Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8372716 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8372716

Odpowiedzi 37317

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A ja z kolei zapytam: Mogę przyjąć dość niebezpieczne zadanie od Ur-Karrasa ze zniszczeniem zapasów Paladynów. Powiedzcie mi, jakie będą tego konsekwencje?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mialem na mysli 1reczna :)
znajdziesz w kamiennej fortecy 215 dmg 200 cos siły wymagane

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
2gi rozdzial, jarkendar
chce sobie zobaczyc ta pustynie Adanosa, mam juz isc do biblioteki uczonych aktywowac portal do pustyni, a tam fire demon hunter ;o czy jakos tak, nic go nie rusza, zadna bronia nic zrobic mu nie moge,
czym lub jak ja mam go ubic??

edit: ma jakis lampion doczepiony do lapy czy cos, bryla lodu ze zwoju tez go nie rusza :<

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie zdobyć ten cholerny Resin????????

EDIT: Resin to smoła. Na 100 %

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,
2gi rozdzial, jarkendar
chce sobie zobaczyc ta pustynie Adanosa, mam juz isc do biblioteki uczonych aktywowac portal do pustyni, a tam fire demon hunter ;o czy jakos tak, nic go nie rusza, zadna bronia nic zrobic mu nie moge,
czym lub jak ja mam go ubic??

edit: ma jakis lampion doczepiony do lapy czy cos, bryla lodu ze zwoju tez go nie rusza :<
Magia wody albo miecz srebrny znajdziesz go w 2 miescach w GD ale niestety teraz pozostaje magia bo do GD Hagen Cie nie wpuści

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę lub kupię nóż do towrzenia zbroi myśliwych ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
W zatopionej wieży Xardasa jest jeszcze miecz na nieumarłych, który rani tego ducha.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Magia wody albo miecz srebrny znajdziesz go w 2 miescach w GD ale niestety teraz pozostaje magia bo do GD Hagen Cie nie wpuści

W zatopionej wieży Xardasa jest jeszcze miecz na nieumarłych, który rani tego ducha.

ok dzieki Panowie,
1szego ducha wyciagnalem na zewnatrz, odciagnalem i zbugowalem na kamieniu, nizej drugiego nie zaczepialem, 3ci za xx proba udalo sie szybko wbiec i aktywowac ten teleport i mnie nie drasnal i w nogi xd
i o ile z tymi szkieletami pojedynczo na tej pustyni daje rade, o tyle z trojka kaplanow ktorych napotkalem obok nie ma szans,  odpuscilem
a Hagen puscil mnie do GD, powiedzial mniej wiecej ze spoko ze wiemy co jest grane, kruk se uciekl ale sytuacja z grubsza opanowana i moge isc do GD, zaraz sprobuje jakos dojsc po ten miecz do wiezy Xardasa :D

BackArrow

BackArrow

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Mam male pytanie. Czy ktos wie gdzie jest Kwatermistrz paladynow Martin?
Szukam go caly czas o roznych porach dnia i nic...
Za dnia nie ma go tam gdzie zawsze byl.

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam

Mam male pytanie. Czy ktos wie gdzie jest Kwatermistrz paladynow Martin?
Szukam go caly czas o roznych porach dnia i nic...
Za dnia nie ma go tam gdzie zawsze byl.
w porcie są takie platformy przy paladynach znajdują tam sie rybacy na jednej z takich platform jest Martin jak będziesz potrzebował zrobie Ci scr

Post połączony: 2016-07-21, 19:21
Mam takie pytanie jak dostać się do Wolnej kopalni bo potrzebuje ostatnią sferę? ok nie ważne wystarczyło zabić orków

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdziemy sfere ziemi ?

Edit: Już znalazłem. Niezły odkop dlatego napisze to tutaj jeszcze raz SFERA ZIEMI znajzduje się w koplani żelaza orków ;d

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miasto orkow, reputacja dla orkow:
arene mam zrobiona cala, miecz harta oddany, grog podniesiony,

gdzie i czyja glowe czy tam ucho mam znalezc dla tego orka jako trofeum i ewentualnie jaka ksiazke moge dac dla innego orka procz tych dwoch po 5k golda co dodaja do walki bronia?

i od razu dopytam o co kaman xardasowi w quescie z ruda dla weza, ide do niego z koscia alepha, jedyna opcja dialogowa to ze chce o cos jeszcze spytac, a on na to ze musi isc spac i zeby przyjsc z nim pogadac jutro, nastepnego dnia to samo i tak w kolko ;|

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Idź przed wejscie do Khorinis przez Opuszczoną Kopalnię. Tam są dezerterzy.

Z tego co wiem, są książki jeszcze na kusze i łuki, wiec może o to chodzi?

U mnie wystarczyło parę dni się przespać, coś porobić i zadziałało z Xardasem.

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam jak dostać się do orkowej kopalni żeliwa?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli ktoś nie wie jak wejść do orkowej kopalni - trzeba zagadać z Garondem o zaginionych paladynach, talbinem, pózniej z jerganem z obozu fajeta, potem trzeba zaliczyć dolinę cieni i wyczerpać opcje dialogowe z 1) straznikiem kopalni 2) Ur-Thrallem po czym wrocic do Garonda, zdac raport i mozna gadac z Ur-thrallem o wejsciu do kopalni. W samej kopalni na samym dole w ostatniej komnacie majestatycznie błyska sfera ziemi. Żeby do niej wejść trzeba przedrzeć się przez MULTUM umarlaków, mini-śniących, kościotrupów, demonów i całego gówna. Nabiłem tam aż 2 lvle - z 53 do 55 lvl (wciąż 3 rozdział).

Nie ma za co.

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Mam problem z Azgalorem. Strzelam do niego z dozownika, jednak 50 bełtów, które mam odbiera mu jakieś 65% życia. Kusze mam wyuczoną na poziomie mistrzowskim (60%). Nic innego na niego nie działa. Może wiecie o jakimś sposobie żeby zdobyć więcej bełtów albo jakimś innym sposobie?
Jakieś sugestie?

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spoiler
Mam problem z Azgalorem. Strzelam do niego z dozownika, jednak 50 bełtów, które mam odbiera mu jakieś 65% życia. Kusze mam wyuczoną na poziomie mistrzowskim (60%). Nic innego na niego nie działa. Może wiecie o jakimś sposobie żeby zdobyć więcej bełtów albo jakimś innym sposobie?
Jakieś sugestie?
jedyny sposób to jest posiadanie akrobatyki i możliwości turlania się. Odejście od smoka bo ma duży hitbox i jeżeli zacznie strzelać kulami ognia atakujesz go 1 albo 2 razy i uciekasz za filar żeby się wyleczyć

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Jakieś sugestie?
jedyny sposób to jest posiadanie akrobatyki i możliwości turlania się. Odejście od smoka bo ma duży hitbox i jeżeli zacznie strzelać kulami ognia atakujesz go 1 albo 2 razy i uciekasz za filar żeby się wyleczyć
Dzięki, pomogło. Szczególnie ta uwaga z hitboxem. Mam jeszcze jedno pytanie:
Spoiler
Co zrobić żeby można było używać klątwy Azgalora?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A ja z kolei zapytam: Mogę przyjąć dość niebezpieczne zadanie od Ur-Karrasa ze zniszczeniem zapasów Paladynów. Powiedzcie mi, jakie będą tego konsekwencje?

BackArrow

BackArrow

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dewalmy dzieki za pomoc, udalo mi sie go znalesc :).

Niestety mam kolejny problem, chce zostac magiem ognia i mam problem z zadaniem, ktore polega na sprzataniu komnaty nowicjuszy. Mianowicie znalazlem wszytskich (4) nowicjuszy.
Babo i 3 pozostalych, lecz Parlan nie chce mi tego zaliczyc.
Wykonalem juz wszytskie zadania od Magow, tylko to zadanie brakuje do otrzymania dostepu do bilblioteki...

0 użytkowników
Do góry