Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8258710 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8258710

Odpowiedzi 37317

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Pochodnie normalnie :p Już wiem o jakie ci kamienie chodzi ;p To są kamienie do teleportów, zgaduje że ona wygląda jak cegła w ekwipunku. Więc jeśli to masz to lecisz do teleportu (przykładowo teleport przy wieży Xardasa. Po prostu klikamy ctrl i gotowe :D

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jezeli grasz na wersji 0060 to pochodnie odpala nie NUM6. We wczesniejszych chyba = albo -

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Nie wiem czy coś zbugowałem, czy to wina gry, ale jak kogoś pobiję, nawet Moe przed knajpą, to nalicza mi z 4000 grzywny u Andre xd

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Najnowszą, 0060 bodajże.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
To dziwne bo ten bug byl w wersjach ponizej 0050

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Zauważyłem że grzywnę nalicza za każdego obywatela w pobliżu

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A czy zrobiłeś kompletny reinstall, łącznie z usunięciem folderu? Jak nie, to wersje mogły się na siebie nałożyć.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Mod świeżo zainstalowany, pobrałem od razu wersję 0060, wersje angielską też mam na 0060

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
A nie zaraz momencik cos sobie przypomnialem. Jak gralem jakis miesiac temu na wersji chyba 0056 jak bilem z Moe to po pobicu go jeden z obywateli mowil cos w stylu "ale brutal" czy cos takiego i musialem placic u Andre. A jak pobilem go w miejscu gdzie nikt nie widzial to nie dostawalem grzywny.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
No zrobiłem tak, po prostu jak ktoś jest w pobliżu to kosmiczną grzywnę nalicza. Tak btw. zrobi ktoś screena/filmik gdzie jest ten przeklęty ork "w pobliżu latarni". Nie wiem czy ten bydlak jakoś dobrze się kamufluje, ale za chiny nie mogę go znaleźć xd

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Wiesz gdzie jest mysliwy Niklas? Idziesz dalej ta sciezka gdzie on jest. Na koncu jest lekkie wzniesienie a na nim 2 zebacze. Wejdz na wzniesienie i idz caly czas po krawedzi po lewej stronie. Musisz go spotkac.

nyga209

nyga209

Użytkownicy
posty25
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tez mam tego buga musialem placic u andre 1500 golda a jak zrobic zadanie z sekobem ze mam go pobic i hajs wziac to mi naliczylo u lee 750 golda, a raz jak pobilem Valentino nikt sie nie spinal nawet to potem jak poszedlem do andre to bylem scigany przez wszystkich czy jakos tak gdy za duzo zabojstw jest

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Wiesz gdzie jest mysliwy Niklas? Idziesz dalej ta sciezka gdzie on jest. Na koncu jest lekkie wzniesienie a na nim 2 zebacze. Wejdz na wzniesienie i idz caly czas po krawedzi po lewej stronie. Musisz go spotkac.

No wreszcie go znalazłem, nieźle się kamuflował. Spytam od razy bo nie mam pojęcia
Spoiler
gdzie znaleźć tego szamana z misji od tego orka?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie musisz szukac orka szamana. Musisz miec zwoj uleczenia. Mozesz go kupic od Salandrila w gornym miescie. Ten zwoj wyglada jak zwinieta kartka papieru a nie jak inne zwoje.

Zaicev

Zaicev

Użytkownicy
posty54
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam serdecznie.
Kieruję pytanie o poradę dotyczącą nekromanty.

Gram na wersji 0060, poziom średni trudności.

Na początku wbiłem 50 zręczności i 30% do broni dwuręcznej. Akurat na farmie Lobarta w stodole znalazłem Falk(bodajże kostur sędziego) dwuręczny, wymagający zręczności i w ten sposób mogłem się przebijać przez mało wymagające stwory wilki, ścierwojady itd.

Zostałem uczniem nekromanty. Wbicie 75 many oraz 30 inteligencji nie było większym kłopotem. Manę dobiłem punktami nauki.
Jednak od tego momentu pojawia się problem. Zostając już nekromantą, szata wymaga 150 many oraz kostur 120 many.

Gdzie mogę w jak najszybszy sposób dobić taką ilość punktów magicznych ?
Przecież nie będę biegał po całej wyspie za szczawiami królewskimi oraz ognistymi korzeniami, aby wytworzyć mikstury many. Przed większością potworów w głębi dziczy musiałbym uciekać, a potem po raz drugi wracać i zabijać jest po prostu bez sensu.
U kupców/alchemików nie widziałem receptury na miksturę many z ciemnych grzybów.
Proszę o poradę w tej kwestii.
Dziękuję za odpowiedź oraz pozdrawiam ;)

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Nie musisz szukac orka szamana. Musisz miec zwoj uleczenia. Mozesz go kupic od Salandrila w gornym miescie. Ten zwoj wyglada jak zwinieta kartka papieru a nie jak inne zwoje.

Dałem mu ten zwój, wszystko ok, ale to już wszystko? Nic więcej?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Tak to wszystko. Jak bys tego nie zrobil to w drugim rozdziale lezałby martwy i mial przy sobie smoczy korzen.

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Mam problem, jestem w Dolinie Cienia i walczyłem z tym magiem czy jak go nazwać, i jak mnie on uderzył to zaczęło mi ubywać hp a u niego regenerować. Jak go normalnie zabić?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Tak to wszystko. Jak bys tego nie zrobil to w drugim rozdziale lezałby martwy i mial przy sobie smoczy korzen.

Mhym, w jaki sposób zostać teraz tym "najemnikiem orków", mam dołączyć do obojętnie jakiej gildi i później dostane jakąś misję, czy teraz czekać na jakieś zadanie?

0 użytkowników
Do góry