Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1588070 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1588070

Odpowiedzi 3149

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy

Choinek

Choinek

Użytkownicy
posty4
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, jestem upośledzony, wskażcie mi proszę link do patcha 1.3 >.<

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja nie rozumiem jak można tak bardzo przeżywać, że nie ma jeszcze jakiegoś patcha. Ktoś to robi w wolnym czasie, za darmo i żadne terminy nie obowiązują. Ludzie nie umiecie się zająć czymś innym w oczekiwaniu na patcha i nie wkurwiać twórców? To raczej niczego nie przyspieszy.
[/quote

Witam i co z tego że robi w wolnym czasie to chyba dobrze a że za darmo to tez git bo żeby trzeba było płacić za obietnice to idz pan w pizdu miał dziś przesłać patcha dale w pizdu robi z siebie niedojebanego imbecyla a po za  tym mógł nie robić tego patcha zakończyć na 1.2 a nie obiecuje hujwie co tak jak mance kuśka stała  :angry:

Mordix

Mordix

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie. Pierwszą rzecz jaką chciałbym napisać to to, że dzięki za poświęcanie swojego czasu na udoskolenia returninga, piwo wam sie za to należy :) A teraz do rzeczy, słuchajcie mam problem dość uciążliwy, otóż w nie których miejscach w returningu mam zakłócenia w postaci migających podłużnych niebieskich pasków na ekranie. Dzieje się tak po wgraniu fixa - Klik, bez niego niestety nie dam rady grać. Dodam że:
- poł roku temu przeszedłem returninga i nie miałem przez całą grę takich problemów,
- nie jest to wina raczej nowego patcha, gdyż na 1.2 mam to samo,
- uprawnienia administratora i zgodność z xp mam zrobioną.

Jakieś pomysły jak to wyeliminować?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
ITPO_veryeasy
ITPO_easy
ITPO_normal
ITPO_hard
ITPO_superhard
ITPO_butcher

ITPO_SleepLimit_On
ITPO_SleepLimit_Off

ITPO_Surprise_On
ITPO_Surprise_Off

Głowy nie daję, że działa. Poza tym poziom trudności można zmienić raz, więc nie zmieniać z głupoty.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kurwa żeby było dla  Ventrue za to płacone to by kurwa na chleb przysłowiowy nie zarobił to już wkurwiające zaczyna się robić inny sobie grają już na tym patchu a inny muszą czekać OMG to jest żenujące :facepalm: 

Anarionn

Anarionn

Użytkownicy
posty17
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa żeby było dla Ventrue za to płacone to by kurwa na chleb przysłowiowy nie zarobił to już wkurwiające zaczyna się robić inny sobie grają już na tym patchu a inny muszą czekać OMG to jest żenujące :facepalm:

a czemu to inni nie mogą też w niego zagrać? zbyt zajęci marudzeniem na forum?

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Kurwa żeby było dla Ventrue za to płacone to by kurwa na chleb przysłowiowy nie zarobił to już wkurwiające zaczyna się robić inny sobie grają już na tym patchu a inny muszą czekać OMG to jest żenujące :facepalm:
:lol:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

No tak, bo ma porzucić uczenie się na maturę/jakiś projekt do szkoły/jest zajęty pracą ale co tam, ma robić za darmo jak najszybciej patch, bo jakiś klapek Arik chce sobie pograć w gothiczka  :ok:

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Spokojanie, za dwa tygodnie skończy się studniówka to wtedy może mu się uda.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Inni graja bo kurwa ogarnęli ze w linka się klika i to pobiera inni nie? czy jakoś to inaczej w świecie działa ?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Noż kurna czegoś nie rozumiem.. .  Patch 1.3 ze wszystkimi zmianami,  w pełni grywalny jest już od pewnego czasu,  wydany wcześniej,  tyle że bez jakiejś tam legendarnej już instalki i paru teksturek... A tu kurna ludzie płaczą,  że '' ile można jeszcze czekać? '' i cieczki dostają... Nikomu chyba nie dogodzisz...  O co tu chodzi?  Aż mnie zakorciło zapytać haha... 

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oj będzie trzeba zrobić test ze zmiany nazwy pliku i kopiowania ;)

PS: Są jakieś texturki do Returninga ? (te z pierwszej strony są na płatnych uploadach :P)

---Gothic 2 Returning---

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Witam.

Drugi raz gram w Returna, wcześniej grałem Magiem Ognia ale skończyłem na 2 rozdziale z powodu błędu sejwa. Mam za sobą ok 10 h gry, robię Nekromantę. Jestem czeladnikiem u Constantino, mam wykupiony amulet od Zurisa i wziąłem ten pierścień dodający +10 many od zębaczy. Jestem u Gildii Złodziei, teraz muszę wybić 100 stworków żeby dołączyć do Myśliwych. U Darona już kupiłem po 100 wszystkie bonusy. Powinienem teraz pakować w zręczność i uczyć się kradzieży kieszonkowej, ale czy będę w stanie nabić te 100 many? Ciężko to widzę. Za podpowiedzi dzięki. Oczywiście mój poziom to Rzeźnik na patchu 1.3. A no i podpinam się z problemem zacinającej się gry. W zwykłym G2NK nigdy takiego czegoś nie miałem. Z alchemii to znam darmowy sposób na potkę, a od Bospera nauczyłem się skórować.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Aby łatwo zdobyć te 100 many, to najpierw trzeba się do 64 punktów wyuczyć. Później korzystać z bonusów.

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jeszcze jakieś 7-8 lvl'i żeby dojść do takiego pułapu. Tylko gdzie ja to nabiję? :ok:

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

0 użytkowników
Do góry