Dobra, a wiec tak:
Z tą "gorszą" miksturą z jagód to miałem na mysli że kompot z jagód daje tylko 10hp, a mikstura hp od jakiegoś sprzedawcy z R2 ( chyba lutero ) daje 20hp z 25jagód.
Także jagody zbieramy i nie zużywamy na marny kompot

1. A mógłbyś powiedzieć z czego powinno być najwięcej bonusów do hp? z wina, korzeni, jagódek, czy innych bonusów? Bo jak patrze na to jak grałem to nie rozumiem skąd można mieć te 3k xd
Najwięcej z korzeni leczniczych czyli tego eliksiru z korzenia i rdesta, potem mamy jagody.
A no i oczywiście wino z winogron tez jest kozackie, do tego jest trochę hp ze specjalnego wina z fortu azgan, bodajże 25hp a są dwa.
No i też trochę mikstur hp się znajduje.
2. Skąd Ty potem brałeś 470 siły? Nie ma aż tyle jabłek, tabliczek i skoczych korzeni. Coś pominąłem.
Uwierz że jest

Ale na 1.3.2 wbiłem na czysto około 120siły potem jechałem na bonusach, a potem wolne pkt nauki też dawałem na siłę i po prostu się uzbierało, np: Goblin berserker prawie zawsze daje smoczy korzeń, jak nie dał, to robiłem load game, aż dał

Trzeba wyzbierać KAŻDY smoczy korzeń z khorinis, po za tym trzeba szybko nauczyć się wyrywania serc orków, bo za 100serc orków jest potka +2 do siły, z tego też masa sił wpadła, no i mikstura z orkowych pomyj 2siły i 2zręki oraz -12many, dlatego mało many mam bo z 300wypadło z poty

3. I mógłbyś mniej więcej rozpisać w co powinienem pakować LP na początku? czysta siła podstawowe myślistwo i do 30% 2h, do bractwa?
Ja robiłem tak:
na 1.3.2 siły uczyłem się do 120, ale ty na 1.3.1 możesz do koło 94.
LP wydałem na: kradzież kieszonkową ( masa expa za free ), podstawowe skórowanie od mateoo, na otwieranie zamków, i 2h uczyłem się do 34% a potem DŁUUUUGO nic.
A z bractwem to nie wiem, zawsze gram paladynem.