Ciągle potrzebuje rozwiązania.
1.Jestem w Khorinis i nie mogę używać niektórych czarów jak np. teleportacja, przemiana w chrząszcza. Kula ognia działa. W innych lokacjach jest w porządku.
Podczas używania tych czarów pojawia się komunikat "Something is preventing to do it ...".
Można to jakoś naprawić?
2.Jak się dostać do lasu asasynów?
Szukałem dość sporo na rosyjskim forum, ale nie znalazłem nic konkretnego. Jedynie co mniej więcej przykuło moją uwagę: "nie działa teleportację w rozdziale 3, gdzie widział go jako błąd poszukiwacz i nie spotkały się Lester korytarzy podać numer poszukiwacza, a wszystko będzie dobrze, kiedy z nim porozmawiać? i umarłych Lothar jest obecnie zhivehonky i osiadłych Benet wykuwa się Onar";"не работает телепортация в 3 главе
где то видел что это баг т.к. не встретил ищущего и лестера у прохода
дайте номер этого ищущего, и все будет нормально когда я с ним поговорю? а то мертвый Лотар стоит себе живехонький а сидячий Бенет кует у Онара" tylko przez translator nie potrafię zrozumieć dokładnie o co chodzi niżej ktoś mu podał kod chyba na jakiegoś poszukiwacza.
Sam miałem podobny problem, tylko nie miałem żadnego napisu. Nie potrafiłem przemienić się w warga. Pomogło uzupełnienie many do 100% i zauważyłem, że zwój zabrał mi dwa razy więcej many. Wątpię żebyś miał ten sam problem, ale każda rada się przyda. W wolnej chwili poszukam jeszcze na zagranicznym forum, jak coś znajdę to dam znać.