Czy z kowalem Crimsonem jest jakiś dziwny bug? bo zarobiłem od niego 8k złota za darmo...
Pierwsze słyszę. Jakieś szczegóły w jaki sposób można uzyskać te 8k złota?
Bo wykopałem całe złoto z samorodków z kopalni u bandytów i było tego ok. 500 bryłek. Poszedłem do Crimsona i wzięłem opcję żeby sprzedać wszystkie samorodki i Crimson zapłacił mi normalną cenę za każdą bryłkę (18 golda), a samych bryłek nie zabrało mi więc byłem jakieś 8k do przodu, a następnie już odkupił odemnie te bryłki po 10 golda. I w taki sposób za około 500 bryłek zarobiłem ok 12k złota.
Dodam, że zauwazyłem, że jeżeli przed rozmową z Crimsonem nie otworzyłem ekwipunku to wystąpił właśnie ten błąd, że zapłacił mi a nie zabrał bryłek, a później jak wczytałem grę przed tym trikiem i zajrzałem do ekwipunku ile mam bryłek to już normalnie je odkupił.
Hej jestem tu nowy mam pytana co do tej świetnej modyfikacji
1. Jak mogę mieć dwa miecze widziałem screen na którym bezimienny ma dwa miecze
2. Jak mogę nauczyć się płatnerstwa?
1. Aktualnie nie ma w tej modyfikacji możliwości walki dwoma mieczami, ale jest oddzielny temat odnośnie submodu o nazwie Unbalance mod i tam jest możliwość walki dwoma mieczami podobno.
2. Płatnerstwa uczy kowal Carl z dzielnicy portowej, trzeba mu zapłacić najpierw 250 SZ i możemy nauczyć się trzech poziomów płatnerstwa (każdy po 10 PN)
A teraz takie pytanko od siebie: Czy można ulepszać pancerze gildyjne i w jaki sposób? Co muszę zrobić, aby móc ulepszać pancerze najemników/łowców smoków? Czy muszę mieć jakiś konkretny poziom płatnerstwa a później coś zrobić jeszcze?