G1 Золотой мод + Народ Миненталя / Ludzie z Górniczej Doliny PL 112009 273

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 15.03.2015 roku

Wyświetleń 112009

Odpowiedzi 273

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Zatem damy alternatywę. Kto chce, będzie miał wszystko po rosyjsku. a kto nie to będzie miał mieszane.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ej no, ale kurwa dajcie jakas alternarywe zeby potem latwo usunac ten dubb rosyjski.

Kurwa co to za problem usunąć go sobie ręcznie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Mac Dun w Dzisiaj o 18:50Ej no, ale kurwa dajcie jakas alternarywe zeby potem latwo usunac ten dubb rosyjski.
No jeżeli wpierdolą go do paczki z modem a nie oddzielnie w pliku .mod/.vdf to bedzie problem i to spory.

Post połączony: 2015-06-24, 22:07
@AhnBael no trudno. Wole mieć pół po Polsku a pół po rusku niż wszstko po rusku.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Nie stanowi to większego problemu.  Gothic vdfs i jazda.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Ej no, ale kurwa dajcie jakas alternarywe zeby potem latwo usunac ten dubb rosyjski.

No dobra, dla Ciebie to nie problem, a zwykły sebek z gimnazjum tego nie zrobi :P

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

No dobra, dla Ciebie to nie problem, a zwykły sebek z gimnazjum tego nie zrobi :P

A ja myślałem, że to głównie sebki z gimnazjum moddują gothica :P

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą

A ja myślałem, że to głównie sebki z gimnazjum moddują gothica :P
sebki z gimnazjum tera tylko csgo i lol hehe

Jelon1996

Jelon1996

Użytkownicy
posty19
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wole mieć pół po Polsku a pół po rusku niż wszstko po rusku.

W Dark Sadze dubbing to majstersztyk, gdyby nie on to pewnie nie chciałoby mi się tak bardzo grać w tę modyfikację. Tutaj podobno jest on bardzo dobrej jakości, więc pewnie coś a'la DS albo jeszcze lepszy. Uważam, że mieszanie dwóch języków nie ma najmniejszego sensu, ale to tylko moje zdanie. Rosyjski dubbing robi świetny klimat - pograjcie w S.T.A.L.K.E.R.'a czy Metro, a się przekonacie. :D

Mój piecyk:
- Intel Core i3 550
- HIS Radeon HD 6870 IceQ X Turbo (1GB)
- ASUS P7P55D-E
- DDR3 8GB
- Corsair CX600 V2

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Grałem w stalkera, i co? Tu nie chodzi że dubb jest zły, tylko że dubbing pl jest genialny, i nie mam zamiaru się go pozbywać, tak samo jak cześć osób, kosztem słyszenia 2 języków. O!  ;=(

Jelon1996

Jelon1996

Użytkownicy
posty19
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Grałem w stalkera, i co? Tu nie chodzi że dubb jest zły, tylko że dubbing pl jest genialny, i nie mam zamiaru się go pozbywać, tak samo jak cześć osób, kosztem słyszenia 2 języków. O!  ;=(

Oczywiście zgadzam się, że Gothic w żadnym innym języku nie brzmi tak dobrze jak po polsku, ale taka "mieszanka" nie będzie jakoś specjalnie estetyczna i może z czasem irytować. Oczywiście wyrażam tylko swoje zdanie i nikt nie musi się ze mną zgadzać, a skoro ludzie są tak podzieleni to twórcom spolszczenia pozostaje chyba tylko zrobić te dwie różne paczki. :P

Mój piecyk:
- Intel Core i3 550
- ASUS P7P55D-E
- DDR3 8GB
- Corsair CX600 V2

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Mac Dun w Wczoraj o 18:30Grałem w stalkera, i co? Tu nie chodzi że dubb jest zły, tylko że dubbing pl jest genialny, i nie mam zamiaru się go pozbywać, tak samo jak cześć osób, kosztem słyszenia 2 języków. O! 
Oczywiście zgadzam się, że Gothic w żadnym innym języku nie brzmi tak dobrze jak po polsku, ale taka "mieszanka" nie będzie jakoś specjalnie estetyczna i może z czasem irytować. Oczywiście wyrażam tylko swoje zdanie i nikt nie musi się ze mną zgadzać, a skoro ludzie są tak podzieleni to twórcom spolszczenia pozostaje chyba tylko zrobić te dwie różne paczki.
Po co dwie różne paczki? Po co sie tak pierdolić? Wystarczy dać dubbing jako opcjonalny w opcjach instalacji i sprawa załatwiona.

I pozwól, żeby każdy ocenił czy według niego bedzie estetyczna i czy bedzie irytowac, bo ja tak jak Mac Dun wole słyszeć Polski i dialogi ciche (bez dubbingu) lub Polski i Ruski niż tylko Ruski.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jelon1996

Jelon1996

Użytkownicy
posty19
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Mój piecyk:
- Intel Core i3 550
- ASUS P7P55D-E
- DDR3 8GB
- Corsair CX600 V2

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja napewno biorę dubbing ruski. Przynajmniej nie będę czuł monotonii (ile razy można słuchać WrzodaPL: Hej kolego?:lol2:)

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Przetłumaczyłem już wszystkie cztery mody, którymi miałem zająć się w ramach odpoczynku od tłumaczenia LzGD. Z dniem jutrzejszym wracam do wykańczania tłumaczenia ego moda. Przewiduję, że do końca miesiąca miesiąca na pewno się wyrobię, a wraz z początkiem sierpnia ruszymy z testami.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Prace nad przenosinami na nową wersję definitywnie dobiegły końca. Poza przekopiowaniem (by Nefario) przetłumaczyłem już wszystkie nowe teksty dodane przez moda. Wróciłem już do do tłumaczenia dialogów i nowych NPC. Przewiduję termin zakończenia prac na początek sierpnia.

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wow! Tak szybko? Trzeba szybciej zacząć przechodzić G1 po raz enty :D

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
I tak się guzdrałem, gdyby nie przerwa od tłumaczenia mod już byłby wydany :D

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, żebym się lenił. Spolszczyłem w międzyczasie cztery mniejsze mody - Karaibską północ, Rozdroże, Adamas i Pakt ze złem. Trzeba było zregenerować siły przy czymś mniejszym :D

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobrze, że mi przypomniałeś "listę nieogranych modzików". Szczególnie kojarzy mi się Rozdroże - może dlatego, że cały czas praktycznie było u mnie w nowych postach :D

Edit: Wiem już czemu mi się tak kojarzy, spojrzałem na screeny...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry