O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8872786
Odpowiedzi 37317
templartitan
Jak zdobyć księgę rachunkową lehmara , kiedy go zabijam dla gildii zabójców to jej nie ma w jego ekwipunku ?
Hearthstone
WojownikAdanosa
Dzięki. Mam jeszcze takie pytanko, jak zostałem uczniem Xardasa to nie mogłem dołączyć się do gildii złodziei, też nie będę mógł dołączyć do zabójców jeżeli zostanę z kolei Nekromantą? Mam wersję 066R1 i pamiętam że przy oddawaniu dla Cassi pierścienia Constantino miałem informację, że nie przyjmują jeżeli wybrałem któreś z bóstw. Moim zdaniem powinno to być gdzieś oficjalnie napisane , bo masakruje to rozgrywkę
gdzie jest ten posterunek o ktorym mowi percival w 3 rozdziale ?
Kyubie
Niemy
W ktorym miejscu jest runa teleportacyjna na przelecz GD? Nie ma jej w starym miejscu...
Holor
Trumm
Czy można ukończyć całą gildię zabójców w 1 rozdziale bez konsekwencji zawalenia jakiś zadań , wykonałem już zadanie Pyrokara z odzyskaniem artefaktu od lehmara i zdobyłem księgę rachunkową ? Czy z lehmarem i cantharem są jeszcze jakieś zadania związane bo nie chciał bym czegoś popsuć ???
Faktycznie jest kamień... a jak moge nakłonić Grimesa żeby powiedział mi o tym eliksirze Lutero? W dzienniku pisze ze nie wie ale nie powie i musze sie zastanowić co dalej...
Problemix
Wojownik Adanosa, a może wiesz co musze zrobić aby mieć tą animację jak Gillian ubija Wambo ?. Jal do nich podchodzę w zaułku to Gillian i Wambo się rozchodzą. Jestem jeszcze w początkowym akcie, nie rozmawiałem z paladynami o smokach. Czy muszę mieć jakąś inną misję wcześniej wykonaną czy może jakiś atrybut wbity?
RoTher
K0nopa
kurzel131
Jak zupdatuje sobie wersje do najnowsze to save będą działać a quest z listem gończym nie będzie się bugował? Bo wybiłem bandytów z latarni, mostu, za sekobem, i od tej ryby.Ps gdzie się sprawdza retoryke?
Loop
Cytat: Hearthstone w 2017-05-06, 04:19Czy można ukończyć całą gildię zabójców w 1 rozdziale bez konsekwencji zawalenia jakiś zadań , wykonałem już zadanie Pyrokara z odzyskaniem artefaktu od lehmara i zdobyłem księgę rachunkową ? Czy z lehmarem i cantharem są jeszcze jakieś zadania związane bo nie chciał bym czegoś popsuć ???Jedyne zadania z Lehmarem to zabicie tego typa w magazynie odebranie ksiegi dłużników odebranie tego listu na Lutero i odkupienie tego artefaktu magów ognia zaś na Canthara nie ma żadnych zadań jedynie to na poczatku z tym listemPrzed zabiciem Lehmara radze Ci kupic ta sztabe rudy oraz cos jeszcze oprocz tej szkatułki bo z niej 100 kasy ci wyjdze
N0N4M3