AC: Unity 53039 200

O temacie

Autor Werewolf

Zaczęty 11.06.2014 roku

Wyświetleń 53039

Odpowiedzi 200

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Potwierdzam :P to atrapa ściema nazywać to jak chcecie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 18:51Serio? @Tizgar możesz to potwierdzić?
Specjalista Tizgar prawdę ci powie  Nie pograsz sobie Eziem, Connorem albo Edwardem Kenwayem.
Nie chcialem nimi grać. Na końcu był Assassyn który mnie interesowal - zamaskowany z bronią palną, wyglądał na coś bliższego naszych czasów.

Czemu Connorem skresliles? To znaczy, ze mozna nim grać czy co?

Czy Tizgar jest specjalistą nie wiem, natomiast zdaje sie dużo wiedzieć o tej grze także wole dopytać.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nikim poza arno grac nie można
Wspomnienie z jakubem de molay czyli jedyne dostępne pokazuje tylko thomasa de carmeliona jego zbroje można zdobyc po rozwiązaniu zagadek nostradamusa
To co widzimy podczs inicjacji arno czyli zabójstwo ojca to tez tajemnica nie jest ze to jest shay z Rogue gdyż on zabija ojca arno tez żadna nowina i to w sumie tyle dziwnych postaci przewijających się przez grę.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nikim poza arno grac nie można
No, chyba, że ktoś ma na tyle sporą wyobraźnie i po włożeniu pancerza innego assassyna mysli, że nim gra xD

Wspomnienie z jakubem de molay czyli jedyne dostępne pokazuje tylko thomasa de carmeliona jego zbroje można zdobyc po rozwiązaniu zagadek nostradamusa 

Tak, wiem, mam już sporo tych kawałków Nostradamusa. Co ciekawe pancerz zabójcy Jakuba wygląda identycznie jak ten Altaira, jedynie ze zmienioną kolorystyką - co pewnie spowodowane tym, że żyli w podobnych czasach - polecam wejść w menu ekwipunku, stroje i przelaczać Altair - Thomas - Altair - Thomas.

To co widzimy podczs inicjacji arno czyli zabójstwo ojca to tez tajemnica nie jest ze to jest shay z Rogue gdyż on zabija ojca arno tez żadna nowina i to w sumie tyle dziwnych postaci przewijających się przez grę.

To juz wiedzialem zanim zaczalem grac w Unity. Ciekawe, czy w Rogue bedzie z tego misja.

https://www.youtube.com/watch?v=tNyl-1WX-Jo

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie bedzie a jest epilog :P

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Tak, wiem, mam już sporo tych kawałków Nostradamusa. Co ciekawe pancerz zabójcy Jakuba wygląda identycznie jak ten Altaira, jedynie ze zmienioną kolorystyką - co pewnie spowodowane tym, że żyli w podobnych czasach - polecam wejść w menu ekwipunku, stroje i przelaczać Altair - Thomas - Altair - Thomas.
Poszli na łatwiznę i po prostu zrobili retex. Tak jak 90% modów do gothiczka. Akurat mi sie ten retex podoba bo jednak Zbroje w grze mi sie nie podobają i trzeba jakieś companion appky do zdobycia i huj wie jakie kooperatywne misje. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Juzz nie trzeba :P poszli po rozum do głowy i dziś pojawił się patch numer 5 który zdjął wymóg z AC companion i AC initates wszystko jest dostępne :P
A czy jest tak na serio to nie wiem bo nawet w darmowe dlc nie grałem niema chuja nic mnie nie zmusi do powrotu do tego szitu :P

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Juzz nie trzeba poszli po rozum do głowy i dziś pojawił się patch numer 5 który zdjął wymóg z AC companion i AC initates wszystko jest dostępne
A czy jest tak na serio to nie wiem bo nawet w darmowe dlc nie grałem niema chuja nic mnie nie zmusi do powrotu do tego szitu
Z AC Initiaties nie zdjeli wymogów, ale to w sumie nie problem (choć nadal nie wiem o co  tam chodzi). Dalej mam zablokowane stroje i pod nimi napis "Graj w Assassin's Creed Initiaties". O ile to nie jest problemem bo to tylko w przegladarce, o tyle ten caly Companion App było nie wiadomo czym. Na telefon tego nie zainstalujesz, bo za mały wyswietlacz plus do tego malo miejsca, a tableta specjalnie dla tego kupowac nie bede.

A teraz niech mi ktos wytlumaczy jak grac w to AC Initiaties aby pozdobywac stroje. Wchodze to tylko mam o swoim stylu walki, profilach, avki do wybrania, jakies odznaki, umiejetnosci itd.

KOMPUTER:
Spoiler

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z Unity ktorego wczesniej nie mialem. Z racji zblizajacego sie Syndykatu postanowilem wrocic po pol rocznej chyba przerwie i dograć do końca Unity. Tutaj zaczyna sie problem, bo Arno nie chce wbiegać na niektore przeszkody, na KTORE NA PEWNO SIE DA, bo przed tą przerwą wbiegał. Zresztą, on nie chce wbiegac na przeszkody ktore stoją FABULARNIE (misja, gdzie jest wytyczona trasa ktora mam przebiec a nie moge, bo Arno zatrzymuje sie przed przeszkodą i stoi) co uniemozliwia mi plynne bycie assassynem. Ktos ma jakie pomysly?

Poki co probuje reinstal, zobaczymy.

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mam problem z Unity ktorego wczesniej nie mialem. Z racji zblizajacego sie Syndykatu postanowilem wrocic po pol rocznej chyba przerwie i dograć do końca Unity. Tutaj zaczyna sie problem, bo Arno nie chce wbiegać na niektore przeszkody, na KTORE NA PEWNO SIE DA, bo przed tą przerwą wbiegał. Zresztą, on nie chce wbiegac na przeszkody ktore stoją FABULARNIE (misja, gdzie jest wytyczona trasa ktora mam przebiec a nie moge, bo Arno zatrzymuje sie przed przeszkodą i stoi) co uniemozliwia mi plynne bycie assassynem. Ktos ma jakie pomysly?

Poki co probuje reinstal, zobaczymy.

Proponuję nie tracić czasu na ukończenie tego. Przeszedłem od początku do końca od kolegi pożyczone i fabuła oraz główna rozgrywka tak nudna, że ACIII jest przy tym... o wiele wiele lepsze. Syndykat to DOKŁADNIE to samo już nawet kanały z Unity są tutaj dodane (skopiowali po prostu ten sam model ich) przez co to trochę jest kpiną.

PS. Następna będzie Hiszpania. Gdzieś tam były plotki (a jak w przypadku każdej części co roku zwykle się sprawdzają). Krótko mówiąc: Znowu gówno.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tak dobrej czesci fabularnie co AC 2 to chyba juz nigdy nie bedzie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Proponuję nie tracić czasu na ukończenie tego. Przeszedłem od początku do końca od kolegi pożyczone i fabuła oraz główna rozgrywka tak nudna, że ACIII jest przy tym... o wiele wiele lepsze. Syndykat to DOKŁADNIE to samo już nawet kanały z Unity są tutaj dodane (skopiowali po prostu ten sam model ich) przez co to trochę jest kpiną.

PS. Następna będzie Hiszpania. Gdzieś tam były plotki (a jak w przypadku każdej części co roku zwykle się sprawdzają). Krótko mówiąc: Znowu gówno.

Dziekuje za propozycje, olewam.

Tak dobrej czesci fabularnie co AC 2 to chyba juz nigdy nie bedzie.
I nudnego jak flaki z olejem bohatera Ezio oby juz nigdy nie bylo :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zdefiniuj, czemu Ezio jest niby nudny dla ciebie o_O

Moze ci sie tak wydaje, bo 3 czesci o nim byly i masz go dosc.

Zreszta ja pisalem o fabule, czyli watku glownym, bohater to inna sprawa. Gralem we wszystkie AC do 3, i tylko 2 trzymala mnie tak, ze oderwac od gry sie nie moglem, w bf nie wiem jak wypada.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Black Flag ma bardzo fajną fabule, wedlug mnie lepsza niz poprzednie, za to mniej zabójcy, wiecej walki niz poprzednio, ale zrownowazone.

Potem jest Rogue - zajebisty, kozacki.

Unity - słaby średniak, ale warto przejść.

A czemu Ezia nie lubie? Bo jest bezplciowy, nie ma charakteru, nie jest skierowany w zadna strone, nie ma nic ciekawego do powiedzenia i przez 3/4 gry czulem sie, jakbym grał jakimś kastratem, dopiero w Revelations troche sie ruszyl.

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
A czemu Ezia nie lubie? Bo jest bezplciowy, nie ma charakteru, nie jest skierowany w zadna strone, nie ma nic ciekawego do powiedzenia i przez 3/4 gry czulem sie, jakbym grał jakimś kastratem, dopiero w Revelations troche sie ruszyl.

To ty chyba mówisz o Unity, ponieważ tam był bohater z takim charakterem.

@Mac Dun fabuła w Asasynie nigdy nie była ich mocną stroną. ACII to po prostu dołączenie do bractwa + zemsta, unity to o wiele słabsza podróbka, potem jest trochę podobnie. ACIII to też w sumie to samo i tak dalej. ŻADNA część z serii AC nie ma sensownej fabuły chociaż w II/Black Flag lub Revelations gra się w miarę okej poza paroma szkopułami.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 18:05A czemu Ezia nie lubie? Bo jest bezplciowy, nie ma charakteru, nie jest skierowany w zadna strone, nie ma nic ciekawego do powiedzenia i przez 3/4 gry czulem sie, jakbym grał jakimś kastratem, dopiero w Revelations troche sie ruszyl.
To ty chyba mówisz o Unity, ponieważ tam był bohater z takim charakterem.
Dlatego jest sredniak. Fabula jest powiedzmy na +. Nie rewelacyjna, ale znośna. Ale bohater podobnie jak w 2 i Brotherhood - chujowy. Choć Arno przynajmniej umie pokazac charakter i powiedzieć pare slow.

KOMPUTER:
Spoiler

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Takie pyt do Was. Czy Unity poszedłby mi na minimalnych chociaż?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Odpal, sprawdz. Czasami jest tak, ze pojdzie na slabszych dobrze. Sprawdz.

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Premiera AC Syndycate już jest. Widzę że wielkie zainteresowanie tą serią jest teraz :lol2:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Premiera AC Syndycate już jest. Widzę że wielkie zainteresowanie tą serią jest teraz :lol2:

A ja widzę, że podałeś info prawie sprzed miesiąca. Gra jest co raz chujowsza (unity to syf pod prawie każdym względem), więc po co o tym pisać. Mogliby zrobić PoP w klimacie Piasków Czasu/Duszy Wojownika z technologią jaką mogą zrobić (tylko nie tak jak Zapomniane Piaski gdzie wyszła chujnia).

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry