[G1] Welt der Verurteilten/Świat Skazańców v1.3 PL 137973 232

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 13.01.2016 roku

Wyświetleń 137973

Odpowiedzi 232

Wisnia

Wisnia

Użytkownicy
posty41
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wisnia
Usuwania kłów możesz się nauczyć u któregoś myśliwego, np. Gestatha albo Aidana.
ale usuwanie kłów błotnego węża to była osobna umiejętność której uczy tarrok ork niewolnik do stworzenia ulu-mulu normalne kły mam wyuczone a i tak tylko skórę ściągam  troszkę bezsensu ze w 3 rozdziale Wilk ma do zrobienia pancerz który wymaga kłów węża aa tego nauczymy się w 4 rozdziale

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Tak, mój błąd. Kolega już wcześniej o tym napisał.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie można zdobyć zwoje związane z żywiołem wody?

Łeb jest mój, no i chuj.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
No... jeśli jesteś Magnatem, to masz lipę niestety najkrócej mówiąc. Twórcy spitolili ten fragment rozgrywki, blokując u magów dostęp do zwojów, nie będąc w ich kręgu. Pozostaje jedynie ubić tego golema z miecza, najwyżej posługując się marvinem i zmienieniu wartości ochrony na 0.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Niestety nie można go zabić mieczem, natomiast Marvina nie chcę używać, spróbuje okraść Cronosa, będzie to czasochłonne ale powinno się udać.

Łeb jest mój, no i chuj.

Wisnia

Wisnia

Użytkownicy
posty41
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zostałem magnatem czy poza zbroją i zdziwienie thorusa i Diego dostajemy dostęp do czegoś jeszcze ? zadania nowe coś w tym stylu ? xD

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po zostaniu magnatem niczego szczególnego nie uświadczysz.

Łeb jest mój, no i chuj.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
To tak słabo troche  :pokerface:

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Kurgan

G1 Świat Skazańców PL
#128 2016-01-30, 23:16(Ostatnia zmiana: 2016-01-30, 23:22)
To tak słabo troche  :pokerface:
Też się trochę zawiodłem ale w końcu dostaliśmy się na sam szczyt więc już nie musimy wykonywać niczyich poleceń a w gothicu głównym celem jest walka i wykonywanie zadań.

Łeb jest mój, no i chuj.

Wisnia

Wisnia

Użytkownicy
posty41
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kurgan 
również nie mogę znaleźć zwojów wody i jak patrzyłem na lets playa kolesia który grał strażnikiem świątynnym to też nie znalazł i użył kodu :/

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Twórcy modyfikacji chyba o tym nie pomyśleli albo była to przemyślana sprawa z tym zabraniem fragmentu lodowego golema. :lol2: być może chcieli wymusić nauke kradzieży u gracza ja właśnie ukradłem cronosowi zwoje więc tutaj nie musiałem użyć cheatu. Poza tym warto posiadać tę umke bo gdy nie jest się magiem to nie można z nim handlować ani z baal cadarem ,dlatego dzięki kradzieży możemy zdobyć interesujące nas itemy z ich eq  :lol:

Wisnia

Wisnia

Użytkownicy
posty41
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kurgan
nie próbuj odrazu ukraść zwoju cronosowi stań w miejscu w którym się zatrzymuje i kradnij po kilka towarów i zaraz kończ i ponów jak znów zatrzyma sie przed tobą czasochłonne ale da rade

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Zostałem strażnikiem, porobiłem wszystkie misje prócz tej od Siekacza, nie mam u niego żadnego dialogu, coś się zbugowało czy coś pominąłem? :v

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Chodzi ci o misję od Siekacza z Paulem? Tę misję dostajesz tylko i wyłącznie jako Cień.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Śmieszne jest to że jako cień też u niego nic nie miałem :v, no cóż, wieczny żywot strażnika wita :D

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam Forumowiczów.
Mam problem z instalką moda bo po odpaleniu wyskakuję mi błąd"nie można znaleść określonego pliku" Wiecie jak to naprawić?

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam Forumowiczów.
Mam problem z instalką moda bo po odpaleniu wyskakuję mi błąd"nie można znaleść określonego pliku" Wiecie jak to naprawić?

Też miałem ten problem, jeśli masz w domu drugi komputer/laptop spróbuj tam zainstalować a potem ewentualnie skopiować zainstalowane foldery na jakiś dysk i wkleić u siebie do folderu gothica. W moim wypadku zadziałało.

Właśnie ukończyłem modyfikację :hmmm: :D znakomite rozszerzenie podstawki posiadające kilka błędów i niedociągnięć jednakże w pełni grywalne i co najważniejsze możliwe do ukończenia bez użycia kodów. Mod idealny dla osób których pragną sobie ograć jedynkę z odrobiną świeżości :ok: Tłumaczenie również trzyma wysoki poziom , w całej rozgrywce natrafiłem się może na kilka drobnych literówek :lol:, więc gratulacje i podziękowania dla Quasha i ekipy za udane spolszczenie  :cool:. Ode mnie mogę dodać że świat skazańców pozytywnie mnie zaskoczył mimo że w późniejszej fazie gry zmian było już jak na lekarstwo to i tak można było odczuć lekki niedosyt :) 7/10 w pełni zasłużone.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Literówką można nazwać 2 nieprzetłumaczone akapity w dzienniku (któreś tam zadanie od Saturasa)?  :F

Łeb jest mój, no i chuj.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jakie dialogi? U mnie jedyne co miałem po niemiecku to poniektóre wpisy w dzienniku to wszystko :D , jednakże patch mógłby ujrzeć światło dzienne :P

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dwa wpisy były nie przetłumaczone ale to wcale nie przeszkadza, nikt raczej podczas przechodzenia gothica któryś tam raz z kolei nie zagląda do dziennika.

Łeb jest mój, no i chuj.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry