Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1317997 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1317997

Odpowiedzi 4348

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@thompson nie mam. musze wykombinowac jeszcze 20 inty                                                                                                                                                                                                                                  @mateusz nie czaje twojej wypowiedzi

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Halabarda ma duży zasięg i wymaga więcej siły niż Pika Bojowa Wodnego Kregu wiec i zrzera 2x więcej wytrzymałości. Wiem bo grałem w ten sposób. Pakujesz w siłę bo potworki w I rozdziale i tak są słabe a jak dobijesz do 90, ja dobiłem do 87, i jedziesz w 2h.po wujsciu z Doliny Cieni masz mieć 100% w 2h i klatwe Azlagora
Jasniej już chyba sie nie da

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Im wytrzymałości więcej leci gdy większy zasięg jest i siły wymaga? Co do siły i 2h to wiem, bo na Łowcy Smoków właśnie w Dolinie znalazłem ostatnią tabliczkę 2h ale wtedy grałem bez patcha. Ja tam wole zainwestować troche w 2h przed 90 siły ;p

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Hehe ja chodziłem z arogancją Sentezy:D chciałem mieć lans;D. Szkoda że potrzebuję dużo siły powinno być:
-Obrażenia 110 albo 100(ewentualnie stare)
-Wymagana siła 90
Pakuj do  siły aż będziesz płacić po 15 czyli chyba do 60 może więcej, potem tabliczkami i  masz zajebisty miecz, a dokładnie taniec śmierci. Jest w grobowcu, tam gdzie kamienne strażniki bodajże;D.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Rób ja chcesz, ja podałem Ci mój sposób i jak widać działa :P
Jak bedziesz mial problemy z wytrzymałością to gdy odwiedzasz nową lokacje to zbierasz najpierw Jagody Trolla, a jak już przypakujesz to kosisz Trolle

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pulaski wiem wiem :p ja gralem tutaj juz paladynem (do 2 rozdzialu doszedlem) magiem ognia (tez drugi) i lowca (5 rozdzial) wiec takie podstawy to ja znam :p po prostu nie moge teraz sie odnalezc w inwestowaniu PN w nekromante :p

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Nekromanta ma najlepsza klasę, bo może mieć nieskończoną mane, <serca demona ze światynni Śniącego> Kosturem będziesz wymiatać, lepszy jest 2-ręczny.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ja tam powiem ze ogólnie magiczne klasy ze wsparciem 1h maja ogólnie lepiej :P mniejszy koszt wytrzymałości i dobra szybkość to nie wooj ze musi iść w 2h bo dmg oddmg masz od 4 rozdziału runy nie musimy usilnie robić sobie pod górkę w rozwoju postaci :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Yasmina

Yasmina

Użytkownicy
posty70
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nekromanta ma najlepsza klasę, bo może mieć nieskończoną mane, <serca demona ze światynni Śniącego> Kosturem będziesz wymiatać, lepszy jest 2-ręczny.

Ewentualnie można respić demony +zombie/szkielety gdy pomodli się o ulepszenie szponu przed questem z tym arcydemonem : )

"Be king? Think not - why be a king, when you can be a god?" - EMINƎM <3

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no tak ale co ja tizgar zrobie z trupami  w 2/3 rozdziale? musze miec srebrny miecz nordmarski wie  sila i 2h mile widziane. a co na orkow? to ja juz wgl nie wiem

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Ale wchodzi w grę,trudniejsza walka:), ale sposób też dobry. Tylko musi mieć siłę by pokonac potem mrocznego maga, Ja osobiście używałem dozownika :D czyli tą kusze z doliny cieni.
PS na orki bedziesz mieć falę śmierci, ja tak oczyściłem cała obstawę przy zamku w GD chyba w godzinę;D.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Z tymi sercami to już mi podchodzi pod bugg, no ale zależy jak kto na to patrzy :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kwazi A poco ci srebrny miecz ?
W przypadku necro jak i maga wody ten drugi dzięki frezom ma łatwiej trzeba dojść na 2/3 rozdział na gniew demona o ile ten pierwszy załatwia sprawę bryła lodu o tyle necro puszcza zombiego i potem sam ciśnie prawo lewo gniewem żadnej filozofi tu nie widzę :P

Ofc na srebrny miecz co jak co tez starczy PN znów tak biednie nie bedzie

Serca to bugi już nie jedzmy tak daleko bo to wcale nie jest potrzebne :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czyli tizgar mowisz ze lepiej dopierdzielic 1h, sily tak do 125 i dalej czysta magia?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Jak idziesz w 1h to nawet w siłę pakować nie musisz. Te 125 to Ci wpadnie z bonusów
Tizgar:
Problem w tym że on sam nie wie jak chce 'wyglądać'
Najlepsza opcja moim zdaniem to tak jak pisałeś wczesniej, czyli wojownik 2h + magia :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Twój wybór :P ja wybór necro rozumiem w prosty sposób mam dodatkowy wydatek na kręgi i skille jak demonologia czy saktanomen manę dalej mogę miec w dupie wiec w sumie mam wooja z kregami magi pytanie jak go sobie zrobię wiem jedno pn mi nie braknie :P

Musi w moim przypadku gdy chce robić necro który jest wooje a magiem staje się w 4 rozdziale leci w sile  standardowo do 90 :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To mi namieszaliście w głowie ;D Teraz muszę przemyśleć co lepsze: iść w 1h, mało siły i ogarniać wszystko magią czy jednak przypierdzielić w siłę, teraz 1h do 30%, a potem jak ogarnę wytrzymałość w 2h?????????????????????????? Jeszcze muszę poczytać co dają te dodatkowe umiejętności i ile PN kosztują u Nekromanty, bo ta Demonologia kojarzy mi się tylko ze Słoniem i Mikserem, a słowo "saktanomen" ledwo potrafię przeczytać. Poza tym muszę znaleźć też sposób na poczytanie pulpitów w klasztorze żeby to cholerne 40 inty ogarnąć, bo bez myśliwych nie mam kasy na Recki oraz na naukę trofeów, a bez run nekromanty i broni nie mam możliwości dojścia do myśliwych, bo trolla nie ogarnę (wytrzymałość mnie wykończy).

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Troll to banal, masz 4 możliwości:
- zmiejszenie potwora
- zbuggować
- utopic w jeziorku
- podciągnąć pod mysliwego
Zależy co wolisz, chcesz być magiem czy magiem bitewnym :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@mateusz Czarnego Trolla zawsze buguje wiec nic mi nie robi ale muszę dużo w niego pakować więc wytrzymałości i siły potrzebuję tylko;p
Naprawdę nie mam pojęcia jak teraz grać ;D

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
No to masz jeszcze 3 inne możliwości :P
Chcesz to Ci na PW opiszę tak pi razy oko jak zbudowałem mojego woja, efekty masz w Oceń moją postać :P
EDIT:
Jedyne co jeszcze mogę Ci napisać to to ze jako czysty mag bedziesz kasować wszystko zanim do Ciebie dotrze lub przywolancy będą odwalac za Ciebie brudną robotę a jako woj-mag szybko sie nie znudzisz, bo trochę sobie mieczem powalczysz a i magią bedziesz się wspierać

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry