Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851152 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851152

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie znaleść jakiś mocniejszy miecz dwuręczny w 1 rozdziale ?? aktualnie mam 80 siły miecz 100 dmg ale  trollom i szkieletom praktycznie nic nie robię mimo że posiadam broń obuchową ??

:D

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można ukończyć całą gildię zabójców w 1 rozdziale bez konsekwencji zawalenia jakiś zadań , wykonałem już zadanie Pyrokara z odzyskaniem artefaktu od lehmara i zdobyłem księgę rachunkową ? Czy z lehmarem i cantharem są jeszcze jakieś zadania związane bo nie chciał bym czegoś popsuć ???
Jedyne zadania z Lehmarem to zabicie tego typa w magazynie odebranie ksiegi dłużników odebranie tego listu na Lutero i odkupienie tego artefaktu magów ognia zaś na Canthara nie ma żadnych zadań jedynie to na poczatku z tym listem

Przed zabiciem Lehmara radze Ci kupic ta sztabe rudy oraz cos jeszcze oprocz tej szkatułki bo z niej 100 kasy ci wyjdze

Sztabki nie kupiłem :/ eh znowu muszę się cofnąć o prawię godzinę do tyłu

Wiesz zawsze to jak tylko zdobędziesz chyba 5 magicznej rudy to bd mógł u benneta nauczyc sie mieczy z rudy i wykonac jesli oczywiscie bd gral najemnikiem bo jak nie to odpada ta opcja w 1 rozdziale

Post połączony: 2017-05-06, 12:57
Gdzie znaleść jakiś mocniejszy miecz dwuręczny w 1 rozdziale ?? aktualnie mam 80 siły miecz 100 dmg ale  trollom i szkieletom praktycznie nic nie robię mimo że posiadam broń obuchową ??

Jest za czarnym trollem topór 100 na 110 dmg hmmm jeszcze jest halabarda za bossem kamiennych golemow na wykopalskiach oraz jest tez w wilekiej piramidzie fajny miecz ale to niestety 1r
W ostateczności mozesz tez kupic od typa co stoi obok Lee on ma topory na 100+ siły

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ty chcesz na grubego trola użyć broni obuchowej? chłopie na tole tylko sieczna, ja szkielety nawet wojowniki lałem bronią 108 dmg przy 160 siły (,że byłem na 3 hity a on na 20 to inna bajka). W 1 rozdziale chyba u tego obok lee topór po naostrzeniu ok 200 dmg.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Ty chcesz na grubego trola użyć broni obuchowej? chłopie na tole tylko sieczna, ja szkielety nawet wojowniki lałem bronią 108 dmg przy 160 siły (,że byłem na 3 hity a on na 20 to inna bajka). W 1 rozdziale chyba u tego obok lee topór po naostrzeniu ok 200 dmg.

Broni obuchowej używałem w walce ze szkieletami ale i tak niewiele im robię tym mimo że mam 100dmg i 80 siły :/

Ile trzeba punktów retoryki by od nigiela wynegocjować 500 złota za pomoc mam 25 retoryki ale to za mało czy 30 wystarczy??

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z celowaniem w 3 tarcze (quest od wilka) na celowniku mam kozy owce itd. Musze się nauczyć lepiej strzelać z łuku?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Mam problem z celowaniem w 3 tarcze (quest od wilka) na celowniku mam kozy owce itd. Musze się nauczyć lepiej strzelać z łuku?
Wyłącz sobie auto aima

Mój problem
Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Misja z zakładaniem obozu jest tylko dla paladyna? Czy najemnik też ma taką misję ?

Teraz drugie pytanie jak wynegocjować od nigiela 500 monet ? Mam 32 retoryki ale kiedy dochodzę do dialogu z nagrodą za odzyskanie mieszka to po wybraniu opcji o za małej nagrodzie nie aktualizuje się dziennik ?? te 500 złota mogę wynegocjować na farmie onara z nigielem czy jeszcze w karczmie orlana ?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ponawiam moje pytanie. Gdzie można kupić coś co przywraca sporo punktów zdrowia bo jedzenie jest denne wręcz

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Wie ktoś może co on ma że taki gejzer wybucha po strzeleniu? 11:51
https://www.youtube.com/watch?v=Cw_GnwbG91c

Przeglądnąłem kilka filmów i znalazłem moment jak zmieniał łuki, ten łuk to Er'Hazir

Bezi archer ;]

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Który teleport prowadzi do smoka w jarku?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

To jest chyba ten legendarny łuk o którym wspominał Xardas. (od razu mówię że nwm gdzie się znajduje :P)

Post połączony: 2017-05-06, 15:11
Naprzeciwko wszystkich portali w tej "rozwalonej świątyni" jest piedestał w który wkładasz kamień słoneczny, a portal pojawia się obok.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem się kucia orkowych broni i ostatniego ,,miecza lidera''. Jednak nie mogę go założyć,ponieważ wyskakuje błąd. Wie ktoś,co zrobić.

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

To jest chyba ten legendarny łuk o którym wspominał Xardas. (od razu mówię że nwm gdzie się znajduje :P)

Post połączony: 2017-05-06, 15:11
Naprzeciwko wszystkich portali w tej "rozwalonej świątyni" jest piedestał w który wkładasz kamień słoneczny, a portal pojawia się obok.
Łuk jest na Drodze Wojownika w głownej świątyni na Płaskowyżu Starożytnych

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ten Wasz legendarny łuk to był chyba w tym świecie Adanosa, ale nie jestem pewny.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po rozmowie ze smokiem, w kanionie w biblitece pojawił się duch-cienistwór. Jak go pokonać?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Po rozmowie ze smokiem, w kanionie w biblitece pojawił się duch-cienistwór. Jak go pokonać?
Srebnym mieczem

Spoiler
ver. 0.65

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podobno taki miecz można dopiero dostać w górniczej dolinie. Mogę już iść tam mimo, że nie ubiłem kruka?

Psalm 19

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Podobno taki miecz można dopiero dostać w górniczej dolinie. Mogę już iść tam mimo, że nie ubiłem kruka?
jeden jest w kopalni łączącej khorinis i górniczą dolinę (1h)
drugi jest przy królowej pełzaczy (grupa silvestra) (2h)
I tak możesz pójść już do górniczej doliny po pierwszej walce z krukiem

Spoiler
ver. 0.65

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak nie chce Ci się mieczem to u Cronosa jest dużo gejzerów, one dobrze na niego działają. A do Górniczej Doliny możesz iść po jednej walce.

0 użytkowników
Do góry