Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8890638 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8890638

Odpowiedzi 37317

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cooba
Dzięki, czas się tam wybrać :).

@Jao
Spoiler
Pomijając fakt, że z każdym ciosem od demona krwawisz, demonów jest trzech, cały czas Cor Kalom napieprza piorunami,  każdy ma po 10 000 życia, mogą cię podpalić no i - z każdym ciosem na nich ty tracisz życie. Więc jak bez miksturek to zrobić, skoro za samo zadawanie im obrażeń dostajesz sam obrażenia? :D

To wygląd zbroi zmienia się wraz z przekuwaniem jej??? Kurde czemu nikt mi nie powiedział :D.

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przekujesz cieżką zbroje najemnika/straznika pięć razy to zmieni wygląd na taki jaką nosi Lee/Wulfgar.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam ogólne pytanko dotyczące rozgrywki, da sie w to jakoś bezstresowo grać na najnowszej wersji i na zangielszczeniu? Chodzi mi czy nie ma jakis absurdalnych bugów, których jak ognia należy unikac, i czy ta angielska wersja daje rade?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daje rade. Jedyne co można doradzic to uważaj na zadania kilkudniowe, kilka questów jest co trzeba wykonywac odrazu inaczej można sobie zablokować wiele zadań. Ja tak miałem z orkiem, którego trzeba uratować zaklęciem w I akcie, a ja szukałem dla niego szamana po GD... w akcie II :/

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Brimstone
Tak jak pisał Cooba, ale to nie są w sumie bugi a tak zaprojektowane zadania. Ja też np. nie uratowałem tego orka bo myślałem że będę to mógł zrobić w 2 rozdziale.

@Cooba
Tak się popatrzyłem i przekułem tą ciężką zbroję strażnika - po przekuciu x5 rzeczywiście jest podobna do tej co nosi Wulfgar, ale to nie ta sama. Nie ma np. tego naramiennika na prawym barku.

A w ogóle zawiodłem się bo zbroja paladyna przekuta x5 i konsekrowana ma mniejszą obronę przez obrażeniami ciętymi niż np. zbroja Priora z Lasu. Co prawda inne statystyki ma lepsze, no ale cóż...

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Znaczy mi raczej chodziło o takie ultra bugi typu "należy zrobić 15 czynnosci w odpowiedniej kolejnosci, bo jak nie to gamebreaking bug na fabułke" a w wiele modów sporych grałem, które aż tak absurdalne problemy miałem, albo jakies znikajace fabularne itemy czy NPC'e bez powodu, jak tak to spoko :D Rozumiem że w tym temacie z downloadem wszystko jest najnowsze, tak? Czy samemu gdzies w czelusciach ruskiego google musze szperać?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miejscami można łatwo zrobić sobie softlock gry ,czyli gra działa normalnie ale nie masz opcji przejścia dalej lub cofnięcia się np.:
-las asasynów ,zabicie wszystkich mając na sobie zbroję asasyna ,nie daje Gonzalezowi opcji dialogowych co do ataku na bractwo
-zabicie demonów przed rozmową z Cor Calomem ,tracimy możliwość rozmowy z Kalomem i nie możemy go zabić
-przechodzenie przez ściany/kraty za pomocą akrobatyki lub śpiwora na Pustyni Adanosa

stefan102

stefan102

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem ponieważ nie mogę przetopić żelaza w piecu wgl nic nie moge zrobić w nim nie mam żadnej opcji

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, przeszedł ktoś grę cisnąć głownie łukiem? Jeśli tak to poprosiłbym o jakieś porady na początek. Z góry dziękuję :)

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem ponieważ nie mogę przetopić żelaza w piecu wgl nic nie moge zrobić w nim nie mam żadnej opcji

Wymaga to 50 bryłek rudy, umiejętności kłucia zwykłego miecza oraz umiejętności wytapiania bryłek rudy, której uczy Snipes w karczmie u Kardifa.

Post połączony: 2016-12-01, 16:02
Siema, przeszedł ktoś grę cisnąć głownie łukiem? Jeśli tak to poprosiłbym o jakieś porady na początek. Z góry dziękuję :)

Naucz sie kopać rude i tworzyć strzały samemu bo z hajsem nie wyrobisz :)

Ja gram sobie wojem z kuszą, ale powiem Ci że w grze jest sporo sprzętu dla łucznika!

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, a powiedz mi kto może nauczyć mnie pozyskiwania mięsa.

stefan102

stefan102

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra mam problem podbijam do pieca i nie mam żadnych opcji do wyboru o chuj chodzi ..

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, a powiedz mi kto może nauczyć mnie pozyskiwania mięsa.

Alwin, ten co siedzi przy owcach i wk#@wia sie stukaniem mlotka.

Post połączony: 2016-12-01, 17:51
Dobra mam problem podbijam do pieca i nie mam żadnych opcji do wyboru o chuj chodzi ..

Przeciez juz napisalem! Czytaj ze zrozumieniem!

stefan102

stefan102

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy

ziomek przecież Napisałem ze  to wszystko już umiem jestem w 3 rozdziale i dopiero teraz coś takiego się odwala

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ziomek dopiero teraz o tym napisales!

stefan102

stefan102

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no to chyba oczywiste jeśli chce przetopić żelazo

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aaaa no tak sory nie załapałem a to takie oczywiste jest.... ale nie bój się mamy tu i na takie oczywiste rzeczy rozwiązanie, podejdź do pieca, naciśnij na klawiaturze "Esc" i z menu wybierz "new game"
Że też sam nie wpadłeś na takie oczywiste rozwiązanie...

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Siema mam misje od Parcivala z wybiciem obleżenia wokół zamku. wybiłem wszystkich orków wokół zamku i chce zdać raport Parcivalowi ale nie ma kwestii co mam zrobić? wybić orków przy palisadzie?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema mam misje od Parcivala z wybiciem obleżenia wokół zamku. wybiłem wszystkich orków wokół zamku i chce zdać raport Parcivalowi ale nie ma kwestii co mam zrobić? wybić orków przy palisadzie?

A tych orków co stoją na skałach jak sie wspinasz na góre do ognistego smoka wybiłeś? Tych na przeciwko namiotu Hosh-packa.

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
a jasne sprawdze ale nie chce hosh paka zabijać ale myśle że go też zabije i bede miał zgłowy bo 3 rozdział i pustynia adanosa czeka.

0 użytkowników
Do góry