Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1582495 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1582495

Odpowiedzi 3149

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W patchu wciąż są nielekkie błędziory. Więc wstrzymuje premiere do przyszłego stuleca. Przykro mi.
Po co wy się za to bierzecie ?
Po to aby potem ciągle zwodzić ludzi ?
Gdyby Tizgar nie udostępnił swojej wersji pewnie w ogóle byś nie zaczął prac , ale to już wasza sprawa.
Na patcha już nie czekam retrurna przeszedłem dwa razy , ale śledzenie tego tematu jest naprawdę zabawne  :D :D
Więc powodzenia w dalszym zwodzeniu ludzi !!!
Ps:Nie potrzebowaliście testerów ponieważ wszystko zostało sprawdzone , więc skąd te  bugi?
To wasza wina , że nie zatrudniliście więcej testerów , czy testera ?
podejrzewam że niestety wasza , jeden tester to za mało. Gdybyście zatrudnili trzech testerów szybko by wszystko posprawdzali i by było wspaniale potem poprawi instalator i gotowe ,ale zawsze jest jakieś ale .......

Nie zrozumcie mnie źle , nie mam zamiaru was oczerniać ani wytykać wam błędów ,ale staram się wam pomóc.
Krytyka zawsze pomaga  ^^

Jak nie potraficie to się za to nie bierzcie.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jezus, wracaj za kamienia. Bo coś nie nadążasz. 
A wracając do normalnych ludzi, jeśli wrócę ze studniówki to wrzucę patcha. Bo w sumie już jest wszystko gotowe.

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wracając do normalnych ludzi, jeśli wrócę ze studniówki to wrzucę patcha. Bo w sumie już jest wszystko gotowe.
i cycuś pizdeczka delikatesik elegancja francja

winke125125

winke125125

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Bo w sumie już jest wszystko gotowe". :D Ale poczekacie sobie jeszcze z miesiąc. :D 

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
po studniówce czyli jakies 2-3 tyg ;) a tak btw jak wszystko jest gotowe tu wrzuc dzisiaj patcha

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
OMG Pierdolisz się w tancu jak mały Kazio wydaj patcha i będzie święty spokój a nie w huja palicie :facepalm:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MacDun widze też ma problemy z czytaniem sarkazmu ;]

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Trochę z tą redukcją doświadczenia za potwory na rzeźniku to przesada.... Po długiej klepce z jaszczurem, zaraz po wyjściu od Xsardasa tylko 12 exp,  Odbiera to chęci do walki z jakimikolwiek potworami... Już się boję ile dostajemy za silniejsze potwory...
Jest jeszcze problemik jeden, nie da rady pograć więcej niż parę minut, gra non-stop się zawiesza, poprzez ciągłe doczytywanie się tekstur (np. podczas rozmów co zmianę ujęcia albo po prostu przez obracanie się postacią, gra od nowa doczytuje tekstury i bardzo, bardzo ale to bardzo często jakaś tekstura się nie doczyta i BAH, model koloru brązowego, czarnego lub szarego i gra się zawiesza...) Nie wiem, nigdy takiej sytuacji nie miałem żeby co sesje gra się wieszała. Nie da rady pograć dłużej niż 5 minut przy jednej sesji (czasami wiesza się po paru sekundach gry), jest to strasznie niekomfortowe... Miał ktoś podobny problem? jakieś porady? Dzięki

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Trochę z tą redukcją doświadczenia za potwory na rzeźniku to przesada.... Po długiej klepce z jaszczurem, zaraz po wyjściu od Xsardasa tylko 12 exp,  Odbiera to chęci do walki z jakimikolwiek potworami... Już się boję ile dostajemy za silniejsze potwory...
Jest jeszcze problemik jeden, nie da rady pograć więcej niż parę minut, gra non-stop się zawiesza, poprzez ciągłe doczytywanie się tekstur (np. podczas rozmów co zmianę ujęcia albo po prostu przez obracanie się postacią, gra od nowa doczytuje tekstury i bardzo, bardzo ale to bardzo często jakaś tekstura się nie doczyta i BAH, model koloru brązowego, czarnego lub szarego i gra się zawiesza...) Nie wiem, nigdy takiej sytuacji nie miałem żeby co sesje gra się wieszała. Nie da rady pograć dłużej niż 5 minut przy jednej sesji (czasami wiesza się po paru sekundach gry), jest to strasznie niekomfortowe... Miał ktoś podobny problem? jakieś porady? Dzięki
Za jaszczura 12 exp? 10 razy mniej niż w nocy kruka? Imo unplayable.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
No niby nikt nie zmusza grać na rzeźniku, ale zwiększanie poziomu trudności w ten sposób to zwykła kpina haha

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
,,wracaj za kamienia''
jebnij się w czoło
Rozumiem że internet źle przenosi sarkazm ale bez przesady .
Do pana Macdun-a brakuje mi już słów , skąd się biorą tacy idioci ;)
A wracając do patcha
Vantrue gówno potrafi i nie da rady go zrobić w ciągu 2 tygodni , a zrobienie instalatora to dla niego coś nieosiągalnego :)
 ^^ ^^ ^^ ^^

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Usunęliście moze regeneracje zdrowia na poziomie łatwym i bardzo łatwym? A i czy usunęliście tez uciekanie zwierząt wtedy kiedy bezi miał wysoki poziom? Wiem, ze mógłbym tego chaneloga szukać ale nie chce mi sie przeglądać ten spam.

@down Ogarnij sie inteligencie - grzecznie sie spytałem to po chuj ten facepalm? Facepalmowac mozna patrząc na Twoje nic nie wnoszące posty...

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Usunęliście moze regeneracje zdrowia na poziomie łatwym i bardzo łatwym? A i czy usunęliście tez uciekanie zwierząt wtedy kiedy bezi miał wysoki poziom? Wiem, ze mógłbym tego chaneloga szukać ale nie chce mi sie przeglądać ten spam.
:facepalm:
Bym ci odpowiedział na twoje pytania , ale ,,nie chce mi sie''

Up:Uważaj bo ci żyłka pęknie.Mogłeś grzecznie ,,użyć opcji szukaj'' ^^ ^^

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
JesusJediMater licz się ze slowami                   
Ojjj rozumiem że jak nie będę ,,liczył'' zostanę zniszczony przez ciebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czemu dalej mam 10 % mimo, że otrzymałem je 23.11.2013?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ja nie rozumiem jak można tak bardzo przeżywać, że nie ma jeszcze jakiegoś patcha. Ktoś to robi w wolnym czasie, za darmo i żadne terminy nie obowiązują. Ludzie nie umiecie się zająć czymś innym w oczekiwaniu na patcha i nie wkurwiać twórców? To raczej niczego nie przyspieszy. 

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry