O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8868705
Odpowiedzi 37317
templartitan
Loop
Po bohaterskim odbiciu latarni Jacka z rąk bandytów zlecił mi on znalezienie jakiejś rury dla niego. Jakieś wskazówki?
Apprentice
Hearthstone
Trumm
@Hearthstone Napisałem Ci a Ty znowu się o to pytasz.@Trumm Z jakiegoś powodu użyłem ten cudzysłów przy "zabijesz" .
z tego widze w 1 rozdziale jest ork ktorego mozna uratowac,ja go nawet nie spotkalem a potem szybko mialem 2 rozdzial,czy to przez niego ur-thrall nie chce gadac ?
Kempix
no to zajebiscie xD orc_8567_urkarras to jest ten ta?
paulpolska
Simon Said Moderator
Harrley
Sentinel
Maciuś
Ja na trudnym mam 21 lvl w r1 także chłopaki lepiej sie przylozyć żeby bylo łatwiej, na normalu to w ogóle. Potem sie dziwicie że czarnych zębaczy nie ubijacie. A kamiennych to piką wodnego kręguPost połączony: 2017-05-11, 16:56Cytat: Lojras w 2017-05-11, 16:49Ja sam 2 rozdział zacząłem (gram na normalnym) po 20 lvl, byłem mistrzem gildii zabójców, wymordowałem już większość w khorinis, zrobiłem kilka questów dla myśliwych...A odnośnie mojego 3 pytania... 3. Z myślistwa umiem wszystko (chyba), kowalstwo, górnictwo złota mam na maxa zaś żelazo na 50%, także jakoś leci...Paul polska jaki pancerz i jaki niby miecz jednoręczny? Młot adanosa jest w jednej z świątyń, ja sam miałem w świątyni na bagnach... Robi się losowo... Na strażniku adanosa miałem z 25-26 level także bardzo mało robisz i zabijasz skoro tak mały level...Czy jest jakiś sposób ominięcia przejścia z górniczej do khorinis? Ta kopalnia to pieprzony labirynt, udało mi się wejść albo boję się jak to będzie z powrotem na khorinis... Post połączony: 2017-05-11, 16:49Paul, mikstura pisze że daje 1 ale daje 2, przynajmniej u mnie.Możesz sie teleportować przecież.
Ja sam 2 rozdział zacząłem (gram na normalnym) po 20 lvl, byłem mistrzem gildii zabójców, wymordowałem już większość w khorinis, zrobiłem kilka questów dla myśliwych...A odnośnie mojego 3 pytania... 3. Z myślistwa umiem wszystko (chyba), kowalstwo, górnictwo złota mam na maxa zaś żelazo na 50%, także jakoś leci...Paul polska jaki pancerz i jaki niby miecz jednoręczny? Młot adanosa jest w jednej z świątyń, ja sam miałem w świątyni na bagnach... Robi się losowo... Na strażniku adanosa miałem z 25-26 level także bardzo mało robisz i zabijasz skoro tak mały level...Czy jest jakiś sposób ominięcia przejścia z górniczej do khorinis? Ta kopalnia to pieprzony labirynt, udało mi się wejść albo boję się jak to będzie z powrotem na khorinis... Post połączony: 2017-05-11, 16:49Paul, mikstura pisze że daje 1 ale daje 2, przynajmniej u mnie.