Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8098054 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8098054

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@NobleOne A nie dałeś przypadkiem za dużo trucizny?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Połowa butelki, próbowałem też kilka kropel ;/ Patrzę u Fayorsa, to od razu po pojawieniu się wpisu troll podchodzi do ścierwojada, u mnie stoi w bezruchu, spróbuję coś jeszcze z GVE, jak nie to po prostu wszystkich wyrżnę i tyle

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jeszcze bardziej się oddal, może zadziała. xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak korzystać z kodów? Mam wersję 66.2, jak wpiszę MARVIN po wciśnięciu pause to włącza mi się menu (jak po wciśnięciu ESC) i nie idzie go wyłączyć..

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gueral Marvina nie włączysz w Lesie Asasynów.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czym pokonywać różnego rodzaju duchy ? Broń nie działa a magia praktycznie nic nie zabiera.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Srebrny miecz z przejścia do GD albo z wieży Xardasa (przejście jednoręczne, wieża dwuręczny)

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Jak korzystać z kodów? Mam wersję 66.2, jak wpiszę MARVIN po wciśnięciu pause to włącza mi się menu (jak po wciśnięciu ESC) i nie idzie go wyłączyć..

Console Hacker synu (ostatni post)
https://themodders.org/index.php?topic=24674.20

Przyzywałem sobie dzięki niemu potiony na max wytrzymałości.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, @Squerol, nie rozwali mi to save ani nic takiego? Walki z Cor Calomem nie da się wygrać łucznikiem..

EDIT
Jednak nie działa nawet przez tego hacka..

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Srebrny miecz z przejścia do GD albo z wieży Xardasa (przejście jednoręczne, wieża dwuręczny)

Tak ale potrzebuje tego żeby wejść na Pustynie Adanosa w III rozdziale jestem na początku i raczej nie dam rady sobie z nieumarlakami

P.S: Mówisz o Zatopionej wieży czy tej z Demonami ? Zresztą ani tu ani tu pewnie nie dam rady.

Obecnie 32 lvl  210 STR broń 240 DMG jest sens się wybierać tam ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Eee dobra pytanie.  Chce dołączyć do obozu myśliwych.  Jestem czeladnikem u bospera.  Gram na spolszczeniu autotransle.  Falk powiedział  rzebym mu przyniusł skórę "czegoś" bo autotransle przetłumaczył tak że niewiem czego skórę mam przynieść.  Ktoś wie jaką skórę trzeba mu przynieść?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Siggat Jeżeli chodzi o jedną skórę to pewnie czarnego trolla, jeżeli więcej to trzy skóry cieniostwora, lub 6 wilczych skór.
@Gueral Po prostu jesteś słaby, albo się nie przygotowałeś. Cor calom sam zabije demony, potem musisz do niego dobiec , uderzyć kilka razy i odskoczyć na tyle zręcznie aby nie walną cię z odepchnięcia, bardzo przydatne są do tego mikstury sprintu.

Siggat

Siggat

Użytkownicy
posty61
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A da się skórę czarnego trolla zdobyć bez zabijania go?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Siggat Nie.
@paulpolska Do wyczyszczenia starej wieży Xardasa, możesz użyć deszczu ognia, lub zwoju burzy (prawie ten sam efekt), jeżeli masz problem z wyczyszczeniem zatopionej wieży, to polecam zainwestować w kuszę, i wyrabianie bełtów. Jeżeli chcesz bugować to kup kilka zwojów przemiany.

Gueral

Gueral

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, jakoś udało mi się go pokonać, ale walka zaprojektowana naprawdę żałośnie..

Mam jeszcze pytanka :
1. Gdzie idzie Ur-Shak po rozmowie przy namiocie Hosh-Paka?
2. Gdzie mogę zdobyć jakąś lepszą zbroję dla postaci na DEX? Aktualnie mam zbroję ze skór trolli.
3. Dlaczego łuk który powinien bić więcej (ma 10mg więcej) bije mniej niż łuk z gildii myśliwych?
4. Dlaczego jedzenie ryb nie daje mi DEX-a? Czytałem, że 40 ryb = 1 DEX

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gueral
0. To dopiero pierwszy "poważny" boss, a będzie ich więcej :)
1.Nie mam pewności, ale powinien  być w mieście orków.
2.
Spoiler
-Zbroja Króla Złodziei - Kupisz ją od Jaspera za 15000 sztuk złota, wymaga 350 zręczności
-Zbroja El-Hazira znajduje się w skrzyni tuż przed drugą walką z Kurkiem, ma prawie takie same statystyki jak Zbroja Króla Złodziei
-Hełm El-hazira jest w pomieszczeniu z przedmiotami dla wojowników, w świątyni Łez
Akt 6
-Zbroja Cienia czy coś takiego trochę lepsza od zestawu El-Hazira, wymaga 450 zręczności
3. Łuk z gildii myśliwych używa specjalnych magicznych strzał, magiczne/ogniste strzały zadają większe obrażenia.
4.Po pierwsze jeżeli jest taki bonus to jest to bonus jednorazowy otrzymujesz go tylko raz, po drugie prawdopodobnie chodzi o zupy rybne, po trzecie to marnowanie ryb, powinieneś robić  z nich ciasta .

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie czy w wersji 0.66 występuje łuk el'hazir ?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Raczej tak, nie ma żadnego powodu żeby nie występował xd

Pytanie, a raczej prośba czy ktoś mógłby mi podać albo napisać jakiś spis kosturów jakie i kiedy dostanę jako nekromanta?

Mefi

Mefi

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy możliwość zobaczenia śmierci Wambo jest jednorazowa (tylko ten jeden wieczór po oddaniu zadania do Gerbrandta?)

Oddałem quest do Gerebrandta po rozmowie w karczmie i teraz nie mogę nic na ten temat znaleźć w dzienniku o tym nocnym spotkaniu gildi zabójców.
Samo morderstwo Wambo także się nie odbywa (nie ma tam nikogo w nocy a Wambo chodzi sobie po mieście)

@edit - ok sorry udało mi się chyba za 30 razem Wambo wchodzi za ten budynek tylko po godzinie 22 i chyba do 23
Takie info na przyszłość jakby ktoś szukał

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@NobleOne a miejsce jego występowania? Dziś skończyłem pustynie adanosa a strzały do łuku od Falka się skończyły a 300 zręczności :/

0 użytkowników
Do góry