Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8832039 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8832039

Odpowiedzi 37317

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Rozkminił ktoś jak otworzyć przejście w jaskini skarbu na wykopaliskach? Tam gdzie się kamienne golemy budzą.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak idzisz z Laresem to mijasz swiatynie po lewej, wchodzisz do niej i tam jest w lewym gornym rogu ukryty przeczlacznik.
Jezeli o ta jaskinie ci chodzi z królową pełzaczy i kamiennym golemem bossem

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jaka bron dziala najlepiej na drzewce?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Użyj eliksiru z demona Luciana i po prostu go zabierz ;)
Raczej minie trochę czasu, zanim wybiorę się po to zadanie w ogóle. To dopiero początek z gry, a zależy mi na jak najszybszym dołączeniu do złodziei. Jakieś porady, jak zrobić to np. zwojami albo czymś takim? A może łukiem?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja ich zabiłem za pomoca szkieletu wojownika, powinienies mieć zwój. Musiałem dobic do 50 many i dal rade zabic przewódce i jednego ze zbirów. Reszte 2 wyciagałem powoli i daleko ich zabijałem.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy jeżeli mam zainstalowaną wersję 0065 i zainstaluje na tym 0066 to czy to zadziała jak patch czy będą jakieś komplikacje?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lepiej odinstaluj, zeby nie było żadnych problemów bo pozniej bd narzekał ze jakiegos buga masz

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wyśle ktoś link do fixa 5.0?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak działa kradzież kieszonkowa na wersji 0066? Podchodząc do ludzi od tyłu skradając się, oni zawsze mnie przyłapują. Mam 70 zręczności, wyuczoną kradzież kieszonkową i skradanie.

diego1234

diego1234

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kradzież kieszonkowa pojawia się w dialogach - np. ukradnij mieszek/klucz i chyba nie działa w inny sposób.

Jak dołączyć do gildii kupców nie oddając Erolowi tabliczek? Podobno można przez Nigela, jednak oddałem za niego hajs Asmalowi a on i tak nie chce gadać ze mną o niczym. Jest w ogóle jakiś inny sposób niż przez Erola?

Bury Zenek

Bury Zenek

Użytkownicy
posty49
Propsy6
  • Użytkownicy
Kradzież kieszonkowa pojawia się w dialogach - np. ukradnij mieszek/klucz i chyba nie działa w inny sposób.

Jak dołączyć do gildii kupców nie oddając Erolowi tabliczek? Podobno można przez Nigela, jednak oddałem za niego hajs Asmalowi a on i tak nie chce gadać ze mną o niczym. Jest w ogóle jakiś inny sposób niż przez Erola?

A zaufałeś mu i najpierw dałeś hajs Nigelowi?
A kradzież kieszonkowa działa tak jak pisał @Niemy jeśli jest włączone AST Theft, wcześniej dało się ukraść wszystko z ekwipunku a teraz tylko sakiewki.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacząłem grę na wersji 61, różni się czymś konkretnym od 65/66, czy nie warto zmieniać?
Skąd ściągnąć tłumaczenie statystyk? Niby wszystko śmiga po angielski z tym jednym wyjątkiem.
Jakieś porady na start, zacząłem grę na heavy, chociaż wcześniej w ogóle nie grałem w 2.0.
Dodam, że Rebalance 2.1 1.3.2, poziom o jeden niżej od Rzeźnika, od 4 rozdziału stał się banalny, więc gra na niższym nie wchodzi w grę.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wszystkim się różni. Lepiej od razu ściągaj 66.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, jednak nie każdy mnie przyłapuje. Kradzieży kieszonkowej nie ma w dialogach, działa prawie tak samo, jak ta z Gothica 1.

@diego1234 żeby dołączyć w ten sposób, to musisz najpierw dać mu pieniądze. Prawdopodobnie wybrałeś złą opcję dialogową.

@BAc nie wiem, jak bardzo różnią się w tym przypadku, ale wcześniej grałem na wersji 0056(?) i jak dla mnie nie ma porównania. Lepsza optymalizacja, już na początku dodane kilka nowych rzeczy, w tym lokacje, zadania. Może mi się wydawać, ale chyba muzyka jest trochę inna. Mimo wszystko polecam cieplutko właśnie ze względu na optymalizację, gra naprawdę chodzi lepiej.

Jaką klasą magiczną warto zagrać? Magowie ognia, wody, a może nekromanci? Ogniste zwoje na początku wydają się strasznie silne ze względu na ten efekt podpalenia, a przyzywane stwory jakoś szybko mi znikają.

EDIT: pomiędzy tymi dwoma wersjami, to wydaje mi się, że na 0066 jest sporo łatwiej grając na hardzie.

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę\kupię czarne perły? 1 jest u ramireza a inne?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Od Farima za zadanie z jedzeniem

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Do kupienia u Ramireza

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niemy
Jak przyzywasz stwory to ci zabiera co sek? 1pkt many, jak ci braknie many to stwor przyzwany ucieka, a jezeli chodzi o nie to taki szkielet bossowi bandytow obok farmy akila zabija jakos w 5hitow, napieprza w niego ok. 200-300 na hita

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Returning 2.0 dostaje się pierścień dzika na speeda, czy w tej wersji go nie ma?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

0 użytkowników
Do góry