Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8890912 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8890912

Odpowiedzi 37317

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Misja polega właśnie na tym, że jego skrzynia od początku jest otwarta (np. kiedy kradniemy pierścień dla gildii złodziei), bo zgubił klucz i chciałby go odzyskać. Więc raczej do żadnej innej skrzyni ten klucz nie pasuje. Wkurwia mnie tylko fakt, że trzeba za niego zapłacić 100 sztuk złota temu chujowemu strażnikowi. Najchętniej bym mu oklepał dupsko, ale kiedy to zrobiłem to tylko rzucił się na mnie strażnik koło bramy, a później wisiałem Andre 5 razy tyle.

EDIT: Kiedyż to będzie możliwość dostania się do orkowej kopalni? Bo strasznie mnie ona ciekawi.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

DartixPL

DartixPL

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć siły w returningu aby móc dołączyć do najemników ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciągle potrzebuje rozwiązania.

1.Jestem w Khorinis i nie mogę używać niektórych czarów jak np. teleportacja, przemiana w chrząszcza. Kula ognia działa.  W innych lokacjach jest w porządku.
Podczas używania tych czarów pojawia się komunikat "Something is preventing to do it ...".
Można to jakoś naprawić?

2.Jak się dostać do lasu asasynów?

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co jest potrzebne aby użyć stołu do robienia monet

bestia1982

bestia1982

Użytkownicy
posty33
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam :)

W jaki sposób można pomóc rannemu orkowi,  jest on w 1 rozdziale i nazywa się UR-KARRAS
Proszę o odpowiedź.

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam :)

W jaki sposób można pomóc rannemu orkowi,  jest on w 1 rozdziale i nazywa się UR-KARRAS
Proszę o odpowiedź.

U Salandrila w górnym mieście możesz kupić zwój który leczy każdą żywą istote kosztuje on bodajże 500 złota :)

bestia1982

bestia1982

Użytkownicy
posty33
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No to lipa,bo Salandril jest jakoś niechętny do handlu ze mną i jedynie co mogę od niego kupić to odtrutkę i jakiś alkohol :(

A może jakoś inaczej da się to przywołać? Nie chcę używać MARVIN ale chyba będę zmuszony. Zna ktoś kod na ten zwój?

Edit: Ok, mam kod, jakby ktoś kiedyś potrzebował to podaję: insert ITSC_ORCHEAL

Gersard

Gersard

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Czy moze ktos wyjasnic jak wykonac zadanie "clan wars" w orkowych gorach? Oraz jak pokonac tych niesmiertelnych orkow z klanu "Icewind"?
2.O co chodzi z tym niesmiertelnym Panem Cienia za lodowymi golemami mowi ze nie jestem godzien,wiec co mam zrobic by byc?
Z gory dziekuje za pomoc

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witam. Gdzie jest teleport do Ashtara bo za cholerę nie mogę go znaiść

ExCluzivee

ExCluzivee

Użytkownicy
posty66
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Gdzie jest teleport do Ashtara bo za cholerę nie mogę go znaiść

Wychodząc z portalu który prowadzi do Khorinis idź cały czas na przód.

JaQb

JaQb

Riquer Team
posty4
  • Riquer Team
Witam. Wie ktoś może od kogo można kupić zwój Sen? Zuris go nie ma. Sprawdzałem u Constantino, Zurisa, Salandrila, Ignaza i maga przed Klasztorem. Zaden z nich go nie ma a troche słabo by było wydawać 500 sztuk złota na głupi zwój...

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciągle potrzebuje rozwiązania.

1.Jestem w Khorinis i nie mogę używać niektórych czarów jak np. teleportacja, przemiana w chrząszcza. Kula ognia działa.  W innych lokacjach jest w porządku.
Podczas używania tych czarów pojawia się komunikat "Something is preventing to do it ...".
Można to jakoś naprawić?

2.Jak się dostać do lasu asasynów?
Szukałem dość sporo na rosyjskim forum, ale nie znalazłem nic konkretnego. Jedynie co mniej więcej przykuło moją uwagę: "nie działa teleportację w rozdziale 3, gdzie widział go jako błąd poszukiwacz i nie spotkały się Lester korytarzy podać numer poszukiwacza, a wszystko będzie dobrze, kiedy z nim porozmawiać? i umarłych Lothar jest obecnie zhivehonky i osiadłych Benet wykuwa się Onar";"не работает телепортация в 3 главе
где то видел что это баг т.к. не встретил ищущего и лестера у прохода
дайте номер этого ищущего, и все будет нормально когда я с ним поговорю? а то мертвый Лотар стоит себе живехонький а сидячий Бенет кует у Онара" tylko przez translator nie potrafię zrozumieć dokładnie o co chodzi niżej ktoś mu podał kod chyba na jakiegoś poszukiwacza.

Sam miałem podobny problem, tylko nie miałem żadnego napisu. Nie potrafiłem przemienić się w warga. Pomogło uzupełnienie many do 100% i zauważyłem, że zwój zabrał mi dwa razy więcej many. Wątpię żebyś miał ten sam problem, ale każda rada się przyda. W wolnej chwili poszukam jeszcze na zagranicznym forum, jak coś znajdę to dam znać.

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie użyć naładowaną tabliczkę aby otworzyła portal

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

precyzyjniej? jaka mapa , zadanie itd?

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

precyzyjniej? jaka mapa , zadanie itd?
Po uciece Kruka gdy idzie się do wyjścia z świątyni jest runa, coś jak kamień ogniskującu. Z Ashtarem (złotym smokiem ) gadałem i kazał mi przelać moc runy na tabliczkę więc to zrobiłem i nie wiem co dalej

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czytałeś ją? Lub oddaj smokowi jak nie podziała

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czytałem i pisze "It's not going to work" ze smokiem nie mam żadnej kwesti dialogowej

Kalfas23

Kalfas23

Użytkownicy
posty82
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aaaa już chyba wiem. W bibliotece pradawnych w kanionie , jest taki piedestał. Spróbuj tam to wsadzić.

andzej

andzej

Użytkownicy
posty30
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Na jednym piedestale przelewa się moc runy do Tabliczki więc ten odpada a 2 inne nie są do tego bo nie mogę nic zrobić

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miecz dla Gonzalesa dostajesz od
Spoiler
Palcuwala po tym jak wykonasz dla niego zadanie (3 Rozdział).

Sfera skały jest w
Spoiler
Orkowej Kopalni Żelaza na samym dole.

Na Rosjańskim forum wyczytałem (translator), że
Spoiler
PODOBNO tego Orka Vakurov Shaka nigdzie nie ma i trzeba go przywołać kodem, bo jest zbugowany czy coś (kod   insert orcwarrior_minewatcher_vakur).

A księga dla tego Orca co ma
Spoiler
dziennik Crowe, to Retoryka, którą ma Fernando (jeśli mu ja oddawaliśmy) i by ją zdobyć trzeba go okraść lub pobić.

Tą roślinę
Spoiler
musisz umieścić na ołtarzu w kręgu niedaleko tego wielkiego drzewa.

Co to za Palcuwal??

0 użytkowników
Do góry