Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8891782 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8891782

Odpowiedzi 37317

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
J.w., uznałem że bezpieczniej będzie to zrobić. Na dodatek znowu zbugowało mi obronę i musiałem sobie ją odjąć. Jestem niemal na 100% że ten bug dotyczy walki z tarczą.

BTW. Da się jakoś rozpoznac czy nie spieprzyło się wątku asasynów? W dzienniku mam np. że mam poczekać dwa dni po oddaniu Gonzalesowi naszyjnika Hasima, a on już nie żyje bo go zabiłem. Wciąż mam dlatego też questa z tą kasą dla niego i Nabida (?), mam nadzieje że to nie sprawi potem problemów? :D Ograniczenie snu na hardzie jest strasznie wkurzające gdy trzeba czekać na coś.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się jakoś zwiększyć ilość siły, wytrzymałości w stałych miksturkach? Dodaje mi po 1 a kiedyś dawało 3 ;/
Gdzie jest kompas dla Garreta? Czyżby miał go tamten szkielet pirat boss w jaskini?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wytrzymałość możesz zwiększać o 10 pkt. za karmę u Belriara i u Innosa raz na 10 poziomów . Masz też tabliczki do wytrzymałości , miksturę z serc trolli ,i miksturę z jagodami trolla. No i jeszcze możesz ulepszać mikstury mutagenami z potworów. Siłę możesz zwiększyć piekąc mięsne placki, (uczy tego Tekla na farmie onara). 100 pkt. karmy u inosa możesz wymienić na 10 pkt. siły.
Kompas ma kapitan Drake, łatwo jest zabić używając zwoju na zmianę w golema .

Taka mała porada nie wyżynajcie asasynów nosząc ich zbroje  ,wybiłem dosłownie wszystkich ale nie "zdemaskowałem się", przez co nie mogłem ciągnąć wątku dalej .

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A od kiedy ładować w siłę z tabliczek, eliksirów itp? Mam już 140 siły i po 15pkt/5 siły mam u nauczycieli.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co wiem to ładowanie przy użyciu tabliczek/eliksirów/jedzenia w staty typu mana ,zręczność ,siła nie powoduje wzrostu cen u nauczycieli .

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Otóż to, można bez problemu ładować jednocześnie bonusy i od nauczycieli ;)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr Magiem ognia pokonałem Azgalora na normalu. Początkowe 30% hp z kuszy a reszta z dużej kuli ognia, zszedł w parę minut przy całym odnawianiu hp na 0061. Tak samo magiem wody ujdzie go pokonać i w sumie nekro też jak się wybierze scieżkę u opiekunów

JAK SIĘ wybierze ścieżke u opiekunów?! Duża kula ognia? Zaklęcia IV rozdziału?  Kurwa, ja mówię o drugim / trzecim rozdziale!  :lol2: Nawet w czwartym paladynem jest ciężko go ubić ale fakt faktem, nie miałem 100 % kusznictwa.

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Koledzy gdzie jest Ur Karras? Przeleciałem całe miasto orków kilka razy i nigdzie go nie ma.
Jest gdzieś druga książka dla tego szamana z miasta? Tą z wieży Xardasa musiałem przeczytać i znikła.
Nie mam pojęcia jak nabijać nekromantą reputację u orków jak na arenie nie powalcze, dla tego nie mam książki, a Ur Karras zaginął. Quest dla Farroka zrobiony, ten z grogiem i czarną rudą też. Jakieś pomysły?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MaRsXzU

Dowiedziałem się że Ur Karras to ten ork koło Khorinis którego trzeba było uratować, no jeśli go nie ma to wiadomo co się stało :D.

Niestety musisz jakoś zrobić arenę, bez Ur Karrasa może być ciężko, ale ktoś może coś poradzi. Najgorsza dla maga pierwsza walka bo musisz mieć Ulu Mulu, ale potem już możesz kosturów używać.

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oj to kiepsko, to chyba spróbuje ten wątek z tym szamanem od książki ruszyć bo innej opcji zdaje się nie ma, jakieś pomysły gdzie szukać Obrony południowych krain? Oprócz wieży Xardasa?

Da się zróbić runę Breath of Death? Xardas sprzedaje jakieś zwitki o tej nazwie ale nic się z tym zrobić nie da. A Nekromanta z jaskini bólu miał przepis na to, ale nie da się tego zcraftować???

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MaRsXzU
"Obrona..." jest w starej wieży Xardasa, tej z poszukiwaczami. Nawet jeśli przeczytałeś to nie powinna nigdzie zniknąć, ona dodaje tylko 2% do broni jednoręcznej.

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr Magiem ognia pokonałem Azgalora na normalu. Początkowe 30% hp z kuszy a reszta z dużej kuli ognia, zszedł w parę minut przy całym odnawianiu hp na 0061. Tak samo magiem wody ujdzie go pokonać i w sumie nekro też jak się wybierze scieżkę u opiekunów

JAK SIĘ wybierze ścieżke u opiekunów?! Duża kula ognia? Zaklęcia IV rozdziału?  Kurwa, ja mówię o drugim / trzecim rozdziale!  :lol2: Nawet w czwartym paladynem jest ciężko go ubić ale fakt faktem, nie miałem 100 % kusznictwa.

Mag wody ubije w 3, mag ognia w 4. Nigdy nie rozumiałem tego parcia na ukończenie najtrudniejszych lokacji już w 2gim rozdziale. Tym bardziej, że zapewne większość tu osób które np wojownikiem przechodziły pustynię w 2gim rozdziale pokonywały bossów bugowaniem czy innym "oszustwem".

Być może autor moda tak wzmocnił Azgalora, żeby w 2gim rozdziale wojownik miał bardzo ciężko, zresztą tak samo jak mag.

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś bug podobno z nią jest, że znika po przeczytaniu. W wieży pusto, a ja jej nie mam to raczej już po niej. Może uda mi się jakos marvina aktywować i ruszyć coś dalej. Pause i Pause Break to nie to samo?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Bug był ponoć na starych wersjach.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. To, że Cor Kalom jest nieśmiertelny (nie zadaje mu żadnych obrażeń) to ficzer czy bug?
2. To, że jeśli nie pogadam z nim to z każdym atakiem na niego umieram to ficzer czy bug?
3. Jakieś rady jak go zabić?

Na razie jedyny sposób jak wymyśliłem to biegać w kółko i powoli zabijać demony, ale nie dość że to cholernie długo trwa to jeszcze można łatwo umrzeć ( 3 arcydemony + koleś napieprzający piorunami jak szalony).

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Muszą paść demony cor caloma żebyś mu najebał. A odp na drugie pytanie to tak.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś powiedzieć ,czy warto jest robić zadanie z "budowaniem" własnego obozu w opuszczonych wieżach.(tych po bandytach Dextera)

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, udało się :D. Nie pomyślałbym nigdy że będę miał na tyle cierpliwości ale w sumie nie było tak źle, zeszło tylko trochę miksturek na życie. Btw. "Coil" zdobywa się właśnie po zabiciu Cor Kaloma, a nie na pustyni.

1. Jaką zbroję nosi Wulfgar, da się ją zdobyć?
2. Da się zdobyć zbroję Elitarnego Masyfa? W wątku Masyfów zdobywa się pancerz Priora, ale tą nie :/.

Ad 1. Wlazłem w niego na Marvinie i się dowiedziałem - "Armor militia Capitan". Pancerz raczej słaby, ale tak czy inaczej wiecie czy da się go jakoś zdobyć?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Potrzebowałeś mikstur na Cor Kaloma? Przecież to jeden z najłatwiejszych bossów. :D
Spoiler
Wystarczy pobiegać trochę, wtedy demony zatrzymują się na chwilę i ryczą, co daje ci czas na zadanie paru ciosów.
Co do zbroi Wulfgara, to jest to na maksa ulepszony ciężki pancerz straży. Zdobywasz go wykonując (jako strażnik) jakieś tam zadanie, nie mam pojęcia na czym polega, coś z bandytami w jaskini, gdzie w 4. rozdziale jest wódz orków.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moonstone jest w wielkiej piramidzie na pustyni Adanosa.

0 użytkowników
Do góry