Myślę że osoby, które już zaczęły, albo te które oficjalnie zapowiedziały, że wezmą udział, zamierzały jednak zrezygnować powinny o tym napisać w temacie.
Sporo osób potraktowało to jako "a, spróbuję, a, nie chce mi się". Raczej o żadnych oficjalnych zapowiedziach nie ma tutaj mowy, był zapał który niestety szybko się wypalił.
Zacznijmy tą bitwę na ikonki a fontanny niech trwają równolegle.Przydałby się jednak jakiś limit czasu.
Jak najbardziej dwie Bitwy mogą trwać równolegle, ważne tylko, by jedna drugiej nie przyćmiła, tzn. by któryś z tematów nie został zakopany i w rezultacie zapomniany.
Proponowałbym jako dodatkowe
ograniczenie wprowadzić realia historyczne - gdyby mieszać to z fantasy, science fiction i co tam jeszcze mogłoby do głów ludziom przyjść, to mielibyśmy już za duży rozrzut tematyczny, a więc i problemy z oceną. Realia historyczne pozostawiają jednak wciąż ogromne pole do popisu, bo nie trzeba przecież robić koniecznie wioski/miasta/zamku - są setki możliwości i już parę bardzo fajnych pomysłów przyszło mi do głowy.
Ostateczny efekt fajnie byłoby zobaczyć w grze (w sumie niekoniecznie M&B). Proszę któregoś z modderów M&B o wypowiedzenie się na temat normal map w takich modelach, chociaż w tej kwestii chyba zmuszony byłbym odpuścić.
Sensowny czas trwania Bitwy to jak dla mnie 3 tygodnie z możliwością przedłużenia. Wydaje mi się, że podanie konkretnego terminu jest dobre, bo jeśli go nie ma, to tym bardziej nikomu nie jest śpieszno z modelami.