Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7852010 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7852010

Odpowiedzi 37317

NoWy96

NoWy96

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3. Odsyłam do solucji.

widzę tylko gdzie jest, natomiast nie widzę jak się do niego dostać, jest tam teleporter i piedastał,nie wiem czym go aktywować, dodatkowo jest tam zablokowana jasknia/przejście ścianą,gdy się podejdzie pod nią widać że dalej prowadzi droga. Domyślam się, że ma z tym związek Gonzales. Czy jest w stanie ktoś mi pomóc?

EDIT:

znalazłem ten wątek u Rosjanów : http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg269866#msg269866 ale nawet z translatorem mało z niego rozumiem.

BenShi

BenShi

Użytkownicy
posty13
Propsy14
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Wie ktoś może którego nowicjusza trzeba zabić dla misji od Xardasa?

NoWy96

NoWy96

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może którego nowicjusza trzeba zabić dla misji od Xardasa?

nie pamiętam imienia, ale jest to ten który pilnuje owiec w klasztorze

BenShi

BenShi

Użytkownicy
posty13
Propsy14
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy

Gyoshi

Gyoshi

Użytkownicy
posty35
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest Gestah? I jak zrobić misję dla palladyna Alberta ze statkiem orków?

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Gestah siedzi od dupy strony tego całego urwiska, nie od frontu jak do tej pory.

A co do misji dla Alberta, jeśli chodzi ci o tą z Orkowym Drakarem, to ja za ciebie nie będę czytał solucji. A misja jest od dawna dokładnie opisana, bo pochodzi z poprzedniej wersji Returninga

#Król_GothicSite

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Czy móglby mi ktoś nagrać filmik albo opisać gdzie dokładnie znajduje się torba rudy dla Węża? Bo wydaje mi się, że jestem we właściwej jaskini (tej, do której żeby wpłynąć trzeba zanurkować), zebrałem mieszek który był na ziemi (obok było też jakieś zaklęcie, szczaw królewski i jeszcze coś), ale gdy przychodzę do Węża to nie pojawia mi się żadna opcja dialogowa. Poza tym nie wydaje mi się, żeby to był ten mieszek z rudą bo żaden specjalny mi się nie pojawił w ekwipunku, a on sam na ziemi nazywał się po prostu "purse".

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tam jest krzyzyk do wykopania ;P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W Returniasie wcześniejszym trzeba było jeszcze torbę z rudą otworzyć baj de łej.

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd dropią te przedmioty które mamy dać Xardasowi w misji dla Nekromantów na runę zniszczenia ożywieńca ? Ktoś pisał, że magów szkieletów zabijać ale których bo zabiłem kilku ale nic nie poleciało.

Pan.L

Pan.L

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego w wersji 0056 potwory które przywołujemy zwojami na początku gry płoną ?

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Dobra, ogarnąłem wszystko, więc może ktoś to wrzucić do solucji.

Generalnie, jeżeli chodzi o robienie run dla kręgów <2 - trzeba najpierw zrobić zadanie dla Węża (Viper), który siedzi w gospodzie u Kardifa, w porcie. On najpierw nauczy nas wytapiać stalowe pręty, a później trzeba zrobić dla niego zadanie ze znalezieniem tej rudy, żeby nauczył nas wytapiać sztaby z rudy. Paczka jest w tej jaskini obok mostu w GD, nie jest oznaczona krzyżykiem tylko taką małą kupką. Reszta zadania nie różni się od tego z Returninga 1.0.

Generalnie, wydaje mi się, że potrzeba 50 bryłek aby wytipić jedną sztabę, a tym samym zrobić jeden senior runestone. No i oczywiście trzeba mieć skill w robieniu run, który łatwo się wbija, rozbijając zwykłe runestony na mniejsze kawałki, które potem składa się z powrotem w zwykłego runestone.

P.S. Jak to zrobić dowiedziałem się z rosyjskiego forum, gdzie musiałem używać translatora żeby się z nimi porozumieć, także doceńcie mój wysiłek :D

@venuen - one dropią z każdego szkieleta maga, oznaczonego jako "Shadow", czyli tych takich śmiesznych latających duszków. Trudno je znaleźć - jeden jest na pewno w jaskini obok wschodniej bramy do Khornis, inny na przykład w kopalni, którą się przechodzi do GD. Nie zabijesz ich ze zwykłej broni, chyba że zdobędziesz "silver sword", który jest we wcześniej wspomnianej przeze mnie kopalni (a przynajmniej tak mi się wydaje. Gram nekromantą, więc miecza nie używam, ale jest napisane w jego opisie, że jest skuteczny przeciwko duchom.) Poza tym, jeżeli chodzi o zdobywanie ektoplazmy, czasami można je kupić u kupców - np. w drugim rozdziale jedną ektoplazmę ma Constantino.

NoWy96

NoWy96

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę 2 moonstone? Potrzebne do stworzenia lunar blades.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Mam najnowszą wersję Returna i za cholerę nie mogę znaleźć orka, który ma być w pobliżu latarni morskiej. Jej on w jakimś konkretnym miejscu, czy jego obecność jest zależna od poziomu trudności gry?

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Mam najnowszą wersję Returna i za cholerę nie mogę znaleźć orka, który ma być w pobliżu latarni morskiej. Jej on w jakimś konkretnym miejscu, czy jego obecność jest zależna od poziomu trudności gry?
Patrzałeś przy zawalonej wieży obok Niklasa?

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Ten z pobliża latarnii morskiej sie porusza.

Ja mam takie pytanie - obudziłem tego strażnika w świątyni Adanosa, poszedłem do smoka, smok mówi żebym poszukał młota w budowlach budowniczych i... w żadnej ze świątyń go nie ma. Gdzie on jest?

nyga209

nyga209

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co zrobic z tymi kamieniami teleportacyjnymi ? podchodze to nic nie moge zrobic a jak cos pisze to tylko ze jestem za daleko albo od zlej strony podchodze

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
co zrobic z tymi kamieniami teleportacyjnymi ? podchodze to nic nie moge zrobic a jak cos pisze to tylko ze jestem za daleko albo od zlej strony podchodze
Zgaduje że jesteś w Dolinie Adanosa, idź do miejscs z dwoma/trzema trollami, zabij je a potem idź wykopać kryszystały, jest ona przy ścianie obok trolli :p
Jak je wykopiesz, idziesz do Saturasa lub jakiegoś maga wody, (chyba Nefarius lub Mendarion) on z tych kryształów powinnen ci zrobić coś podobnego do Kamieni ogniskujących. I potem lecisz po kaplicach i je aktywujesz xD
Jeżeli nie chodzi o to a o miejsca z niby kubłem wody, to musisz zdobyć wodę Adanosa, idziesz do wodospadu i za wodospadem jest pompa (oczywiście wszystko w Dolinie Adanosa xD)  Po zebraniu jej, ruszamy do miejsca z wielką dziurą , nie daleko jej jest coś rodzaju studni, przed użyciem tej studni, musisz mieć puste butelki (Ma je Samuel z obozu piratów), jeżeli mamy wszystko, idziemy do studni i napełniamy butelki i chodzimy po tych kubłach z wodą xD

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego w wersji 0056 potwory które przywołujemy zwojami na początku gry płoną ?

Gdy skończy ci się mana to potworek przywołany ginie :) Musisz miec jeszcze podbita inteligencję żeby przywoływać.

nyga209

nyga209

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zgaduje że jesteś w Dolinie Adanosa, idź do miejscs z dwoma/trzema trollami, zabij je a potem idź wykopać kryszystały, jest ona przy ścianie obok trolli :p
Jak je wykopiesz, idziesz do Saturasa lub jakiegoś maga wody, (chyba Nefarius lub Mendarion) on z tych kryształów powinnen ci zrobić coś podobnego do Kamieni ogniskujących. I potem lecisz po kaplicach i je aktywujesz xD
Jeżeli nie chodzi o to a o miejsca z niby kubłem wody, to musisz zdobyć wodę Adanosa, idziesz do wodospadu i za wodospadem jest pompa (oczywiście wszystko w Dolinie Adanosa xD)  Po zebraniu jej, ruszamy do miejsca z wielką dziurą , nie daleko jej jest coś rodzaju studni, przed użyciem tej studni, musisz mieć puste butelki (Ma je Samuel z obozu piratów), jeżeli mamy wszystko, idziemy do studni i napełniamy butelki i chodzimy po tych kubłach z wodą xD

ja jestem jeszcze na 1 rozdziale myslalem ze buga jakiegos mam czy cos xD dzieki

Post połączony: 2016-06-20, 00:11
jak odpalich pochodnie ? xD

0 użytkowników
Do góry