O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8897104
Odpowiedzi 37317
templartitan
Jak podnosić umiejętności tarczą ? Gram tarczą od około 10 poziomów i ciągle mam poziom 1 trzeba się tego uczyć czy w jakiś sposób wytrenować ?
Harrley
Hearthstone
zadzialalo odrazu,ale dziwne bo pokazuje mi wpis 'Brakujoncy"(tak wlasnie tak) i nie mam tego w dzienniku wogole wiec dlatego nie widzialem co robic,moze to jakis bug albo poprostu jestem slepy xd
Co to za zadanie z poszukiwaniem Parlafa i Dobara ? Gdzie się je dostaje bo nie mam nic takiego chyba ze to na inny rozdział?
@Hearthstone Po rozmowie z Miltenem, po jakichś 2-3 dniach, o północy powinieneś dostać wpis w dzienniku pod tym zadaniem. Wtedy idziesz do pentagramu w siedzibie magów w zamku.
Kavvaii
Co daje nauczenie się u Ramireza "good soil"?
Kyubie
lukee
Holor
Wykonał ktoś to zadanie z Brutusem? wisi mi w dzienniku cały czas moze jakiś kod?
Cytat: Hearthstone w 2017-05-12, 12:02Wykonał ktoś to zadanie z Brutusem? wisi mi w dzienniku cały czas moze jakiś kod?A gadałeś później jeszcze z Brutusem? Jak wykonywałem to zadanie, to po rozmowie z Miltenem poszedłem do niego i o północy(chyba) już wszyscy byli przy pentagramie.
ruunaldo
mam 4 rozdzial,co musze zrobic zeby Mateo mnie zaczal uczyc jubilerstwa ?
paulpolska
61 retoryki,nie mam dialogu ze snipesem odnosnie kopalni ani z Grimesem(wąż jest juz w obozie) co robic ?
Cytat: arminvanbuuren w 2017-05-12, 11:5761 retoryki,nie mam dialogu ze snipesem odnosnie kopalni ani z Grimesem(wąż jest juz w obozie) co robic ?Pisałem Ci parę stron temu, że masz coś zbugowane. Niedawno te zadanie wziąłem i gadając ze Snipesem miałem mniej niż 10 retoryki gram na poziomie Normalnym. Widocznie coś przy pierwszym uruchomieniu gry poryło Ci skrypty z tą Retoryką albo przyczyna leży gdzie indziej. Odpowiednio zagadałeś Snipes'a ? tam są trzy dialogi chyba i tylko jeden w trakcie rozmowy doprowadza do sukcesu. Co do Grimesa podobno trzeba około 20-30 retoryki tylko więc też coś masz nie takP.S: Jakie te biżuterie można robić u Matea ? Warto ?