Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8882983 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8882983

Odpowiedzi 37317

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, zmieniam zdanie co do bossów w Returningu, Cor Kaloma, tej zjawy z Doliny Cienia, nie są tacy źli.

Ale niech mi ktoś kur wytłumaczy, w jaki normalny sposób zabić tych strażników na pustyni? Biegają jak po*ebani, atakują cholernie szybko przez co nie ma sensu normalna walka z nimi, z każdym ciosem odnawiają sobie 500 hp, za prawie każdy (jakieś 2/3) atak na nich Bezi dostaje z dupy 100 hp, niezależnie od protekcji przed magią. A aktualnie najlepszym chyba mieczem jaki mogę mieć zadaję im 240 dmg. No i mają dużą obronę przed strzałami, no więc cóż.

Byłoby jeszcze spoko, bo widzę że po każdym ataku dystansowym podbiegają i "ryczą", ale przez idiotyczną kamerę w Gothicu nie można spokojnie odbiec od nich bo się kamera na nich skupia.

Zostawić ich czy kombinować, została mi pustynia, dolina cieni lub 4 rozdział, nie wiem w sumie co teraz najłatwiej zrobić.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pod piramida sa dwie duze sztuki i trzeba je zabijac jak stoja obok siebie =D a podobno przed samym Krukiem jest ich czterech xDDDDD

Proponuje Ci IV rozdzial. W sumie wszystkie te lokacje sa pod IV rozdzial zaprojektowane.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś gdzie ja mam zaprowadzić Northa? To ten typek co Cronos kazał mi go eskortować do obozu piratów.

Latam z nim od dobrych 20 minut po całym obozie piratów, przed obozem piratów, nawet wskoczyłem z nim do morza i nic, 0 reakcji. Wczytałem, zrobiłem to jeszcze raz - ciągle nic.

Czy w Jarkendarze jest gdzieś jakiś drugi obóz piratów? Może ja go zaprowadziłem nie do tego obozu co trzeba?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Oboz jest jeden, tez mialem ten problem ale wystarczylo wczytanie gry ;_;

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś gdzie ja mam zaprowadzić Northa? To ten typek co Cronos kazał mi go eskortować do obozu piratów.

Latam z nim od dobrych 20 minut po całym obozie piratów, przed obozem piratów, nawet wskoczyłem z nim do morza i nic, 0 reakcji. Wczytałem, zrobiłem to jeszcze raz - ciągle nic.

Czy w Jarkendarze jest gdzieś jakiś drugi obóz piratów? Może ja go zaprowadziłem nie do tego obozu co trzeba?

Punkt docelowy znajduje sie przed bramą, powinien do ciebie zagadac i quest wykonany.

jawel20111

jawel20111

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trochę mizerne pytanie ale gdzie zdobędę ingot iron ore potrzebne do ulepszania pancerzy? xd

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trochę mizerne pytanie ale gdzie zdobędę ingot iron ore potrzebne do ulepszania pancerzy? xd

Chyba to jest najwieksza wada tego angielskiego tlumaczenia, przedmioty w ekwipunku moga miec inna nazwe niz te w przepisach.
Iron ingot czyli iron bar. Jak potrzebujesz na gwalt to u Harada na chacie jest sztuka, wiecej musisz sobie wykopac, potrzeba 50 brylek rudy.
Przynajmniej u mnie tak jest, zeby uzywac kowadla np. do ulepszania pancerzy musisz posiadac w ekwipunku jeden rozgrzany pret stalowy nawet jak go nie potrzeba w przepisie.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TheMrFalwack
Mi zaliczyło questa gdy zaraz gdy wszedłem za palisadę.

@Cooba
No właśnie chciałem tylko wejść do tej świątyni by zdobyć tego Moonstona. Potem mógłbym mieć Rune Sigila i z nim już bym raczej na luzie rozwalił tą zjawę w Dolinie Cieni przez co ruszyłbym dalej te questy. Właśnie nie wiem co w sumie mogę zdobyć w 4 rozdziale - nowego pancerza nie, nową broń może po zabiciu smoka ( co raczej nie wyjdzie ), może tylko poziomy nabije. No ale pójde do GD może i wybije wszystko co chodzi, zobaczymy co będzie.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd można ogarnąć pierwszą włócznie?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest kosa na farmie Lobarta lub jedna włócznia jest w wieży ( w Khorinis ) gdzie jest zamknięty Joe.

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka =D. Byłem u gebraandta i on mi powiedział że jeśli chce sie dowiedzieć kim był ten człowiek w karczmie to mam iść o północy za kwatery. Niestety nie ma tam ani asmala ani wambo :( . Wie ktoś co się mogło stać ?  :hmmm:

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A poszedłeś tam w tym samym dniu w którym Gerbrandt Ci to powiedział? I próbowałeś tam przyjść koło 22-24?

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A o której godzinie pojawia się duch w jaskini z teleportem do etlu?

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak byłem i nie ma :( Może jakiś błąd albo cuś??

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@sussano Też tak miałem. To co pomogło to znalezienie Wambo gdzieś koło 21 (karczma), i nie spuszczanie go z oka. Ruszył.

@Araxus1995 chodzi o tego w misji dla nowicjuszy? Północ działa, ale pojawi się tylko wtedy, gdy wejdziesz do jaskini jako chrząszcz.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli poszedłeś do górnej dzielnicy za kwatery paladynów, koło domu sędziego, koło godziny 22-23-24  i nie było tam nikogo? A spróbuj połazić tam w różnych godzinach, scenka powinna się odpalić w końcu.

Ewentualnie - spróbuj dzień później, w taki sam sposób. Oczywiście nie nadpisuj sejwa.

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no zobacze może pyknie :P

Post połączony: 2016-12-02, 18:55
A do ktorej czekales za tym az wyjdzie z tej karczmy?

Post połączony: 2016-12-02, 19:04
@Delth zrobiłem tak jak kazałeś i poszedłem za nim i on tam stał chwile po czym po momencie idzie gillian. Nagle zmienia zbroję i po chwili wambo zapala latarkę a gilian znowu sie przebiera i kit nie ma dialogów :(

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Za blisko podszedłeś.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@sussano ok, ten trik był po to żeby się ruszył. Jak dotarł koło baraków to już sobie poradzi, teraz pora na spełnienie innych warunków tego questa, czyli bycie niezauważonym. Odczekaj tam parę chwil aż się doczołga na miejsce już samemu, skradanie, i podchodzisz.

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ile bryłek magicznej rudy potrzeba na 1 sztabkę?

0 użytkowników
Do góry