Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8896686 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8896686

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Kempix  mam 61 retoryki,nie mam dialogu o tych paladynach,musze pierwsze odnalezc parlafa i dobara?(gdzie oni są wgl)
czy cos innego ?

Post połączony: 2017-05-11, 21:45
Jak podnosić umiejętności tarczą ? Gram tarczą od około 10 poziomów i ciągle mam poziom 1 trzeba się tego uczyć czy w jakiś sposób wytrenować ?
uczysz sie normalnie u nauczycieli +5

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Dolina przodków? Pierwsze słyszę, chodzi o dolinę cieni? Kolejność wątku z orkami jest taka: miasto->kopalnia orków->świątynia śniącego->dolina cieni.
@arminvanbuuren
Gdy dostajesz zadanie z zaginionymi paladynami musisz porozmawiać z Yerganem i Talbinem (chyba nie było trzeciej osoby). Dowiesz się, że orkowie zabrali jakichś jeńców w góry. Potem już gadasz z orkami. Dobar leży martwy w lesie, mniej więcej na północny wschód od zamku. Parlaf siedzi w jaskini Gilberta, znajduje się ona na południe od zamku, pod wzniesieniem Hosh-Paka. Musisz go znaleźć do 7 dni od otrzymania zadania (część zadania z eskortą chyba też trzeba zrobić w tym czasie), inaczej umrze z głodu.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
zadzialalo odrazu,ale dziwne bo pokazuje mi wpis 'Brakujoncy"(tak wlasnie tak) i nie mam tego w dzienniku wogole wiec dlatego nie widzialem co robic,moze to jakis bug albo poprostu jestem slepy xd

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
zadzialalo odrazu,ale dziwne bo pokazuje mi wpis 'Brakujoncy"(tak wlasnie tak) i nie mam tego w dzienniku wogole wiec dlatego nie widzialem co robic,moze to jakis bug albo poprostu jestem slepy xd

Też tak mam ale questa możesz zrobić :) Jeśli chcesz zobaczyć wpisy z tego zadania to wejdź w zadanie ukończone brakujący te z zaginionymi w Khorinis? to chyba jakiś bug ale właśnie tam pojawiają się wpisy z tego zadania

Co to za zadanie z poszukiwaniem Parlafa i Dobara ? Gdzie się je dostaje bo nie mam nic takiego chyba ze to na inny rozdział?

:D

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co to za zadanie z poszukiwaniem Parlafa i Dobara ? Gdzie się je dostaje bo nie mam nic takiego chyba ze to na inny rozdział?

daje je Garond w 4 rozdziale

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
Po rozmowie z Miltenem, po jakichś 2-3 dniach, o północy powinieneś dostać wpis w dzienniku pod tym zadaniem. Wtedy idziesz do pentagramu w siedzibie magów w zamku.

Minęło już 3 dni i za każdym razem o 23:30 wracam do GD oczekując wpisu w dzienniku i nic mija północ wpisu brak  :pokerface: Milten sobie stoi z Gornem w bibliotece ? Chyba że nie mogę opuszczać GD

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co daje nauczenie się u Ramireza "good soil"?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co daje nauczenie się u Ramireza "good soil"?
zapewne mieczy i rapierow

Post połączony: 2017-05-12, 01:45
Zabilem demona z kopalni.Ur-Thrall dal mi klucz do Swiatyni Sniacego natomiast nie poruszyl watku doliny cieni,pierwsze musze tam poczyscic zeby powiedzial mi o tym?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ponawiam pytanie:
Jak wykonać zadanie Brutusa Magia zbawienie?  minęło 3 dni i nie mam wpisu w dzienniku? Milten i Gorn stoją w bibliotece i nic? Czy to może mieć wpływ  na to że te 3 dni byłem w Khorinis nie w GD?

arminvanbuuren - tak dolina cieni jest dopiero po wyczyszczeniu świątyni śniącego

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Szybkie i małe pytanko, gdzie mogę wydobyć bryłki żelaza? Jeszcze pytanie odnosnie int. Nie rosnie po czytabiu ksiag. Gram jako najemnik. Chociaz nie wiem czy to normalne. Bo nawet nauka kregow nic nie daje...

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Up inteligentni mogą być tylko magowie/guru :)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
61 retoryki,nie mam dialogu ze snipesem odnosnie kopalni ani  z Grimesem(wąż jest juz w obozie) co robic ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Wykonał ktoś to zadanie z Brutusem? wisi mi w dzienniku cały czas moze jakiś kod?

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykonał ktoś to zadanie z Brutusem? wisi mi w dzienniku cały czas moze jakiś kod?
A gadałeś później jeszcze z Brutusem? Jak wykonywałem to zadanie, to po rozmowie z Miltenem poszedłem do niego i o północy(chyba) już wszyscy byli przy pentagramie.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
A gadałeś później jeszcze z Brutusem? Jak wykonywałem to zadanie, to po rozmowie z Miltenem poszedłem do niego i o północy(chyba) już wszyscy byli przy pentagramie.

Wziąłem zadanie od Brutusa , później czkałem kilka dni, poszedłem do Miltena ten powiedział żeby przyjść jutro popołudniu, później pogadałem z brutusem  , a pootem przez 3 dni czyściłem khorinis z trolli i innych szkodników? No ale wpisu w dzienniku nie dostałem Milten stoi sobie z Gornem w bibliotece i nie ma żadnej nowej opcji dialogowej to samo Brutus ? Może to o odpowiedniej godzinie trzeba ja zawsze od 23:30 do północy siedziałem w zamku potem 8h spania może to o innej godzinie ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
mam 4 rozdzial,co musze zrobic zeby Mateo mnie zaczal uczyc jubilerstwa ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam 4 rozdzial,co musze zrobic zeby Mateo mnie zaczal uczyc jubilerstwa ?

Oddać mu narzędzia jubilerskie. Znajdziesz je w skrytce gildi złodziei klucz otrzymasz od Hanny za wykonanie misji z hotelem.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
61 retoryki,nie mam dialogu ze snipesem odnosnie kopalni ani  z Grimesem(wąż jest juz w obozie) co robic ?

Pisałem Ci parę stron temu, że masz coś zbugowane. Niedawno te zadanie wziąłem i gadając ze Snipesem miałem mniej niż 10 retoryki gram na poziomie Normalnym. Widocznie coś przy pierwszym uruchomieniu gry poryło Ci skrypty z tą Retoryką albo przyczyna leży gdzie indziej. Odpowiednio zagadałeś Snipes'a ? tam są trzy dialogi chyba i tylko jeden w trakcie rozmowy doprowadza do sukcesu. Co do Grimesa podobno trzeba około 20-30 retoryki tylko więc też coś masz nie tak

P.S: Jakie te biżuterie można robić u Matea ? Warto ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Pisałem Ci parę stron temu, że masz coś zbugowane. Niedawno te zadanie wziąłem i gadając ze Snipesem miałem mniej niż 10 retoryki gram na poziomie Normalnym. Widocznie coś przy pierwszym uruchomieniu gry poryło Ci skrypty z tą Retoryką albo przyczyna leży gdzie indziej. Odpowiednio zagadałeś Snipes'a ? tam są trzy dialogi chyba i tylko jeden w trakcie rozmowy doprowadza do sukcesu. Co do Grimesa podobno trzeba około 20-30 retoryki tylko więc też coś masz nie tak

P.S: Jakie te biżuterie można robić u Matea ? Warto ?

Warto z późniejszych rozdziałach możesz tworzyć biżuterię z świetnymi bonusami , zobacz sobie 3 stronę działu solucji tam masz podane jaką biżuterię możesz tworzyć :)

Post połączony: 2017-05-12, 13:59
JAk przez użycie GVe zamknąć zadanie zmieniłem wartość BRUTUSRITUALDONE z 0 na 3 ale to nic nie dało zadanie nadal wisi w dzienniku :/

EDIT: Po trzech dniach łażenia po GD zadanie zaskoczyło , i udało się ukończyć :D

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
misja z hotelem to ta z Abigail ta ? to juz zrobilem,gdzie jest ich ta skrytka ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

0 użytkowników
Do góry