Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8252062 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8252062

Odpowiedzi 37317

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po pokonaniu Kruka (w końcu), i wyjściu na zewnątrz dostałem kilka crashy. Potem jeszcze raz gre włączyłem i nie mam animacji Akrobatyki WTF ?!?!?! Za każdym razem jak ładuję grę to nie mam animacji akrobatyki tylko zwykłą :( To jakieś zamierzenie ze strony twórców? ^^ :trollface:

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Po pokonaniu Kruka (w końcu), i wyjściu na zewnątrz dostałem kilka crashy. Potem jeszcze raz gre włączyłem i nie mam animacji Akrobatyki WTF ?!?!?! Za każdym razem jak ładuję grę to nie mam animacji akrobatyki tylko zwykłą :( To jakieś zamierzenie ze strony twórców? ^^ :trollface:

Przyciskiem "t" na klawiaturze naprawiasz to, musisz wcisnąć 2 razy, działa to też jak przewroty Ci nie działają.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wyczytałem gdzieś na rosyjskim forum, że ciężką zbroję strażnika otrzymujemy od Wulfgara po wykonaniu pewnego zadania. Orientuje się ktoś może, jak to zadanie w ogóle dostać? Jestem w drugim rozdziale.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedź co do akrobatyki, działa. Teraz pytanie, nauczyłem się scrolla fire rain, mam pergaminy potrzebne do stworzenia zwoju i podchodze do stolu i pisze ze czegos brakuje. Co jeszcze potrzeba do tworzenia zwojow?

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba brakuje ci pióra,możesz kupić u Brahima.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ile PN kosztuje nauczenie sie zwoju? Chodzi mi o wszystkie PN jakie musimy wydac.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fire rain kosztował 10 a reszta nie pamietam bo jestem w GD.
Za mna 80 h gry i nadal 2 rozdzial, lvl 44  ^^ 1700 hp, 400 many,  50 k złota i w chuj innych rzeczy... ale nie o tym chcialem pisac. Czy wy tez tak macie, ze zloza magicznej rudy sa niewyczerpalne? Wydobylem 3k brylek z jednego zloza i moge dalej i dalej wydobywac jak rasowy kret...

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Fire rain kosztował 10 a reszta nie pamietam bo jestem w GD.
Za mna 80 h gry i nadal 2 rozdzial, lvl 44  ^^ 1700 hp, 400 many,  50 k złota i w chuj innych rzeczy... ale nie o tym chcialem pisac. Czy wy tez tak macie, ze zloza magicznej rudy sa niewyczerpalne? Wydobylem 3k brylek z jednego zloza i moge dalej i dalej wydobywac jak rasowy kret...

To samo z rudą żelaza jest, możesz tak praktycznie w nieskończoność wykuwać broń co = nieskończony zarobek.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest sfera kamienia? Gdzie jest kopalnia orków? Na rosyjskiej stronie przeczytałem że można dostać się tam po zadaniu Swiatynia Sniacego a ja wpadlem do tej krainy lodowej orkow i wszystkich wybilem  ^^

stachuq112q

stachuq112q

Użytkownicy
posty15
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludzie jest sprawa.W końcu zainstalowałem 0056 lecz jest jeden problem.Mianowicie nie potrafię ustawić sterowania.Zawsze grałem ctrl+strzałki,itemki podnosiłem ctrl ale teraz nie mogę i nie kumam o co chodzi.Pomocy

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie w mieście orków ma być ten niby orkowy chram do którego trzeba się pomodlić?

Rosyjski opis zadania:

Второе задание Хаш-Нара. Чтобы Хаш-Нар нас зауважал, нужно помолиться духам предков у святилищ орков. Нам предстоит совершить паломничество к 4 святилищам.
1. Святилище возле Ур-Шака, недалеко от старой башни Ксардаса.
2. Святилище по пути к Кладбищу орков, не доходя до моста, перед поворотом в горы.
3. Святилище в разрушенном монастыре на территории леса. Находится оно на одной из развалин, надо полазить по лестницам.
4. Святилище в лагере орков клана Высокой скалы. Прямо в самом лагере.
После возвращаемся к Хаш-Нару и он расскажет всем остальным оркам, какие мы крутые и чтим традиции.

Punkt 4 o tym mówi. Różne translatory podają inne wersje: raz w środku, drugi na zewnątrz. Nie mogę tego znaleźć ;/

Post połączony: 2016-07-15, 15:54
Posrało tych twórców żeby bić z ulumulu tego pierwszego orka na arenie orkowej. Przy 97 sile zadaje mu 1 dmg. A przy 60 % animacja walki jest tak CHUJOWA, że szkoda gadać.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ktos ma pomysl jak walczyc z bagiennymi golemami? Jeszcze nie wykona animacji ataku a juz mnie odrzuca i strzela.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orkowie z wielkiego klifu to są którzy orkowie? Ci z Lodowej krainy czy ci z GD tam gdzie był dawny kanion trolli?

Post połączony: 2016-07-15, 21:07
Dobra polatałem po mapie i znalazłem ten zjebany chram. Zadanie jest zjebane, a jest to jak się okazuje kompletnie osobny klan orków, do którego wejście jest obok świątyni śniącego po skałach i trzeba ciągle biec i wspinać się do góry. Klan jest zlokalizowany w chuj wysoko w górach niedaleko Nowego Obozu. Nie dziękujcie.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Straszliwa bzdura z smokiem Azgalorem. Te 50 bełtów nie wystarczy żeby go zabić. Bo nie ma takiej możliwości praktycznie żeby za każdym razem trafić hita z 1200 wzwyż. Będąc nekro nie ma się za wiele możliwości w starciu z takim przeciwnikiem. Błyskawica z 3 kręgu zadaje mu 18 dmg przy 210 inta. (Poziom średni). Oglądałem filmy i widziałem jak bugowali go. Rosjanie opracowali na to remedium - jak się smok nie rusza, to po prostu odnawia sobie hp. Bo też udało mi się go zbugować i napierdzielać w "skrzydło" Średni dmg oscylował w około 1100 dmg. Po wykorzystaniu bełtów zostało mu 25 % życia dzięki odnawianiu hp. Pozdro & poćwicz. Wychodzi na to że każdy trafiony punkt za 1200 trzeba sejwować i to w ciągłej walce będąc na wyciągnięcie ręki dla przeciwnika. Czyli 50 sejwów przy 100 % landrate i teoretycznej dużej szansie na spopielenie. Kurwa, na chuj ta magiczna kusza?

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć ulumulu ? Zagadałem z urshakiem itd. potem poszedłem do tego ogniska gdzie jest "tarrok" czy jak temu orkowi ale go tam nie ma. W czym może być problem ? ;d

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po rozmowie z UrShakiem trzeba iść do Xardasa. Xardas powie o tym ze byc moze orkowie znaja sposob na sforsowanie Swiatyni Spiacego. Trzeba wrocic do urshaka i dopiero isc do Tarroka.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka jest najlepsza broń jedno oraz dwuręczna i ile one posiadają obrażeń?
Opłaca się iść w jednoręczna + łuk, czy i tak prędzej czy później będzie mi potrzebna broń dwuręczna wymaksowana do 100%?

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardziej opłaca się iść w dwuręczną, zważając na to że Uriziel jest wyłącznie dwuręczny oraz duale bazują właśnie na tym stylu i do tego zasięg, po 90% zmienia się animacja na bardzo szybką mimo że jest brzydka.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co wiem to w tej wersji można przekuć URIZIEL na broń 1H

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Azgalor ma 75k hp na średnim. Jak łatwo obliczyć jeśl maksymalny dmg z kuszy tej do której jest tylko 50 bełtów wynosi 1300 (a taki dokładnie jest) więc wynik wynosi 65k. Zostaje mu 10k hp. Zombiaki odpadają, bo giną od magii bosów automatycznie. Podbiłem inta i z tego pioruna beliara z 3 kręgu zadaje mu po 25 dmg per hit. Smok ma moment rechargu hp. I teraz uwaga najlepszy motyw - jestem w stanie mu zajebać z tego pioruna 325 dmg do momentu kiedy on sobie zrobi "przytanek", a wtedy mu wpada na konto ok. 1,2 k hp. Jak niby ja mam go pokonać?

0 użytkowników
Do góry