Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833461 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833461

Odpowiedzi 37317

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wersja 0066 jest niby najlepsza ale strasznie dziwnie się ją instaluje, ja na przykład nie mam pojęcia jak to zrobić, jestem butem w takich rzeczach a na 0065 nie polecam bo jest dużo problemów z wątkami m.in.: z wątkiem Świątyni Śniącego, Pustyni Adanosa itd. Cały czas od 14 próbuje zainstalować 0066 i mi się nie udaje, czy ktoś mógłby napisać co po kolei robie/ściągam? Z góry dzięki. Btw. podeśle ktoś link do fixa 5.0 do 0066?

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest pełno filmików na yt jak to ogarnąć, oczywiście ze starszymi wersjami, na których się wzorowałem. Czyli po prostu zrobiłem to samo z tą wersją+ zainstalowałem wszystko z tego linku, który wcześniej gdzieś był podany. https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1484794-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-3/page30?p=25397338&viewfull=1#post25397338

Mam też pytanie, jak usunąć te pieprzone krzaczory? Jeśli jest jakiś patch, który to reguluje, to bym był wdzięczny za podesłanie :)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wersja 0066 jest niby najlepsza ale strasznie dziwnie się ją instaluje, ja na przykład nie mam pojęcia jak to zrobić, jestem butem w takich rzeczach a na 0065 nie polecam bo jest dużo problemów z wątkami m.in.: z wątkiem Świątyni Śniącego, Pustyni Adanosa itd. Cały czas od 14 próbuje zainstalować 0066 i mi się nie udaje, czy ktoś mógłby napisać co po kolei robie/ściągam? Z góry dzięki. Btw. podeśle ktoś link do fixa 5.0 do 0066?

Jak nie potrafisz nacisnąć INSTALL z instalatora od 14 to lepiej zrób coś bardziej pożytecznego  :lol2:

Ściągasz torrent podany przez użytkownika wyżej, instalujesz. I TYLE, co w tym takiego dziwnego?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Rozpykał ktoś w końcu co robi opcja Power Hacking? Chodze, klikam na wszystkim, nic sie nie dzieje, jak mam broń zdjętą to tylko komunikat sie pojawia by założyć jakąś broń.

Przeciez wersje 0065 instalowało sie tak samo, tylko ze do tego trzeba bylo zaznaczyć dodatkową opcję, LUL

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zrób sobie czystego Gothica, wejdź w instalator i po prostu doinstaluj rzeczy, które masz już mieć w grze (chyba playerkit i jakiś patch?), a później zainstaluj moda, u mnie zadziałało.

Orientuje się ktoś, jak wygląda gra Magiem Ognia? Są jakieś ciekawe zadania? Ciekawi mnie też, jak z czarami. Jak na razie najchętniej zagrałbym sobie Nekromantą. :)

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W wersji 0065 było potrzeba 120 zręczności do akrobatyki jak jest w 0066? I czy jest możliwość przejścia przez tą dziurę na pustyni Adanosa bez akrobatyki tam do tego Golema. Bo nie chce wydawać pkt w zręczność bo mam ich 65 a kosztuje mnie to 5/15.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
U kogo najlepiej zostać czeladnikiem, jeżeli chce się zostać magiem? Jeżeli można, to prosiłbym również dlaczego. :)

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U kogo najlepiej zostać czeladnikiem, jeżeli chce się zostać magiem? Jeżeli można, to prosiłbym również dlaczego. :)
Gram nekromantą i jestem kowalem ponieważ w grze liczy się kasa;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Zna ktoś sposób na zabicie tych bandytów za farmą Akila, na początku mrocznego lasu? Tych, którzy mają przy sobie rybę z wiadomością od Halvora. Dodam, że zamierzam grać magiem, więc na początku poszedłem pod zręczność i dwuręczną, a zależy mi na tym, żeby jak najszybciej dostać się do gildii złodziei.
Nie ma to różnicy kim chcesz grać, na jakim poziomie jesteś czy też jak mocny jest przeciwnik jakiego musisz pokonać - taktyka jest zawsze taka sama. Wywabiasz delikwenta, nastepnie podprowadzasz go do jakiejś cholernej besti w ten magiczny sposób aby ona atakowała jego a nie Ciebie. Wtedy Ty wspinasz się na jąkąś skałe i tam oglądasz jak bestia gryzie naszego kolegę. Czekasz aż nasz przyjaciel będzie miał bardzo mało punktów trafień i dobijasz ognistą strzałą.

@Szpyciu
Czarną perłę daje farin za przyniesienie mu zupy.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

U constantina. Pod siłe o Harada a pod Zręke (głównie łuki) u Bospera.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wymagania do zostania nekromantą są takie same jak w poprzednim Returningu? W moim przypadku był to Rebalance 2.1 - Trzeba było mieć 40 inteligencji i 100 many.

Tralu

Tralu

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam gram w Returninga 2.0 wersje 0065 i mam problem ; mianowicie będąc w Yarkendarze przechodzę przez portal do tego Złotego Smoka "Ash'Tara" bodajże, problem polega na tym że nie mogę przejść przez portal za Smokiem :(. Wywala mi grę do pulpitu. Mam 2 pytania :
1. Jak mogę naprawić ten problem ?
2. Co znajduje się za portalem i czy jeśli zdecyduje się grać dalej z tym błędem to czy będę w stanie ukończyć grę (nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale gram na poziomie trudności - normal) ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W wersji 0065 było potrzeba 120 zręczności do akrobatyki jak jest w 0066? I czy jest możliwość przejścia przez tą dziurę na pustyni Adanosa bez akrobatyki tam do tego Golema. Bo nie chce wydawać pkt w zręczność bo mam ich 65 a kosztuje mnie to 5/15.
W solucji pisze przecież jak należy przejść do golema
Spoiler
Trzeba zwalić kolumnę

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Grasz na wersji 0065 także sam sie skazałes na takie udręki ;) jako nekromanta u constantino , kasa to nie problem a kucie mieczy to nie jest niewiadomo jaki zarobek

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U constantina. Pod siłe o Harada a pod Zręke (głównie łuki) u Bospera.
Nie wiem czy to dobry sposób grania magiem ponieważ rośliny, grzyby i mikstury są bardzo potrzebne a poza tym przyrządzając samemu mikstury zwiększa się nam inteligencja.
Nie grałem jeszcze czeladnikiem u Constantino więc mogę się mylić ale najlepszy sposób na kasę w grze to chyba kowal.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Bardziej chodzi o bonus za bycie czeladnikiem, ja jako czeladnik u Bospera nie sprzedałem żadnych skór, tak samo trofeów myśliwym a mam 70k golda na początku 2 rozdzialu takze można można :) a pręty lepiej trzymać

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No cóż, nauka kosztuje, książki kosztują inne rzeczy też kosztują a pręty można przecież robić w nieskończoność.

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakim sposobem zdobyles 70k nawet jak byś wszytko pozabijal i sprzedał co mają to bys tyle nie miał.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest to jak najbardziej możliwe :)

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zna ktoś sposób na zabicie tych bandytów za farmą Akila, na początku mrocznego lasu? Tych, którzy mają przy sobie rybę z wiadomością od Halvora. Dodam, że zamierzam grać magiem, więc na początku poszedłem pod zręczność i dwuręczną, a zależy mi na tym, żeby jak najszybciej dostać się do gildii złodziei.
Nie ma to różnicy kim chcesz grać, na jakim poziomie jesteś czy też jak mocny jest przeciwnik jakiego musisz pokonać - taktyka jest zawsze taka sama. Wywabiasz delikwenta, nastepnie podprowadzasz go do jakiejś cholernej besti w ten magiczny sposób aby ona atakowała jego a nie Ciebie. Wtedy Ty wspinasz się na jąkąś skałe i tam oglądasz jak bestia gryzie naszego kolegę. Czekasz aż nasz przyjaciel będzie miał bardzo mało punktów trafień i dobijasz ognistą strzałą.

@Szpyciu
Czarną perłę daje farin za przyniesienie mu zupy.
Wielkie dzięki, ale już sobie poradziłem.  :D Jednego wywabiłem i zabiłem z łuku, pozostałych dwóch odciągnąłem, a jak wracali to uśpiłem tego, który został i pozabierałem wszystko.

Co do mistrzów to wciąż nie jestem pewny, którego z nich wybrać. Constantino jakoś mnie nie przekonywał ze względu na to, że miksturek chyba i tak będzie można się od niego nauczyć, Harad jest głównie pod siłę i kucie mieczy, chociaż też można na tym trochę zarobić, a Bosper, wiadomo - skóry. Tylko nie wiem, czy bardziej nie opłaca się ich sprzedawać w obozie myśliwych, niż u niego. Constantino ma jeszcze jakieś korzyści poza uczeniem mikstur? Nie chodzi tutaj o kwestie zarobkowe, ponieważ kierując się tym raczej wybrałbym kowala. Nie wiem też, jak z Bosperem - jakieś korzyści poza sprzedażą skór? Więcej jest za sprzedaż jemu czy myśliwemu z obozu?

0 użytkowników
Do góry