"---z potworami to jest wlasnie taki blad ze np pokonam szkieleta a on zanim padnie to odda mimo ze juz jest zabity"
Błąd silnika.
"---chodzi mi żeby wytrychy się łamały bo własnie mi sie nie łamią(napisałem to w nawiasie)"
kiedy odpisywałem Twojego dopisku jeszcze nie było...
"-- z oczkiem wodnym to taki bonus. Prosze ciebie chcesz realia to wyjdz z domu.....( w koncu jest tam tak wysoko ze takie trafienie do oczka było by fajnym bonusem)"
Czyli mamy zrobić, żeby Gothic był nierealistyczny tylko dlatego, że Ty tak chcesz? I widzę jak tam jest wysoko. Normalny człowiek by tego nie przeżył Bosh...
"---nie moge wyzucac kluczy bo po ich opisach czasem nie wiadomo co jest od czego i czy juz zostalo uzyte... (ty na pewno wiesz pro graczu a ja noob nie wiem...)"
To nie rzucaj głupimi pomysłami 
"---nie bede zmniejszal widocznposci skoro nigdzie indziej nie musze a nie chce miec mgly pare krokow od siebie..."
To miej ściny i tutaj nie narzekaj. 180% jest jak najbardziej w porządku.
"---tak koleszko bedzie dawalo wiecej hp pod koniec gry i to nie musi byc ze mieso ma dawac 15% bo moze dawac 3-4% to mozna dostosowac"
1) Nie mów tak do mnie.
2) Tutaj przyznam Ci rację.
masz problem ze gulasz dawal by wiecej hp niz mikstura?
Tak.
w realnym życiu też pijesz mikstury czy jesz zeby odzyskac siły?(w gothic nie potrzeba potow na hp a jedynie na mane(ale to jest tylko moja opinia)
W realnym życiu nie ma czegoś takiego alchemia, a ona w fikcyjnym świecie takim jakim jest Gothic pozwala na tworzenie mikstur leczących rany.
Akurat w realnym życiu je się, by odzyskiwać siłę i energię, ale taki imbecyl jak Ty (sądząc po Twoich zaczepkach, piśmie itp. mogę łatwo dojść do takiego wniosku) nie zrozumie tego.
Alchemia – przednaukowa praktyka łącząca elementy zawarte obecnie w chemii, fizyce, sztuce, semiotyce, psychologii, parapsychologii, metalurgii, medycynie, astrologii, mistycyzmie i religii. Wspólnym celem alchemików było odkrycie metody transmutacji ołowiu w złoto (kamień filozoficzny), lekarstwa na wszelkie choroby. Alchemię można uważać za bezpośredniego przodka współczesnej chemii.
Rzeczywiscie w realnym życiu nie istnieje takie cos jak alchemia...
Sądząc po twoich 800 postach i 70 propsach ty również nie niesiesz treści merytorycznej ze sobą.
To że uważam że mikstura lecząca nie powinna być w gothic to moja opinia i wspomniałem o tym, ale taki imbecyl jak ty widocznie nie umie czytac ze zrozumieniem...
jak najbardziej mi pasuje po prostu nie odpisuj na moje posty,a ja zrobię tak samo..
To że znajdujesz się na forum poswieconym tej grze nie oznacza że jesteś wyjątkowy i bedziesz się ustawiać kto wiecej wie