Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8221122 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8221122

Odpowiedzi 37317

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grał ktoś magiem wody? dodali tej gildii jakieś zadania? warto się za nią zabrać?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Simen aha, dzięki :D
Inne pytanie, czy w 4 rozdziale muszę pomóc magom wody aby dalej popchać fabułę? Pokonałem już jednego smoka i nie mogę Oka naładować, i nie wiem czy pierw magom nie muszę pomóc, aby odblokować tą możliwość :/

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie ktoś, gdzie są te orki z zadania od Percivala, szukam i szukam, nie mogę jakoś znaleźć :(

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Te orki sa na takich półkach skalnych za Hosh Pakiem.

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm, czyli nie byli specjalnie oznaczeni, dzięki :)

tekkeno

tekkeno

Użytkownicy
posty19
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanko - jak mogę zacząć nosić szpon beliara? Jak się modle do Beliara, to pisze mi, że brak mi jakieś tam duszy czy czegoś tam.

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak dołączyć do gildii zabójców?? Mam już wykonane zadanie od Gerbrandta ale o północy nic się w górnym mieście nie dzieje

nyga209

nyga209

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak dołączyć do gildii zabójców?? Mam już wykonane zadanie od Gerbrandta ale o północy nic się w górnym mieście nie dzieje

mam dokładnie to samo nie wiem co robić

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Wie ktoś co zrobić w zadaniu Clan Wars? Mam niby zniszczyć kopiec rudy u wrogich orków, tylko nie mam pojęcia jak xd

Quartex

Quartex

Użytkownicy
posty8
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko - jak mogę zacząć nosić szpon beliara? Jak się modle do Beliara, to pisze mi, że brak mi jakieś tam duszy czy czegoś tam.
A masz wystarczającą ilość karmy u Beliara trzeba mieć trochę na + .

Post połączony: 2016-07-02, 00:19

A pogadaliście z "panem" Gerbrandtem co to był za koleś któremu miałem dostarczyć list i sakiewkę ? Bo potem on mówi, że poczekaj do nocy to może go spotkasz .

nyga209

nyga209

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

A pogadaliście z "panem" Gerbrandtem co to był za koleś któremu miałem dostarczyć list i sakiewkę ? Bo potem on mówi, że poczekaj do nocy to może go spotkasz .

tak ale go nie było, a jeśli chodzi o ten drugi sposob to nawet nie mam dialogu z andre czy ramirezem

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

tak ale go nie było, a jeśli chodzi o ten drugi sposob to nawet nie mam dialogu z andre czy ramirezem

W Returnie 2.0 jest to zmienione żeby Asmal był w górnym mieście to musicie się tam udać nie po północy tylko przed najlepiej tak 23:40 w grze wtedy Asmal powinien się pojawić :) jeśli przyjdziecie o północy albo po północy to go nie będzie :)

:D

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

W Returnie 2.0 jest to zmienione żeby Asmal był w górnym mieście to musicie się tam udać nie po północy tylko przed najlepiej tak 23:40 w grze wtedy Asmal powinien się pojawić :) jeśli przyjdziecie o północy albo po północy to go nie będzie :)

Już rozwiązałem to zadanie Asmal pojawia się o 22 potem należy z ukrycia obserwować czy jest z nim Wambo jeśli są już razem najlepiej zakraść się od strony schodów i poczekać aż Asmal zabije Wambo. Także żeby zadanie sie nie zbugowało musi to być przed północą i nie można się Asmalowi pokazywać dopóki ten nie zabije Wambo

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam następujący problem: nie mogę trenować, nauczyciel, np. Wulfgar mówi mi, że muszę zdobyć więcej doświadczenia. Mimo, iż mam aż 90 pkt nauki;/ Czemu tak?

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rzal Próbuj pojedynczo. Zamiast po 5 punktów to po 1 punkcie.

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Spotkał się ktoś z tym, że zżera mu za dużo punktów nauki? Ja na przykład ucząc się 4 kręgu mam napisane że kosztuje on 40 LP, a kiedy się uczę zżera mi 60...

I druga sprawa - jak wejść do krypty Inubisa?

nyga209

nyga209

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
własnie próbowalem to z asmalem i go nadal nie ma tylko ze jak gerbrandt mowil o nim zeby przyjsc w nocy a ja pare dni pozniej poszedlem to juz go nie bedzie ?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
własnie próbowalem to z asmalem i go nadal nie ma tylko ze jak gerbrandt mowil o nim zeby przyjsc w nocy a ja pare dni pozniej poszedlem to juz go nie bedzie ?

Ratuje cie tylko wczytanie save'a z przed rozmowy z nim lub jak chcesz w dziale zapisów masz mój po dołączeniu do zabójców

tekkeno

tekkeno

Użytkownicy
posty19
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

mam 110 na plusie

0 użytkowników
Do góry