O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8851152
Odpowiedzi 37317
Hearthstone
Trumm
Cytat: Trumm w 2017-05-06, 09:35Cytat: Hearthstone w 2017-05-06, 04:19Czy można ukończyć całą gildię zabójców w 1 rozdziale bez konsekwencji zawalenia jakiś zadań , wykonałem już zadanie Pyrokara z odzyskaniem artefaktu od lehmara i zdobyłem księgę rachunkową ? Czy z lehmarem i cantharem są jeszcze jakieś zadania związane bo nie chciał bym czegoś popsuć ???Jedyne zadania z Lehmarem to zabicie tego typa w magazynie odebranie ksiegi dłużników odebranie tego listu na Lutero i odkupienie tego artefaktu magów ognia zaś na Canthara nie ma żadnych zadań jedynie to na poczatku z tym listemPrzed zabiciem Lehmara radze Ci kupic ta sztabe rudy oraz cos jeszcze oprocz tej szkatułki bo z niej 100 kasy ci wyjdzeSztabki nie kupiłem eh znowu muszę się cofnąć o prawię godzinę do tyłu
Cytat: Hearthstone w 2017-05-06, 04:19Czy można ukończyć całą gildię zabójców w 1 rozdziale bez konsekwencji zawalenia jakiś zadań , wykonałem już zadanie Pyrokara z odzyskaniem artefaktu od lehmara i zdobyłem księgę rachunkową ? Czy z lehmarem i cantharem są jeszcze jakieś zadania związane bo nie chciał bym czegoś popsuć ???Jedyne zadania z Lehmarem to zabicie tego typa w magazynie odebranie ksiegi dłużników odebranie tego listu na Lutero i odkupienie tego artefaktu magów ognia zaś na Canthara nie ma żadnych zadań jedynie to na poczatku z tym listemPrzed zabiciem Lehmara radze Ci kupic ta sztabe rudy oraz cos jeszcze oprocz tej szkatułki bo z niej 100 kasy ci wyjdze
Czy można ukończyć całą gildię zabójców w 1 rozdziale bez konsekwencji zawalenia jakiś zadań , wykonałem już zadanie Pyrokara z odzyskaniem artefaktu od lehmara i zdobyłem księgę rachunkową ? Czy z lehmarem i cantharem są jeszcze jakieś zadania związane bo nie chciał bym czegoś popsuć ???
Gdzie znaleść jakiś mocniejszy miecz dwuręczny w 1 rozdziale ?? aktualnie mam 80 siły miecz 100 dmg ale trollom i szkieletom praktycznie nic nie robię mimo że posiadam broń obuchową ??
kurzel131
Cytat: Hearthstone w 2017-05-06, 12:48Gdzie znaleść jakiś mocniejszy miecz dwuręczny w 1 rozdziale ?? aktualnie mam 80 siły miecz 100 dmg ale trollom i szkieletom praktycznie nic nie robię mimo że posiadam broń obuchową ??Ty chcesz na grubego trola użyć broni obuchowej? chłopie na tole tylko sieczna, ja szkielety nawet wojowniki lałem bronią 108 dmg przy 160 siły (,że byłem na 3 hity a on na 20 to inna bajka). W 1 rozdziale chyba u tego obok lee topór po naostrzeniu ok 200 dmg.
Stanleyowsky
Mam problem z celowaniem w 3 tarcze (quest od wilka) na celowniku mam kozy owce itd. Musze się nauczyć lepiej strzelać z łuku?
paulpolska
Slaybacko
Maciuś
Harwing
Wie ktoś może co on ma że taki gejzer wybucha po strzeleniu? 11:51https://www.youtube.com/watch?v=Cw_GnwbG91c
Który teleport prowadzi do smoka w jarku?
Mraug
iRaven
Cytat: Slaybacko w 2017-05-06, 15:01Wie ktoś może co on ma że taki gejzer wybucha po strzeleniu? 11:51https://www.youtube.com/watch?v=Cw_GnwbG91cTo jest chyba ten legendarny łuk o którym wspominał Xardas. (od razu mówię że nwm gdzie się znajduje )Post połączony: 2017-05-06, 15:11Cytat: Maciuś w 2017-05-06, 15:07Który teleport prowadzi do smoka w jarku?Naprzeciwko wszystkich portali w tej "rozwalonej świątyni" jest piedestał w który wkładasz kamień słoneczny, a portal pojawia się obok.
Niemy
Po rozmowie ze smokiem, w kanionie w biblitece pojawił się duch-cienistwór. Jak go pokonać?
Podobno taki miecz można dopiero dostać w górniczej dolinie. Mogę już iść tam mimo, że nie ubiłem kruka?