Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8898324 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8898324

Odpowiedzi 37317

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić, żeby Grimes dał klucz do skrzyni z płomieniem Eligora? Kto ma klucz i jak go zdobyć do przejścia do tej najwyższej wieży w zamku GD?

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co zrobić, żeby Grimes dał klucz do skrzyni z płomieniem Eligora? Kto ma klucz i jak go zdobyć do przejścia do tej najwyższej wieży w zamku GD?
Co do Grimesa musisz wybrać opcje ze względu na starą znajomość. klucze do najwyższej wieży w GD są 3. pierwszy jest w pokoju Engora, drugi w magazyne z misą magnata, a trzeci ma Parcival musisz go okraść za pomocą kradzieży kieszonkowej.(wym. 100+ zręczności.) Ja też mam pytanie o której moge spotkać Asmala w Górnym Mieście w miejscu gdzie on zabija Wambo. o północy go nie widze tylko siedzi pod sceną z resztą zespołu. czy to może być bug czy coś źle zrobiłem. wykonałem sposobem Gerbranta.

stefan102

stefan102

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanko na którym przycisku jest picie potki na hp już cała klawiature przecykałem i nadal nie mogę znaleźć

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Araxus1995
Już nie trzeba okradać Percivala, on ma klucz do "składziku" w składzie paladynów w GD.

Spróbuj o godzinie 22-23, o 24 on już kończy robotę.

@stefan102
Numpad 1, w ogóle numpad jest od hotkeyów.

Kuuur, coś się zbugowało (po jednym z bossów w jaskini bólu) i mam po 450 obrony przed walką wręcz... Sejw jest dosyć odległy, co teraz?

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
to nie działa przychodze o danej godzine wambo siedzi sobie u coragona i chleje a Asmal siedzi na scenie.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
to nie działa przychodze o danej godzine wambo siedzi sobie u coragona i chleje a Asmal siedzi na scenie.

Musisz tam być dokładnie tego samego dnia  w którym wypytałeś Gerbranda o to kim jest ten "tajemniczy" gość z karczmy .

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
oj trudno już nie zrobie tego zadania.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Całego szeregu zadań :P.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Byłby ktoś tak miły i wyjaśnił mi, co muszę jeszcze zrobić? Dostałem zadanie od opiekuna, polegające na wyuczeniu się języka demonów i przeczytaniu ksiąg z wieży Xardasa. Z tego co pamiętam, to potem trzeba było nawiązać z nim dialog i odpowiedzieć na jego pytania. Z tym, że po wyuczeniu się języka i przeczytaniu ksiąg, nie mam już żadnych opcji dialogowych u niego. Przeczytałem 2 księgi na poziomie, na którym jest Xardas i 4 na górze, co jeszcze mi zostało?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Uczysz się języka ,czytasz książki ,wracasz do opiekuna. Może nie przeczytałeś książki przy której stoi Xardas?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na poziomie z Xardasem jest jeszcze trzecia książka. ;)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Fakt, nie przeczytałem wcześniej książki, przy której stał Xardas. Siedział przy niej za każdym razem, jak u niego byłem i kompletnie zapomniałem, że on w ogóle od niej odchodzi. W każdym razie dzięki za pomoc. :)

stefan102

stefan102

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę narzędzia meto ?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tam gdzie skarb gildii zlodziei

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego gdy w nocy idę zobaczyć jak Asmal zabija Wambo, to gdy się zbliżę do nich to Asmal przebiera się w ciuchy ze sceny i się rozchodzą. (Wersja gry 0062)

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trumm
Może za późno przychodisz?

I ponawiam pytanie z innego tematu - z jakiegoś powodu mam ponad 300 obrony przed bronią, nie nosząc żadnej zbroi. Przez to cała gra utraciła w sumie jakikolwiek sens bo wszystko jest za proste.

Da się jakoś "normalnie" obniżyć sobie ochronę? Jeśli nie, to jak modyfikować wartości obrony w Marvinie...?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra już zrozgryzłem, trzeba było schować się za rogiem i poczekać chwilke i uaktywnia się animacja

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Gdzie można zdobyć czaszke demon do przyzwani kapłanki.. wszystkie raczej zabiłem w tym senyiaka

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czaszke demona zdobedziesz np. w zatoponej wiezy xardasa ubijajac tam pewnego latajacego skurwiela ;d

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Nie mam go jak mowilem wszystkie raczej ubiłem btw macie kod na chromanina co wypada z czarnego trola bo go zabilem wczesniej i nie mam save przed tymxd

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

0 użytkowników
Do góry