Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8380004 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8380004

Odpowiedzi 37317

filippp69

filippp69

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra prześledziłem prawie cały wątek w odpowiedzi na moje pytanie zanim zapytam, ale znalazłem tylko osoby pytające o to samo które odpowiedzi nie uzyskały, jestem nowicjuszem mroku spełniłem u Xardasa wymagania many i inteligencji i dostałem misje "Path of the darkness" Mam zabić jakiegoś nowicjusza ognia według zapisu dziennika najbardziej niewinnego nowicjusza ognia, wskazówka przejrzysta jak błoto, przeleciałem cały klasztor u żadnego maga czy nowicjusza nie ma kwestii dialogowej na ten temat, dla pewności że ten nowicjusz sie tam nie znajduje wybiłem cały klasztor kodami żaden zapis w dzienniku sie nie pojawił więc to był ślepy zaułek, niech ktoś kto został nekromantom mi pomoże i powie gdzie ten nowicjusz -.-

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkoda, że nie do końca zrozumiałeś sens zadania.
Masz zabić Opolosa, nowicjusza, który pilnuje owiec. Nie musiałeś szukać rozwiązania, bo jest banalne.
"najbardziej niewinnego nowicjusza ognia" sam to podałeś w swoim poście, dalej się nie domyśliłeś, któż to taki ?
Tylko czytać ze zrozumieniem dialogi/informacje w notatniku.

Rozwiązanie było podane w którymś poście, więc nie kłam, że wszystko przejrzałeś.

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
http://themodders.org/index.php?topic=26207.msg1240519#msg1240519 - Wystarczyło przejrzeć solucję bo sam to zadanie opisałem. No ale czego tu wymagać

COLORBLIND

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja nie mogę sobie poradzić ze skolekcjonowaniem ektoplazmy. Nie ma Shadow w jaskini koło Orlana, ani koło słonecznego kręgu. Znalazłem tylko obok miasta w dolinie i tam gdzie był Hakon obrabowany. A magowie nie dropią ektoplazm więc nie wprowadzajcie w błąd, bo ubiłem maga za wieżą Dextera.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Mam pytanie innej natury, zna ktoś kod na Uriziela? Ja debil nie wiem czemu sprzedałem go kolekcjonerowi broni, a okazało się że teraz potrzebuję go do zadania, a niestety nie posiadam zapisu gry sprzed 50 godzin xd

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak poza tym co jest potrzebne do otwarcia przejścia w jaskiniach tych z tarczą paladyna?

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja nie mogę sobie poradzić ze skolekcjonowaniem ektoplazmy. Nie ma Shadow w jaskini koło Orlana, ani koło słonecznego kręgu. Znalazłem tylko obok miasta w dolinie i tam gdzie był Hakon obrabowany. A magowie nie dropią ektoplazm więc nie wprowadzajcie w błąd, bo ubiłem maga za wieżą Dextera.
Te latające szkielety dają ektoplazmę, a co do tych jaskiń do będziesz miał zadanie w 5 rozdziale.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko problem polega na tym, że według solucji te latające szkielety powinny być:

1) W dolince przy wschodniej bramie w jaskini - ubiłem
2) Koło jaskini gdzie okradziono Hakona - ubiłem
3) Zza wieżą Dextera w jaskini - tam był mag szkielet, którego ubiłem i który według solucji miał dropić ektoplazmę. Gówno prawda.
4) Jeden po drodze do słonecznego kręgu w jaskini - stał tam zwykły szkielet strażnik.
5) Jeden w dolnej jaskini od słonecznego kręgu - byli tam archerzy i knighty. Zadnych latajacych gowien.
6) I jeden gdzies kolo tawerny orlana kolo cmentarza - no serio nic nie bylo zarowno w jaskini z teleportem jak i obok.

O co biega ?

Quartex

Quartex

Użytkownicy
posty8
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie innej natury, zna ktoś kod na Uriziela? Ja debil nie wiem czemu sprzedałem go kolekcjonerowi broni, a okazało się że teraz potrzebuję go do zadania, a niestety nie posiadam zapisu gry sprzed 50 godzin xd
Trzymaj mam nadzieję, że to ten kod :P
insert itmw_2h_urizel

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpaliłem Nową grę na łatwym, pobiegłem do miejscówek o których wcześniej pisałem i też nie ma tych duszków które dropią ektoplazmę. Pomoże ktoś?

nyga209

nyga209

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zrobic zadanie gift for hanna  juz gadalem z tym typkiem co teraz stoi za nia i z andre potem znowu z nim i nie wiem co robic

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy mógłby ktoś objaśnić lokalizację Górskiego obozu orków? Bo szukałem chyba z 1h a w rosyjskiej solucji jest objaśnione choćby wcale.
Byłbym wdzięczny.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakby ktoś potrzebował kod na ectoplasme

Spoiler
ITMI_PLAZMA

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mój problem jest następujący
Spoiler
Nie mogę wejść do obozu bandytów. Daję normalnie Thorusowi tabliczkę - tę co trzeba. On mi zleca zadania w kopalni. A strażnik bramy mnie atakuje przy próbie przejścia dalej. Jakieś sugestie?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A dales kopaczom tabliczki? ...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Zupre

Zupre

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś?

Spoiler
Dlaczego jak daje Cassi pierścień Constantina i chce dołączyć do gildii to nie mam potem z Cassią i  z resztą złodziei żadnych dialogów?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Byc moze masz za malo zrecznosci

Zupre

Zupre

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Byc moze masz za malo zrecznosci
Mam 60 zręczności, a od tylu Cassia uczy akrobatyki.  ;(

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
2 pytania, gdzie zdobyć Czaszkę Demona potrzebną do misji Unlimited Power i jak zdobyć 4 element do broni z czarnej rudy? Mam już ze Śniącego, Ducha Ognia i Ducha Wody :/

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Czaszka to chyba od S'enyaka.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu