Szczerze mówiąc to na to pytanie może Taliasan odpowiedzieć.
Ja nie mam w zapisach żadnych z tych broni przynajmniej na aktualnej wersji rozgrywki Myśliwym.
Młodszego Brata nie mam bo zapomniałem zrobić to COŚ.
Ognistego nie znalazłem nigdy, choć ponoć jest.
Wrócę nieco do specyfiki rozgrywki.
W I i II rozdziale gra się naprawdę ciężko. Początek jest bardzo trudny a wbicie 5 leveli czyli
2 lvl -700 (plan 1000)
3lvl - 1750
4lvl - 3400
5lvl - 5700
jest trudne.Po prostu trudne i tyle.
Można tu dostać min 32 PN max 48 w praktyce srednio 36 PN
a wszystko kosztuje jak 1:2 - czyli wychodzi z tego ok18 punktów siły lub zręczności.
Pieniędzy brak chroniczny , bo wszystko jest drogie a nasze towary są za grosze, przeważnie po 1 czy 2-3 szt złota.
Mam taki zapis myśliwego na 5lvl który ma 225 sztuk złota, nędzny krótki łuk i spodnie Xardasa a w ekwipunku drobiazgi i nieco niezbędnych przedmiotów.
proste potworki są silne a o bandytach nie wspomnę bo biorą na jeden strzał z łuku czy kuszy a strzelać umieją.
Draki w mieście kończą sie zbieraniem Beziego z ziemi bez broni i kasy...wystarczy wspomnieć próbę questowej bójki z Bromorem.
Kupcy miło cię witają ale nie stać cię na zakup co lepszych rzeczy, zresztą i tak ich się nie uzyje bez odpowiedniego poziomu zręczności czy siły.
itd itd
dalej ejst już łatwiej , w końcu się tego chłopaka naszego jakoś rozbuja ale nie na tyle zeby umiał wszystko w III rozdziale. Na 30 lvl mam 155 siły i dobry miecz oraz najlepsza kuszę Kara Śmierci, którą zresztą tzreba było zrobić samemu za ciężkie złoto i PN ale np z magii krag nadal 0 a i o alchemii nie wspomnę.
Niby lżej , bo tłumu orków jak w Returning 1.0 nie ma. co z tego jednak skoro Poszukiwacze nie wdają się w zbędne dyskusje filozoficzne tylko od razu używają Deszcz Ognia i poprawiają na dokładkę Gromem.
ale jakoś to tam do przodu idzie...
Jeszcze raz podkreślam, że Global jest nastawiony na fabułę , na pewne zagadki i posuwanie akcji do przodu - fani expa dla expa za wiele tu dla siebie po Returning w róznych wersjach nie znajdą.
Co do ciekawych broni jest też szpada i łuk Diego. Bronie osobiste i unikatowe...
Żli ludzie pobija Diego i zabiorą mu to. Tylko że w obu przypadkach potrzeba 200 zręczności a to już pewnie będzie 40-45 level. ;D