O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8890564
Odpowiedzi 37317
Hearthstone
misja z hotelem to ta z Abigail ta ? to juz zrobilem,gdzie jest ich ta skrytka ?
Lojras
Niemy
Ruda żelaza jest w jaskini z bandytami po lewo od bramy targowej, pod dróżką do latarni... A teraz ja mam pytanie...1. Od czego zacząć w górniczej dolinie?2. Gdzie zdobędę quest na ulu mulu?3. Jakiś super ultra sposób na podbudowanie siłę, 15 pn za 5 to trochę dużo.
marv0oo
kurzel131
AloneWolf
1. Da radę w 2 rozdziale zdobyć lepszą broń dwuręczną od zaostrzonego starożytnego topora 198dmg?2. Można gdzieś znalezć dwuręczny odpowiednik srebrnego miecza?3. Jest coś co można zrobić tylko w 2 rozdziale, czy mogę spokojnie rushować do 3 po zbroje paladyna i lepsze bronie?
RoTher
2h był w kopalni u z grupą silvestra ale chyba go przenieslimój topór ma tyle samo dmg i to w 1 rozdziale wiec musi coś być.
Roman Reigns
da się włamać do biblioteki klasztoru magów ognia będąc uczniem xardasa ? xdpotrzebuję jeszcze inteligencji , uczyłem się mikstur , czytałem książki ale jeszcze brakuje ;/ktoś poradzi ?
Stanleyowsky
1.Kowalstwa się ucze wykuwając broń 10 sztuk to 1 do kowalstwa?2.a co z retoryką jak wygląda to wyłganie z kradzieży bo zawsze chcą złoto za próbę kradzieży, i są inne sposoby na rozwijanie jej?
Problemix
Loop
Jak zabić smocze zębacze w misji dla Fayetha w GD? Zabicie jednego na tym etapie dla strażnika miejskiego jest ciężkie, a zabicie całego stada wydaje się niemożliwe. Deszcz ognia ich nie zabija.
Cytat: marv0oo w 2017-05-12, 18:44Jak zabić smocze zębacze w misji dla Fayetha w GD? Zabicie jednego na tym etapie dla strażnika miejskiego jest ciężkie, a zabicie całego stada wydaje się niemożliwe. Deszcz ognia ich nie zabija.Można ich spokojnie wybić tyle że musisz odciągać po jednym, potem bijesz takiego zębacza w trakcie jego animacji ataku, druga metoda to odskok atak itd