[G1] Welt der Verurteilten/Świat Skazańców v1.3 PL 160474 232

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 13.01.2016 roku

Wyświetleń 160474

Odpowiedzi 232

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie potrzebuje już pomocy, okazało się że przeklikałem dialog w którym Angar każe iść z roślinami do Caina. :lol2:

Łeb jest mój, no i chuj.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zbliźa się u mnie koniec 3 aktu a mam dopiero 17 lvl :D nie wiem skąd wytrzasnę tyle kafli expa do tego 20 wybiłem niemal całą kolonie i zrobiłem wszystkie możliwe zadania.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z oddawania kamieni Saturasowi można wbić sporo expa, koloni nie czyściłem tak dokładnie a mam 17 lvl (orków jeszcze wytnę i będzie 20).

Łeb jest mój, no i chuj.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Co do ciekawostek, to również podam jedną, jeśli jeszcze nie wiecie: Przejdźcie się o 4 nad ranem na arenę SO. Zastaniecie tam medytującego Gor Hanisa i dostaniecie +5 do many :D

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Postawiłem rude na Kirgo, Kharim pokonał Kirgo a rude dostałem. :lol2:

Łeb jest mój, no i chuj.

KUBA - 4477

KUBA - 4477

Użytkownicy
Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
posty83
Propsy21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
Z ciekawostek - czytanie książek dodaje po 50pd każda. Książki można przeczytać raz, później bonusu nie dostaniemy, nawet, jeśli przeczytamy inny egzemplarz tej samej. Książki można ukraść z pewnej chaty, drugiej lub trzeciej, na lewo od wejścia głównego do S.O., z chaty Snafa, zdaje się, że Mordrag też posiada jedną, ale nie wiem na pewno. Oczywiście, w zamku też są kolejne. No i na początku gry, gdy wyławiamy rzeczy na placu dla strażnika, wyłowimy lutnię, gra na niej daje aż 10pd  :lol2: (na początku gry każda ilość pd się przyda).
Z innych rzeczy - warto pójść z bandziorem na "polowanie na ścierwojady" w okolice chaty Cavalorna i wabić do niego ścierwojady i gobliny z okolic, załatwi je raz-dwa, a my zgarniemy mięso i pd za free, a to ważne na początku. Warto też z rozmową z Brago zaczekać do momentu, aż będziemy w stanie go pobić, i wtedy dać mu się zaprowadzić poza obóz, lejemy gościa, i znów pd wpada.
Osobiście polecam też pobić gości z mostku do N.O. odciągając najpierw jednego, później sprowokować drugiego. To samo tyczy się mieszaczy spod N.O. I pd i broń.
Warto chomikować skóry wilków i topielców do czasu wizyty w N.O, zrozumiecie na miejscu.

Z takich porad na początek, dla początkujących, to puki co chyba tyle.

Siłą watahy - wilk. Siłą wilka - wataha.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam ten 20 lvl do kogo mam się udać żeby mianował mnie magnatem?

Łeb jest mój, no i chuj.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Do Kruka.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Kurgan

G1 Świat Skazańców PL
#88 2016-01-29, 19:09(Ostatnia zmiana: 2016-01-29, 19:32)
Dla ludzi którzy za wszelką cenę, nie chcą używać cheatów przy wykonywaniu zadania "Guru Złodziei".
Potrzebny będzie zwój Kontrola który należy ukraść Ball Cadarowi i co najmniej 50 many, many można się nauczyć bądź ukraść 2 pierścienie i amulet many, poza tym po odniesieniu wiadomości magom i po przyniesieniu wydzieliny trzeba wybrać napój many jako nagrodę.

Edit@
Mam 20 lvl a kruk nie ma nic do powiedzenia jest tylko opcja jak idzie handel rudą, czyli mam rozumieć że coś popsułem?
Dla informacji: zaprowadziłem dustyego na bagna, dałem mapę ratfordowi, listę dałem bezpośrednio diego, kopaczowi dałem rudę, bloodwynowi zapłaciłem po bójce z grimem, rozbójników zabiłem przed zadaniem od Blizny, runę przemiany oddałem magom, przyniosłem piwo Silasowi, Mordraga sprowokowałem porozmawiałem z nim potem zabiłem, zadanie dla Fiska wykonałem, wziąłem od Dextera 50 bryłek, od Świstaka zażądałem 10 bryłek, zadania dla innych obozów wykonałem to od Estebana też.

Łeb jest mój, no i chuj.

KUBA - 4477

KUBA - 4477

Użytkownicy
Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
posty83
Propsy21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
Ta sprawa nie jest taka łatwa. Zostanie Magnatem to droga dla bardzo gorliwych graczy, takich, co to cały świat przeszukają, żadnego zadania nie odpuszczą, i po kilka razy sprawdzą u wszystkich w obozach, czy czegoś nie pominęli.

Na szczęście dla Ciebie i innych, dysponuję listą zadań, które na 101% należy wykonać, żeby myśleć o Magnactwie, a którą skopiowałem z forum Drużyny Spolszczenia (albo Bractwa ?). Do tego pamiętać należy, że zadania wykonywane w innych obozach nie blokują drogi Magnata, ale jeśli któreś zadanie wykonujemy dla S.O, musi ono zakończyć się max.korzystnie dla S.O właśnie.

Ale do rzeczy, oto zadania na zostanie Magnatem - ten z długami Fletchera, z nowym paserem dla Fiska, z listem do Magów Ognia, z rozbójnikami, z Paulem, z konwojem, z Mordragiem, z Carlosem na placu, z mieczem Huno, z Orrym, z Omidem, z zaginionym Kopaczem (tym ze Starej Kopalni), z magicznym artefaktem i z piwem Brandicka + oczywiście misje z podstawki.

Siłą watahy - wilk. Siłą wilka - wataha.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam taki sam problem jak Kurgan... 20 lvl ciężko wbity wszystkie questy wykonane max korzystnie dla SO i co? u Kruka nie ma dialogów :D . To co podałeś Kuba też wykonałem ale co to za quest z magicznym artefaktem i o co chodzi z runą przemiany czyżbym pominął jakiegoś questa?

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki za pomoc Kuba, przewijam dialogi i nie zauważyłem informacji o konwoju :F.
Wotan, idź do Drago, potem idź do areny orkowej ubij szamana i zabierz mu klucz, potem splądruj skrzynki i oddaj runę Drago.

Łeb jest mój, no i chuj.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
Propsy22
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
UDAŁO SIĘ ZOSTAŁEM MAGNATEM :D , Muszę przyznać że kozacko wykonane są te dialogi z Krukiem o awansie. Poza ozdobną szatą można zdobyć lepszą zbroje? i czy są jeszcze jakieś zadania związane z tą gildią? +50 do szpanu  :ok:

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a trzeba płacić za ochrone żeby zostać magnatem?

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie trzeba.

Łeb jest mój, no i chuj.

SixPathsOfPain

SixPathsOfPain

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Zainstalowalem wszystko, co potrzebne jest do moda. Instaluje moda, jest koncóweczka instalacji, jakies 98/99* i problem z Rejestrem, Dokladnie cos z Uninstalem. Bardzo prosze o pomoc, probowalem Cleanerem rejestr ogarnac, ale nie pomoglo. Licze na bardzo szybka odpowiedz, bo ten MOD nie moze na mnie czekac wieki. :)

Wisnia

Wisnia

Użytkownicy
posty41
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pobicie nie działa bo sprawdzałem ,uroku nie próbowałem użyć a co do In Extremo to wiem że znika w 3 rozdziale moja wypowiedź o nich była stwierdzeniem że znikli, nie napisałem że to bug.
Mój bug sprawdziłem, okazuje się że dialogi z Angarem (wszystkie) znikają gdy posiadam te rośliny, mogę coś w tej sytuacji zrobić?
ponieważ nie masz oddać mu roślin tylko u caina ( ucznia kaloma ) oddać żeby zrobił eliksir i wtedy z tym idziesz do angara

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@SixPathsOfPain Przy zgłaszaniu problemów ważne jest by kopiować błąd, najlepiej w postaci screen shota

Wisnia

Wisnia

Użytkownicy
posty41
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta sprawa nie jest taka łatwa. Zostanie Magnatem to droga dla bardzo gorliwych graczy, takich, co to cały świat przeszukają, żadnego zadania nie odpuszczą, i po kilka razy sprawdzą u wszystkich w obozach, czy czegoś nie pominęli.

Na szczęście dla Ciebie i innych, dysponuję listą zadań, które na 101% należy wykonać, żeby myśleć o Magnactwie, a którą skopiowałem z forum Drużyny Spolszczenia (albo Bractwa ?). Do tego pamiętać należy, że zadania wykonywane w innych obozach nie blokują drogi Magnata, ale jeśli któreś zadanie wykonujemy dla S.O, musi ono zakończyć się max.korzystnie dla S.O właśnie.

Ale do rzeczy, oto zadania na zostanie Magnatem - ten z długami Fletchera, z nowym paserem dla Fiska, z listem do Magów Ognia, z rozbójnikami, z Paulem, z konwojem, z Mordragiem, z Carlosem na placu, z mieczem Huno, z Orrym, z Omidem, z zaginionym Kopaczem (tym ze Starej Kopalni), z magicznym artefaktem i z piwem Brandicka + oczywiście misje z podstawki.
kiedy dostaje sie zadanie od paula , gdzie znajde orryego xd i od kogo jest zadanie z magicznym artefaktem ??

SixPathsOfPain

SixPathsOfPain

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SixPathsOfPain Przy zgłaszaniu problemów ważne jest by kopiować błąd, najlepiej w postaci screen shota

a Skype moze byc?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry