Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1588171 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1588171

Odpowiedzi 3149

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Jak to kurna patcha nie ma,  jak przecie już jest?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Ale to jest takie zabawne ^^

No, zabawne to by było, gdyby ktoś z nas się spinał.

patrxow

patrxow

Użytkownicy
posty45
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ten patch 1.3 zmienić plik Rebalance_2.1_patch_1.2 czy Rebalance_patch_1.2?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Patch jest wiec dajcie spokój Ventowi niech idzie sobie balować, ( ostatni raz powtarzam wersja z instalka nie dodaje nic nowego wszystko to to samo co ja dałem + kosmetyczne zmiany )  to ze się wkradły drobne błędu to jakoś nie jest szczególnie uciążliwe, jak ma sie save przed gatka pierwsza z pyrokarem niema problem ( jak sie niema to sry ale nie będziemy nikogo uczyc ze nie gra sie w gry rpg na 1 save slocie )
I skonczyc z pytaniem co się zmieniło kurwa Thompson dął loga który odpowiada na wasze pytanie i nie dostaniecie na nie odpowiedzi niezalenie od tego ile razy jeszcze oto zapytac na pytanie na ktore odpowiedz jest w logu nie udzielamy odpowiedzi cafnac sie o kilka stron i przeczytac :P

@Lukiz
Tego w logu akurat nie ma przynajmniej części pytania, na BŁ dalej regen jest na, Ł juz go niema
@Wyzysk
Graj i o nic się nie boj raczej żadnego błędu nie napotkasz
@ do wszystkich
Wymagania na MO to 40 inta i 100 many wiec dopiero jak to spełniie gadacie z pyrkiem
To samo może byc u Straznika miejskiego który tez dostał wymóg 40 siła lub zręczność tez gadać gdy spełniacie jeden z tych warunków
W wersji z instalka tego błedu nie bedzie ale mozna sobie z nim poradzic ofc wiekszosc wie ze save sloty sluza do zapelnienai wiec moga sie cofnąć ewentualnie kodem cofnac czas :P

Wersja z instalka nie poprawi waszych problemow z rozdzielczością ani tego ze komuś sie gra wiesza co 5 minut bo to  nie jest wina patcha to jest problem ktory lezy u was :P Patch to same skrypty wiec zen światów tekstury modele itp nic nie było ruszane :P

Rzeźnik jest taki jeśli dla kogoś to uciążliwe to możecie sobie zmienić poziom trudność on jest dla weteranów perfekcjonistów którzy graja już na pamięć i perfekcyjnie mają opanowane walkę rozdawanie pn i dokładnie od 1 lvl wiedza jak postać będzie wyglądać na 40 bo taki się osiągnie na nowym rzeźniku bo za walki jest 10% expa ale za questy nadal 100% jak na każdym innym :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Tizgar wygląda na to, że rzeźnik jest tylko dla ciebie :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak mi się diablo znudzi a to jest mało prawdopodobne to sam se na rzeźniku pogram pewnie nekromanta :P
Jak uważasz siebie za słabszego gracza to masz 6 poziomów któryś da ci odpowiednia frajde każdy na 1 z 6 się dopasuje tak żeby było mu wygodnie czy gdzies jest przymus musisz grac na rzeźniku bo inaczej cie kibole zabija :P ?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ja się uważam za total mistrza Gothica, no ale 10% expa za potwory, pułapki oraz ograniczenie snu sprawiłyby, że gra nie byłaby dla mnie przyjemnością.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja gram na trudnym i nie wyobrażam sobie gry choćby odrobinkę bardziej prz3jebana. Szacuneczek.

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Po pierwsze , dzięki twórcom patcha ! Mega robota dla całej społeczności gothica . Pewnie zaraz będę ,,zjedzony" przez mega mega weteranów za poziom trudności ale trudno . Gram w returninga pierwszy raz ,,na poważenie" na poziomie b.łatwym , bo chcę aby gra była dla mnie przyjemnością (mam także inne priorytety) + poznać całego returna , czy mógłby mi ktoś napisać kilka porad dla łucznika , oraz co jest najważniejsze w returnie bo wiem np. że trzeba zachowywać serafisy i zbierać jagody żeby potem zrobić miksturki i czy na poziomie b.łatwym przejdę sobie gothica normalnie po swojemu bo wyżej czytałem, że na rzeźniku trzeba mieć wszystko zaplanowane od początku . Z góry dzięki wszystkim za odpowiedź i jeszcze raz dziękuje za patcha !

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja się uważam za total mistrza Gothica, no ale 10% expa za potwory, pułapki oraz ograniczenie snu sprawiłyby, że gra nie byłaby dla mnie przyjemnością.

Zmniejszenie expa za potworki spowoduje zmniejszenie się levelu maksymalnego jak również szybkości zdobywania leveli, co wymusi na graczu większą ostrożność w rozdawaniu punktów w poszczególne umiejętności. Kto grał w SnC wie o co chodzi, było tam podobnie z tą różnicą, że zwiększono ilość doświadczenia potrzebną na zdobycie leveli.

Ktoś gra w 1.3 ? Ciekawią mnie kostury nekromanty i maga wody, unieruchamianie i zamrażanie brzmi jak dla mnie OP. Ktoś wie ilu procentowa szansa jest na wystąpienie takiego efektu ? Mam nadzieję, że broń jednoręczna nie powoduje "stun locka"

PS: Czy jest szansa na pojawienie się wersji polskiej SnC MP 2.0, lub wrzucenie tłumaczenia z wersji SnC 1.1 PL do tej ?

Post połączony: 2015-02-07, 19:23
Po pierwsze , dzięki twórcom patcha ! Mega robota dla całej społeczności gothica ... Z góry dzięki wszystkim za odpowiedź i jeszcze raz dziękuje za patcha !

Na tym poziomie trudności nie powinieneś mieć raczej kłopotów. Po prostu graj sobie swoim "tempem" i powoli poznawaj możliwości jakie otwiera przed Tobą ta modyfikacja. Sprawdz pierwszą strone tego postu i przeczytaj "8. Changeloge - Patch PL" żeby wiedzieć co nieco o zmianach. Ogólnie wszystko się chomikuje ^^ Nawet jedzenie i alkohol daje bonusy do statystyk.

---Gothic 2 Returning---

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
5% -10% szansy jest na pojawienie się magicznego efektu 

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Właśnie , przeglądnę cały changeloge, dzięki za przypomnienie bo miałem się pytać gdzie mogę dostać go do patcha 1.3 :)

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
5% -10% szansy jest na pojawienie się magicznego efektu

3%, 5 dla ulepszonych.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hm nie wiem czy to bląd ale na najlżejszym poziomie ( nie wiem jak na innych) Krwiopijca nie zadaje mi dodatkowych obrażeń od trucizny.
A już ich trochę natluklem. Jeżeli tak ma być to po co mikstura odtrutki?

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sorki Tizgar nie doczytalem.

A i znalazelm maly bląd w dialogu podczas rozmowy z Cavalorna. Dialog jest przesunięty.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Jakby co, to changelog znajduje się na 66 stronie i 1.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Gram sobie łucznikiem i mam problem . Czemu jak walczę np. z Moe który pilnuje knajpy to zamiast go ,,oszołomić" od razu zabijam i wszyscy krzyczą morderca ? To samo mam z np. Valentino

PS.oczywiście walczę mieczem , nie strzelam do nich z łuku :hmmm:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu