[G½] SystemPack 325672 314

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 1.09.2013 roku

Wyświetleń 325672

Odpowiedzi 314

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
But its normal for Gothic 1.
 

MaGoth

MaGoth

Użytkownicy
WoG.ru Admin
posty129
Propsy205
  • Użytkownicy
  • WoG.ru Admin
Today I have installed the sp on my gothic 1, and on the start of the new game it geaves me this kind of errors
This error does not SystemPack.

MfG MaGoth,
 
|: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|



|: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|

Дитетка ночи... погибель миров... светильник Теней... сокроет света покров... (Песнь MaGoth'a)

-=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
If I remember correctly they are showing up when game is ran in dev mode (e.g. with use of "-DEVMODE" switch).
They inform about problems that are always present in the game - but normal circumstances, are simply ignored.

Joshin

Joshin

Użytkownicy
posty55
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak mozna ten devmode wylaczyc?
 

Joshin

Joshin

Użytkownicy
posty55
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jakby co to ten problem spowodowany jest przez player kita. Te bledy wyskakuja tylko jezeli odpalamy gre przez plik gothic_starter_mod.exe, jezeli odpalimy ja przez gothic_starter, wtedy nie ma juz zadncyh problemow. Tylko w ten sposob tracimy mozliwosc zmiany funkcji w launcherze :)
 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

[G½] SystemPack
#65 2015-05-15, 13:50(Ostatnia zmiana: 2015-05-15, 14:25)
Czemu nie mogę ustawić 1400 rozdzielczości w opcjach gry? Pomoże ktoś?  W gothic.ini już zmieniłem, ale nie ogarniam czemu w grze nie mogę  -_-
 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2476
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytuj
Czemu nie mogę ustawić 1400 rozdzielczości w opcjach gry? Pomoże ktoś?  W gothic.ini już zmieniłem, ale nie ogarniam czemu w grze nie mogę 
Masz moze zainstalowany GDX11?
 
http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

gothic1210
  • Gość
To nie ma nic do rzeczy? Jesteś pewien, że twój monitor/GPU obsługują tę rozdzielczość? 
 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No tak, mam ustawioną rozdzielczość 1400, a w grze mogłem max 1300. W sumie i tak ręcznie wpisałem rozdzielczość już, ale nie ogarniam tego  :F

Jeszcze fps patch instalowałem, dx11 żadnego nie miałem  :hmmm:
 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2476
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytuj
To nie ma nic do rzeczy? Jesteś pewien, że twój monitor/GPU obsługują tę rozdzielczość? 
Otóż ma do rzeczy, bo jeśli ma DX11 to tylko w menu moda sie da ustawić rozdzielczosc, ani w .ini ani w ustawieniach gry sie nie da tego zmienic. Ale skoro nie ma, to wina lezy gdzie indziej.
 
http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)

Glaca

[G½] SystemPack
#70 2015-06-16, 15:58(Ostatnia zmiana: 2015-06-16, 18:51)
 Do u release SystemPack for Dark Mysteries?   Never mind. Prob fixed.
 
PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3404
ProfesjaNierób
  • Moderator
A po jaką cholerę system pack do Mrocznych Tajemnic?
 
Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Co chwile wywala. Po przemianie w Topielca przykładowo.
 
PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3404
ProfesjaNierób
  • Moderator
A mnie nie. Peszek.
 
Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Przecież zwykły System Pack i w Mrocznych Tajemnicach zadziała.
 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6458
Propsy3033
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Błagam Cię, weź zedytuj posta i nie odznaczaj MaGotha, bo wstydu narobisz pajacu :facepalm:
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu



Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)

Glaca

[G½] SystemPack
#76 2015-06-16, 18:40(Ostatnia zmiana: 2015-06-16, 18:56)
Przecież zwykły System Pack i w Mrocznych Tajemnicach zadziała.

Dziwne, mi nadal wywala po SP. ;/

Edit: Reinstall SP pomógł. Już nie wywala.

Edit2: Jednak naprawiło wywalanie. Przy przemianie w Topielca wywala ;/.
 
PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jak zainstalowałeś tego SP to nową grę w MT włącz.  :pokerface:
 

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3404
ProfesjaNierób
  • Moderator
Jak zainstalowałeś tego SP to nową grę w MT włącz.  :pokerface:
Nie musi tego robić. Silnik funkcjonuje tak samo niezależnie od zapisu.
 
Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

MaGoth

MaGoth

Użytkownicy
WoG.ru Admin
posty129
Propsy205
  • Użytkownicy
  • WoG.ru Admin
Dziwne, mi nadal wywala po SP. ;/
This is not surprising.
Mod "Dark secrets" to do with the violation of all possible rules of creating mods. Problems of the modification.


MfG MaGoth,
 
|: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|



|: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|

Дитетка ночи... погибель миров... светильник Теней... сокроет света покров... (Песнь MaGoth'a)

-=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry