

mój topór ma tyle samo dmg i to w 1 rozdziale wiec musi coś być.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić aby ruszyć wątek kopalni żelaza orków bo mam 60 reputacji a ich przywódca nie chce mi nic powiedzieć o kopalni ani świątyni ścniącego i nie mam żadnych dodatkowych zadań tylko miecz dla Harta i to żebym nauczył się posługiwać orkową bronią. Nie wiem czy problem jest taki że chyba miałem 90% a udało mi się porozmawiać z Ur Trallem.

Post połączony: 2017-05-12, 16:51
2h był w kopalni u z grupą silvestra ale chyba go przeniesli

mój topór ma tyle samo dmg i to w 1 rozdziale wiec musi coś być.
Przenieśli go do starej wieży Xardasa

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
da się włamać do biblioteki klasztoru magów ognia będąc uczniem xardasa ? xd

potrzebuję jeszcze inteligencji , uczyłem się mikstur , czytałem książki ale jeszcze brakuje ;/

ktoś poradzi ?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
da się włamać do biblioteki klasztoru magów ognia będąc uczniem xardasa ? xd

potrzebuję jeszcze inteligencji , uczyłem się mikstur , czytałem książki ale jeszcze brakuje ;/

ktoś poradzi ?
Wejdź na temat SOLUCJA + PORADY na start, rozwiń SPISY i tam masz o inteligencji

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
1.Kowalstwa się ucze wykuwając broń 10 sztuk to 1 do kowalstwa?
2.a co z retoryką jak wygląda to wyłganie z kradzieży bo zawsze chcą złoto za próbę kradzieży, i są inne sposoby na rozwijanie jej?
1.Nie, zależy to od wykuwanej broni. Na początku nawet za najsłabszy miecz będziesz dostawał +1 do kowalstwa ale później już będziesz musiał wykuć więcej tych broni by zdobyć punkt.
2.Retoryki możesz uczyć się poprzez czytanie książek, czytanie pulpitów i tłumaczenie się podczas nieudanej próby kradzieży

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widziałem na jednym z filmików jak rosjanie grali w wersję 66, że bandyci z jaskini gdzie znajduje się ryba z notatka w środku, nie atakowali bezimiennego, ktokolwiek wie jak to zrobić? jest jakiś quest lub ubranie?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest ubranie, które dostaniesz dopiero w drugim rozdziale. Po prostu przebranie bandytów.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Albo wypili "Black Mist" z demona Luciana / od Xardasa ;) i to o to chodzi, na pewno nie ubranie.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy opłaca się oddawać 20 kamiennych tabliczek Vatrasowi czy lepiej zebrać wszystkie i oddać ?? Zauważyłem że nie daje bonusu many tylko jakieś zwoje ?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak wygląda to tłumaczenie podczas nieudanej próby kradzieży, dostaje się expa czy oddaje się złoto?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić smocze zębacze w misji dla Fayetha w GD? Zabicie jednego na tym etapie dla strażnika miejskiego jest ciężkie, a zabicie całego stada wydaje się niemożliwe. Deszcz ognia ich nie zabija.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak zabić smocze zębacze w misji dla Fayetha w GD? Zabicie jednego na tym etapie dla strażnika miejskiego jest ciężkie, a zabicie całego stada wydaje się niemożliwe. Deszcz ognia ich nie zabija.

Można ich spokojnie wybić tyle że musisz odciągać po jednym, potem bijesz takiego zębacza w trakcie jego animacji ataku, druga metoda to odskok atak itd

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Można ich spokojnie wybić tyle że musisz odciągać po jednym, potem bijesz takiego zębacza w trakcie jego animacji ataku, druga metoda to odskok atak itd

Ich się nie da odciągać pojedynczo. Od razu biegnie całe stado

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry