[G2NK] Z życia złodzieja/Aus dem Leben eines Diebes PL 191127 346

O temacie

Autor Fabio

Zaczęty 17.08.2014 roku

Wyświetleń 191127

Odpowiedzi 346

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Zastanawia mnie, czy ktoś jeszcze napotkał taki sam problem. Otóż gdy zakładam niektóre bronie(rapier/miecz) to zostają one automatycznie ściągnięte mimo iż posiadam odpowiednie statystyki, jedyna opcja, żeby się nimi posłużyć, to ubrać i w tym samym momencie kliknąć 1(wyciąganie broni) co i tak czasem wiąże się z tym, że postać trzyma samo powietrze jakby miała miecz w łapie... 

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Mayonezorro

Mayonezorro

Użytkownicy
Niewiedza jest błogosławieństwem.
posty85
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Niewiedza jest błogosławieństwem.
Hm mialem tak ze Szlacheckim sztyletem czy jak mu tam, jedynie wymagana byla zrecznosc, bodajze 25 pkt a okazalo sie ze moge zalozyc ow sztylet dopiero jak mam 25 pkt zrecznosci i sily. Moze masz za malo sily, tylko wartosci nie sa opisane.

ProjektPierscien

ProjektPierscien

Użytkownicy
posty59
Propsy116
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam już 5 modyfikacji! W które trzeba koniecznie zagrać, ale jestem ciekaw ile tego jeszcze wyjdzie?? Wszystko tak z dnia na dzień wychodzi :D

Zapraszam na swój kanał o nazwie ProjektPierscien !
-Krótkie recenzje modów wraz z prawidłową instalacją
-Zagrajmy w różne mody
-Kanał nastawiony głównie na gothica

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mam już 5 modyfikacji! W które trzeba koniecznie zagrać, ale jestem ciekaw ile tego jeszcze wyjdzie?? Wszystko tak z dnia na dzień wychodzi :D

Cóż, muszę przyznać, że owy rok to bardzo owocny i sprzyjający modyfikacjom Gothic :). W końcu dostaliśmy Złote Wrota, jak i sporo tłumaczeń. Za parę lat wszystkie modyfikację jakie powstaną będą w pełnej, polskiej wersji językowej  :P

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Ufff, dobry całkiem modzik :) Podobały mi się dość niestandardowe niektóre zadania, poziom trudności był bardzo niewielki(mimo iż nie wiedział człowiek w co pakować PN nawet, więc różnie to było), fabuła dość spójna i w ogóle, męczyła mnie tylko końcówka gdy wybierze się opcje złodzieja... Dobrze przetłumaczone i czysta przyjemność :D Szkoda, że takie krótkie, jakoś spodziewałem się nie wiem czemu, że dłużej to się pociągnie... I troszkę mi brakowało tego klimatu mroku i złodziejskości jednak poza ostatnią kradzieżą. (Aczkolwiek jestem miłym człowiekiem i przeszedłem grę jako przyjazny dość człowiek)

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Może mi ktoś powiedzieć gdzie można zdobyć kwiaty i gdzie jest to magiczne miejsce w misji Dziewczyna Sancho ?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Spytaj choćby alchemika, on się ziołami zajmuje, może będzie coś wiedział, a jak nie to:
Spoiler
wychodzisz z miasta, idziesz na prawo aż przejdziesz przez bramę skalną(za nią siedzi mag) i na lewo się udajesz, na wzgórku, gdzie siedzą bandyci jest kwiat.

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Dzięki mam juz tą szarotke ale trzeba coś jeszcze z nią zrobić ? czy dac te pralinki i kwiat ? i jeszcze jedno pytanie związaną z inną misją co mam zrobić z tym pancerzem z misji Tajemniczy Pancerz bo dostałem coś w eq wiem , że jakieś kraby mam znaleźć a żadnych nie widziałem ;/

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dzięki mam juz tą szarotke ale trzeba coś jeszcze z nią zrobić ? czy dac te pralinki i kwiat ? i jeszcze jedno pytanie związaną z inną misją co mam zrobić z tym pancerzem z misji Tajemniczy Pancerz bo dostałem coś w eq wiem , że jakieś kraby mam znaleźć a żadnych nie widziałem ;/

Jeśli chodzi o szarotkę:

Spoiler
Będzie ci ona potrzebna dla Matei. Oprócz niej musisz mieć jeszcze droższe pralinki (Kupisz je u Karoli).

Jeśli chodzi o zadanie "Tajemniczy Pancerz":

Spoiler
Niedaleko Remwy, musisz dotrzeć do takiej plaży, są tam "plażowe bestie" z nich można pozyskać :)

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Dzięki Fabiosek ;) , a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć na czym najbardziej zależy burmistrzowi ? potrzebne mi to do misji Co się stało z Atoro czy jakoś tak chodzi o tego pirata z przed lat

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dzięki Fabiosek ;) , a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć na czym najbardziej zależy burmistrzowi ? potrzebne mi to do misji Co się stało z Atoro czy jakoś tak chodzi o tego pirata z przed lat

Spoiler
Jak patrzysz w strone morza z portu i poplyniesz w prawo natkniesz sie na pirata Sandro ktory każe Ci przyprowadzic jakas kobiete. Ta kobieta bedzie corka burmistrza - Matea. Gdy to zadanie wykonasz wtedy bedziesz mogl zaszantazowac burmistrza.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dobrze, że temat "żyję" choć właściwie w poradniku powinno być to wyjaśnione :D

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
a jest do tego poradnik ? ;d

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
a jest do tego poradnik ? ;d

Lols, na pierwszej stronie  :lol2:

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Faktycznie ;d

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Błąd - przy walce z Hektorem (po pokonaniu jego przyzwańców) wypierdziela mi na zmianę a to acces violation, a to "program gothic2.exe przestał działać".

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Błąd - przy walce z Hektorem (po pokonaniu jego przyzwańców) wypierdziela mi na zmianę a to acces violation, a to "program gothic2.exe przestał działać".

Dziwne... próbowałeś z innego saveda czy coś takiego? Ktoś kto jest po walce z nim miał również podobny problem? Jeśli jest to pojedynczy problem to musi coś być od Ciebie.

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
Też mi tam wywalało ten błąd, ale w końcu za trzecim czy czwartym razem się udało.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dota, Mahridspoland - Jakie macie systemy? Odpalaliście z pulpitu czy poprzez Gothicstarter?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Windows 7, zaznaczone uruchamianie jako administrator i zgodność z win xp sp3 (co nie ma większego sensu, bo gietiki i tak nie mają wsparcia dla 64-bitowców). Problem jednak rozwiązany, a dla potomnych to rozwiązanie rozpiszę w punktach.

1.We właściwym miejscu (lesie) przyzywamy Hektora.
2. Zapisujemy (tak, tuż po przyzwaniu go, jednak z dala od niego żeby nie uruchomić rozmowy)
3. Pokonujemy jego chowańce i samego Hektora.
4. Po wygranej walce ODRAZU (jeszcze przed przeszukaniem jego zwłok) zapisujemy.

Powyższy sposób pomaga, cóż, przynajmniej MI pomógł, nie wiem jak to będzie wyglądało u innych.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry