Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1580910 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1580910

Odpowiedzi 3149

Oakbeem

Oakbeem

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i kolejny problem rodem z piekła mianowicie gra po ustawieniu 1366x768 w Gothic.ini wygląda jakbym grał w oknie   głównie lewa i górna strona ekranu jest zasłonięta przez ramkę, ale szczególnie irytujące jest to, że górna ramka zasłania mi pasek punktów życia przeciwnika przez, co nie wiem czy podczas walki dam sobie rade, bo nwm na ile mnie stać w walce ;) Jakieś pomysły?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ustaw na maksymalną rozdzielczosc mi to pomoglo gdyz mialem podobnie

coranq

coranq

Użytkownicy
posty34
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ustaw na maksymalna rozdzielczość a jesli dalej bedziesz mial co pucinane bedziesz musial grac w oknie czyli dajesz w grze B wpisujesz marvin naciskasz F3 nastepnie znowu B i 42 dzieki ktoremu wylaczysz kody i mozna grac i masz przy okazji 100 fps

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Dobra, wszystko już przygotowane. Formalności załatwione. Teraz tylko skleić instalkę i wrzucić.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Moje szablony instalek poszły w pizdu, wszystko trzeba od nowa układać.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Moje szablony instalek poszły w pizdu, wszystko trzeba od nowa układać.

To Gita   :bows: troch po wkurwiasz ludzi  :joy: a gdzie jest link do downlod
 LOL

beelaente

beelaente

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Więc na patchu 1.3, posiadam nie lada problem..  Po kolei:

Nie mogę zostać magiem ognia, choć już jestem nowicjuszem.

- Wypełniłem próbę ognia, zebrałem ornamenty dla magów wody, zrobiłem quest z kamieniami teleportacyjnymi, także rozpracowałem handlarza bronią, posiadam 64 many. Stoję w kropce, czy ktokolwiek zna powód ?

Pyrokar co mówi? W ogóle masz opcję dialogową u niego?

Oczywiście, że miałem opcję, ale odpowiedział mi, iż nie jestem gotowy, teraz posiadając wymagane punkty inteligencji jak i many, niestety, nie mam z nim żadnej kwestii dialogowej, dosłownie nic.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

- Wypełniłem próbę ognia, zebrałem ornamenty dla magów wody, zrobiłem quest z kamieniami teleportacyjnymi, także rozpracowałem handlarza bronią, posiadam 64 many. Stoję w kropce, czy ktokolwiek zna powód ?

Oczywiście, że miałem opcję, ale odpowiedział mi, iż nie jestem gotowy, teraz posiadając wymagane punkty inteligencji jak i many, niestety, nie mam z nim żadnej kwestii dialogowej, dosłownie nic.

Mój błąd - faktycznie opcja się nie pojawia ponownie.

EDIT// Jak dobrze rozumiem, wbiłeś 40int oraz 100mana, ale opcji nie ma?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

beelaente

beelaente

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dokładnie, posiadam 100 many, bez żadnej biżuterii, wbiłem z bonusów i punktów nauki, także mam 40 inta, a opcji dialogowej żadnej nie posiadam, jak już raz zagadałem do Pyrokara.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

Dokładnie, posiadam 100 many, bez żadnej biżuterii, wbiłem z bonusów i punktów nauki, także mam 40 inta, a opcji dialogowej żadnej nie posiadam, jak już raz zagadałem do Pyrokara.

Tak - dopatrzyłem się błędu. Ventrue dostał poprawione skrypty.

Bonk

Bonk

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja się na robieniu instalki nie znam, strzelam ze to zajmuje 15 minut pytajcie się Ventrue ile zajmuje zrobienie instalki, ja serio nie wiem.

1. Macie się uspokoić
2. http://przeklej.org/file/XSxrVi/aaa.rar
3. Opis instalacji która jest debilnie łatwa, znajduje się linijkę niżej.

Kłamałem bo 2.
A takiego wała bo 3.
Trzeba mieć returna w wersji 1.2 PL, pobieracie plika wchodzicie do folderu modvdf i sprawdzacie jaka ma nazwę plik od patcha 1.2 powinno być Returning rebalance 1.2pl czy coś takiego, następnie Zamienic nazwę pobranego pliku na taka jak ma plik w foldku modvdf od 1.2 i podmieniać i gotowe.
Jak sprawdzić czy na bank macie 1.3 odpalcie se poziom banalny u xardupska to się od razu skapniecie czy to jest 1.3 ( ja na to dostałem zgodę żeby nie było  ahn zaświadczy )
Jak komuś nie będzie działać to trudno, czekać na instalkę bo mieliśmy takowy przypadek ze to jednej osobie na testach nie chciało działać, reszcie działało

Ta wersja która będzie w instalce rożni się tym ze my jesteśmy w autorach czyli +150 do lansu oraz ten tekst z poziom banalnego u xardupska jest zmieniony chyba, no i pewnie tam jakieś tekstury skoro vent o tym wspomniał, nie mniej przejście z tej wersji na ta z instalka jak się już pojawi nie będzie wymagało nowej gry itp

OFC PATCH 1.3 w jakiejkolwiek formie wymaga nowej gry nie kombinować nic z save z 1.2 i 1.1 itp za skutaki takich kombinacji nie odpowiadamy

4. Solucja do 1.3 jest kilka stron wcześniej grunt to nowa gra sprawdzać każdego kupca co rozdział i myśleć w co się pn ląduje
5. Nie mam pewność czy da się ukończyć grę na rzeźniku powaga
6. Z ostatniej chwili jak będzie 30 propsów to vent zrobi szybko instalke :P

plosem

beelaente

beelaente

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tak - dopatrzyłem się błędu. Ventrue dostał poprawione skrypty.

Więc czas zacząć grę od początku... Kilka godzin poszło w nicość, cóż, mam rozumieć, że po wykonaniu próby ognia, lepiej nie zagadywać do Pyrokara, iż jestem gotowy ku wstąpieniu w poczet magów, tylko wbić 100 many i 40 inta, a kwestia dialogowa dopiero wtedy ruszy dalej ?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Moje niedopatrzenie to było - opcja nie pojawi się już drugi raz. Więc w tej wersji lepiej zagadać do Pyrokara gdy już spełniamy wymagania.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
W patchu wciąż są nielekkie błędziory. Więc wstrzymuje premiere do przyszłego stuleca. Przykro mi.

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Błędy czy nie ja tam gram łucznikiem i jest git :) Najwyżej dojde do błędu gdzie nie dam rady przejść bo błędy... trudno ! Przynajmniej ogarne co i jak z łucznikiem :)

0 użytkowników
Do góry