Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8873265 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8873265

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak zdobyć księgę rachunkową lehmara , kiedy go zabijam dla gildii zabójców to jej nie ma w jego ekwipunku ?
najpierw go okradnij a potem przykladowo oddaj thorbenowi albo zostaw dla siebie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy można ukończyć całą gildię zabójców w 1 rozdziale bez konsekwencji zawalenia jakiś zadań , wykonałem już zadanie Pyrokara z odzyskaniem artefaktu od lehmara i zdobyłem księgę rachunkową ? Czy z lehmarem i cantharem są jeszcze jakieś zadania związane bo nie chciał bym czegoś popsuć ???

:D

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki. Mam jeszcze takie pytanko, jak zostałem uczniem Xardasa to nie mogłem dołączyć się do gildii złodziei, też nie będę mógł dołączyć do zabójców jeżeli zostanę z kolei Nekromantą? Mam wersję 066R1 i pamiętam że przy oddawaniu dla Cassi pierścienia Constantino miałem informację, że nie przyjmują jeżeli wybrałem któreś z bóstw. Moim zdaniem powinno to być gdzieś oficjalnie napisane , bo masakruje to rozgrywkę :)
Wszelkie gildię poboczne najlepiej dołączyć w 1 rozdziale PRZED wyborem głównej gildii czyli albo save przed zostaniemy uczniem albo darowanie sobie gildia złodziei

Post połączony: 2017-05-06, 05:54
gdzie jest ten posterunek o ktorym mowi percival w 3 rozdziale ?
Wybij okolicę hosh-packa na klifie jest kilku orków kuszników o nich głównie chodzi

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
W ktorym miejscu jest runa teleportacyjna na przelecz GD? Nie ma jej w starym miejscu...

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W ktorym miejscu jest runa teleportacyjna na przelecz GD? Nie ma jej w starym miejscu...
Ona w ogóle istnieje? Zamiast tego na przełęczy i w zamku masz kamienie druidów.

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którym miejscu zacząć poszukiwania dotyczące artefaktu, o którym wspomina książka od Ragnara? (Magic Flames, chyba ta książka, a sama nazwa wymienionego w queście miejsca nic mi nie mówi :P )

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można ukończyć całą gildię zabójców w 1 rozdziale bez konsekwencji zawalenia jakiś zadań , wykonałem już zadanie Pyrokara z odzyskaniem artefaktu od lehmara i zdobyłem księgę rachunkową ? Czy z lehmarem i cantharem są jeszcze jakieś zadania związane bo nie chciał bym czegoś popsuć ???
Jedyne zadania z Lehmarem to zabicie tego typa w magazynie odebranie ksiegi dłużników odebranie tego listu na Lutero i odkupienie tego artefaktu magów ognia zaś na Canthara nie ma żadnych zadań jedynie to na poczatku z tym listem

Przed zabiciem Lehmara radze Ci kupic ta sztabe rudy oraz cos jeszcze oprocz tej szkatułki bo z niej 100 kasy ci wyjdze

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Faktycznie jest kamień... a jak moge nakłonić Grimesa żeby powiedział mi o tym eliksirze Lutero? W dzienniku pisze ze nie wie ale nie powie i musze sie zastanowić co dalej...

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie jest kamień... a jak moge nakłonić Grimesa żeby powiedział mi o tym eliksirze Lutero? W dzienniku pisze ze nie wie ale nie powie i musze sie zastanowić co dalej...
min. 30 retoryki musisz posiadać

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wojownik Adanosa, a może wiesz co musze zrobić aby  mieć tą animację jak Gillian ubija Wambo ?. Jal do nich podchodzę w zaułku to Gillian i Wambo się rozchodzą. Jestem jeszcze w początkowym akcie, nie rozmawiałem z paladynami o smokach. Czy muszę mieć jakąś inną misję wcześniej wykonaną czy może jakiś atrybut wbity?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wojownik Adanosa, a może wiesz co musze zrobić aby  mieć tą animację jak Gillian ubija Wambo ?. Jal do nich podchodzę w zaułku to Gillian i Wambo się rozchodzą. Jestem jeszcze w początkowym akcie, nie rozmawiałem z paladynami o smokach. Czy muszę mieć jakąś inną misję wcześniej wykonaną czy może jakiś atrybut wbity?
Przecież to pytanie jest co chwilę. Masz na poprzednich stronach odpowiedź.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że jest na poprzedniej stronie bo sam je zadałem :) chodzi o to, że ja jestem w pierwszym rozdziale i to nic nie pomaga, więc odpowiedź,źe muszę być w Rozdziale I nie rozwiązuje tego problemu. Szukam więc innej porady.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie o 2 reczny srebrny miecz. Przy królowej pełzaczy go nie ma. Tam gdzie była grupa Silvestro przeszukałem cała jaskinie i niestety nic nie zauważyłem. No chyba że jestem ślepy...

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto zrobi mi ulu-mulu bo potrzebuję do wejścia do miasta orków

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Dwureczny miecz jest w wierzy xardasa w gorniczej dolinie w skrzyni. Ulumulu zrobi ci ork przy wierzy na wzniesieniu niedaleko chaty cavalorna.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zupdatuje sobie wersje do najnowsze to save będą działać a quest z listem gończym nie będzie się bugował? Bo wybiłem bandytów z latarni, mostu, za sekobem, i od tej ryby.

Ps gdzie się sprawdza retoryke?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak zupdatuje sobie wersje do najnowsze to save będą działać a quest z listem gończym nie będzie się bugował? Bo wybiłem bandytów z latarni, mostu, za sekobem, i od tej ryby.

Ps gdzie się sprawdza retoryke?
Retorykę sprawdza się tam, gdzie masz level, punkty nauki itd.

Natomiast co do questa z gildią zabójców, to musisz się po prostu "zakraść" od boku. Nie możesz tam po prostu sobie wbiec. W ostateczności spróbuj podpatrzeć ich z dachu.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Aby Asmal ubil Wambo podejdzcie po prostu za studnią

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jedyne zadania z Lehmarem to zabicie tego typa w magazynie odebranie ksiegi dłużników odebranie tego listu na Lutero i odkupienie tego artefaktu magów ognia zaś na Canthara nie ma żadnych zadań jedynie to na poczatku z tym listem

Przed zabiciem Lehmara radze Ci kupic ta sztabe rudy oraz cos jeszcze oprocz tej szkatułki bo z niej 100 kasy ci wyjdze

Sztabki nie kupiłem :/ eh znowu muszę się cofnąć o prawię godzinę do tyłu

:D

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podczas chodzenia po khorinis co chwile wywala mi grę gram na ustawieniach wysokich i mam stałe 30 fps zmniejszyć ustawienie czy coś?

0 użytkowników
Do góry