O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8843641
Odpowiedzi 37317
paulpolska
@paulpolska Masz za mało retoryki.
Morty
@paulpolska Potrzebujesz 50 retoryki. Jeżeli wyuczyłeś się 2h na maksa, eliksirów na hp i siłę, ciast, języka demonów, umiesz oprawiać zwierzynę (tzn wszystko poza krwią i łukami smoków i żuwaczkami polnych bestii bo te są mało opłacalne), umiesz przetapiać magiczną rudę, to możesz śmiało pakować w siłę.(no chyba ze chcesz sobie dowalić w kuszę to już twój wybór)
@paulpolska Akrobatyka nie jest ci potrzebna jeżeli masz 3-4 zwoje przemiany w cieniostwora. Książki, pulpity, niektóre recepty, zadania, nie wiem ile zdobyłeś w akcie 1 a ile pominąłeś. (rzuć okiem na spis w solucji i poradach na stronie 7)
NobleOne
Jeżeli tylu ci brakuje polecam wyłgiwanie się po kradzieży kieszonkowej, na 0066 i dalej 10 wyłgań 1 retoryki, na starszych wersjach 2/3 wyłgania to 1 retoryki
Gorys211034
Nie jestem pewien, ale wiadomo jak to jest ze statystykami w GVE, jeszcze coś sobie popsujesz, poza tym od 40 retoryki wyłgiwanie wchodzi prawie zawsze (miałem 50 to 100 pod rząd zrobiłem do 60)
Mówiłem co 10/11 (kilka razy miałem 11 bo liczyłem) wchodzi 1 retoryki i też zależy jaką wersję w sumie masz a poza tym, co 24h możesz te same osoby kraść i tłumaczyć się, no ale cóż jak ci się nie chce to próbuj z GVE
adum